תגובה: טיפים והמלצות לפני קניית הילייקס\לנדקורזר - תקציב 80 אלף - ובעיקר הרבה שאלות
אחלה אעתיק את הפוסט לפורום לפני קנייה, אפשר לנעול
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
תגובה: טיפים והמלצות לפני קניית הילייקס\לנדקורזר - תקציב 80 אלף - ובעיקר הרבה שאלות
על פי הדרישות אז פאת'פיינדר, פאג'רו, רקסטון או גראנד צ'ירוקי סטנדרטי יכולים להתאים.
אפילו גראנד וויטארה אם לא קטן מידי.
רק תוודא שיש abs, esp ומספיק כריות אויר.
כמובן גם לנד קרוזר מתאים אבל מחיר השוק שלו יגרור אותך לשנתונים יותר ישנים מהשאר ולא נישמע שאתה באמת צריך את היכולות שלו שיותר גבוהות בשטח טכני קשה.
הבנתי שגראנד צ'ירוקי לא ממש אמין כמו המתחרים היפנים והקוריאינים, תקן אותי אם אני טועה
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
טיפים והמלצות לפני קניית הילייקס\לנדקורזר - תקציב 80 אלף - ובעיקר הרבה שאלות
אתה אולי לא טועה אבל מחירי החלפים של היפנים סוגרים את פער האמינות מול האמריקאיות
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בהיילקס בשנתונים האלה רק 2 כריות אוויר, והמושב האמצעי מאחורה עם חגורת מותניים בלבד.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
זה כי אתה נוסע או ברכבים חדשים, שעדיין אין בהם תקלות,
או ברכבים ישנים שאין בהם OBD
או שלא מפריע לו נורות מהבהבות בלוח מחוונים... 😂😂
לפוה"ש, מה שהמליצו לפניי, suv בגודל מלא הכי "חדש" בשנתון במסגרת התקציב.
אני הייתי בודק ברצינות את הרקסטון (יאפשר את השנתון הגבוה ביותר - 2014?) וגם את הפאגרו BK.
שניהם יענו על דרישות הבטיחות (והמאסה) כמו גם יעמדו בכבוד בפרופיל השטח שהגדרת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קצת כיול לגבי קנייה בארץ של רכב שטח:
בתקציב הזה תוכל למצוא פאגרו bk מהשנים הראשונות או קינג מהשנים האחרונות ולקבל עודף, LC ראוי למאכל לא יכנס לתקציב, לפי התיאור שלך suv כאלו יתאימו היטב לצרכים.
אמליץ לך לשכוח מהמחירים שמופיעים ב לוי יצחק או מחירון יד 2, גם ביניהם יש פער גדול.
המחירים במחירונים מתייחסים בדרך כלל לנבלות עם קמ גבוה ואוכלוסיה שלא יבוא לך לקנות ממנה, מה שנקרא לקנות בזוקר.
לרכבים ראויים ושמורים, עם קמ עד 200000, שמורים ומוכנים לשטח תתכונן לשלם הרבה מעל המחירון, לפחות 10 מעל ואף 20 מעל, והם שווים את זה, יכול לקחת זמן למצוא רכב כזה, לקנות בלחץ זמן עשוי להיות בעייתי.
אני מכרתי לא מזמן פאגרו 2007 מדוגם לשטח ושמור,עם 186000 קמ במחיר הרבה מאוד מעל המחירון היקר יותר, והקונה שהגיע מבושל לאחר שראה הרבה נבלות וסוחרים, עשה עסקה טובה וכנראה יהנה שנים רבות מהרכב.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk