מה אתם אומרים על ניסאן טרנו ? ראיתי שיש רכבים של 2002-2003 מוכנים לשטח ב 20-30k...איך הם מזדקנים? ראיתי גם שקיה סורנטו משנות של 2005-2007 נכנסת לתקציב.איך היא?..מה יותר יתאים לצרכים שלי? אני ממש מבולבל...[emoji2]
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Printable View
מה אתם אומרים על ניסאן טרנו ? ראיתי שיש רכבים של 2002-2003 מוכנים לשטח ב 20-30k...איך הם מזדקנים? ראיתי גם שקיה סורנטו משנות של 2005-2007 נכנסת לתקציב.איך היא?..מה יותר יתאים לצרכים שלי? אני ממש מבולבל...[emoji2]
לגבי טראנו יש פה אין ספור שירשורים.
תוכל למצוא הרבה מידע.
וקח
עוד מקודה למחשבה.
כל העיצות שאני אוכל לתת לך ( או כל אחד אחר לצורך העניין ) הם התמצית של הניסיון שלי. ואיך זה מתחבר לצרכים שלי. למה ש׳עושה׳ לי את זה ...
אז בסופו של דבר. תעשה סיבוב על כל האופציות ותחליט מה שתחליט. זה כולה אוטו.
רק אחרי שתקנה ותתנסה. תוכל אתה לדעת מה ׳עושה׳ לך את זה ... והאוטו השני יהיה יותר מתאים לך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא מבין מה הקיבעון על הדיזל... אם הרכב מיועד נטו לטיולים זה אומר שלא תעבור את ה 10.000 קמ בשנה, ולדעתי אפילו לא תגיע לחצי מיזה, לכן לדעתי יותר מתאים לך מנוע בנזין, יותר אמין, הרבה פחות תקלות, וטיול פעם ב... באמת לא משנה צריכת הדלק כי זה יתקזז עם הטיפולים ותחזוקה בדיזל שיותר יקרים.
חפש טרופר בנזין, ג׳יפ צ׳ירוקי וכו'.
- - - Updated - - -
+1.
חירטוט אחד גדול וכרגע לא נוגע ל suv .
נדלקתי על טרופר דיזל אבל אחרי קריאת כל הסיפורים המפחידים על מנועי סולר שמתים פתאום לאנשים חודש אחרי הקנייה החלטתי לרדת מזה...וטרופר בנזין הוא שתיין דלק מטורף....גם אם רק לטיולים זה יציק לי לשלם שקל על כל קילומטר נסיעה וזה עוד לפני שירדתי לשטח ששם זה בטח כפול...ידיד ממליץ על גרנד ויטרה וטוען שזה רכב שטח מעולה שיעבור בכל מקום שארצה אמין מאוד וזול לתחזוקה...האומנם? מה בעלי ויטרה יגידו?
אחד הדברים הטובים השמועות מהסוג הזה הוא שניתן לרכוש רכב טוב במחיר נוח (מי הזכיר פיז'ו/סיטרואן? )
ספציפית לטרופר, הפיתרון לבעיה קיים, ידוע ולא יקר.
לא הייתי פוסל את הטרופר עקב השמועות הנ"ל.
גם גראנד ויטרה ישנה תסבול מסימני הגיל. ה1600 למשל מגיעות בערך בגיל הזה לראשי מנוע ואוברולים. וציריות. ודפרנציאל קדמי מתפצח.
לכל רכב יש את הסיפורים שלו. אל תשכח שמה שאתה רואה בפורומים זה 'תסמונת חדר המיון' שגורמת למצב להיראות מפחיד ממה שהוא באמת.
אסף.
מפעם לפעם יש עוד כמוך שניכנסים, מתייעצים, קוראים, ואז נירתעים מהטרופר דיזל, אז זהו שאלה רק סיפורים, היום הכל פתוח וידוע, יש הרבה מוסכים שיודעים לטפל ברכב הזה, אם תתעמק בנושא תבין שאת רוב התקלות אפשר לפתור יחסית בזול בחלקים מקוריים, במחיר של סביבות 30k אתה רוכש רכב 2004 מרווח ומפנק.
ואם בדיזל, אז יש גם גראנד צ׳ירוקי עד 2004 דיזל, מנוע טגיר מרצדס, נחשב לאמין, רובם משופצרים לשטח כבר.
למה לא רקסטון?
טוב אז הסתובבתי וראיתי גם כמה פגארוים וגם טרופרים וגם טראנו אחד...פחות או יותר בתקציב...כולם היו במצב קטסטרופה או מפנים או מבחוץ...מפורקים ,עם ריפודים גוססים או עם מכות ושריטות..מצאתי גרנד צרוקי דיזל 2004, מחיר יקר יותר אבל נראה שמור מאוד...עבר 350 אלף קמ...( אגב גם הטרופרים שראיתי הקילומטראז שלהם היה גם באזור 300...)...האם 350 זה הרבה לצרוקי? מה אומרים המומחים?
תגדיר שמור מאד
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
שמור מבחינה חיצונית פנימית...לגבי מכלולים מכאניים עוד לא נבדק. ..
היסטוריית טיפולים?
נגיד וקיימת מספר שנים אחורה
ומה ראית שם?
זה ילמד על היד האחרונה ועל האכפתיות שלו/ה מהרכב.
עוד לא ראיתי. ..אבל נגיד שאני כן רואה שהרכב טופל כראוי. .זה הרי לא נותן לי איזשהו בטחון מה יקרה שבוע אחרי שהרכב אצלי...מה אורך חיים של רכבים כאלה?
מאה אלף או מיליון קילומטרים. תלוי איך טופלו.
גראנד דיזל - מכללי מרצדס. אם זה היה מרצדס היית מרגיש בטוח לקנות אותו?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לא.
יש לי נסיון עם ארבעה מנועי מרצדס+ גיר, שעשו בקושי 100,000 ק"מ.
מאכזב מאוד בלשון המעטה.
מרצדס זה לא מה שהיה פעם. נופלים (כמו כולם) על דברים מטופשים ומעצבנים שקשורים בחשמל ובחיישנים, ומובילים עם הזמן גם לנזקים במנוע.
טוב, אני הולך להתחדש בגראנד צרוקי 2004....איפה עושים ביטוח?
וגם מוסך מומלץ באזור השרון ?