כן, אבל הוא טוען שהיתה לו זליגה והמצבר מתרוקן בחניה.... אלא אם כן הוא חונה עם מכסה מנוע פתוח...
משהו לא מובן פה.
Printable View
דרך הטסטר לא עובר מספיק מתח בשביל להפעיל את הממסר?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לנדב: לא קבעתי חד משמעית שהמצבר מתרוקן עקב פריקה. חשבנו על כך בגלל שחשבנו שהייתה פריקה. אך כעת שמסתבר שאין פריקה וכנ"ל, אם כן המצבר פשוט סיים את חייו.... (ברור שאני חונה עם מכסה מנוע סגור...חחחח)
לבועז וטל: איני יודע אם המפסק נורמל פתוח או סגור, אני רק יודע ששומעים ולא שומעים את ה"קליק". יכול להיות באמת שהוא נורמל סגור, ואז תפקיד הלחצן (שבמכסה המנוע) הוא דווקא כן להפעיל את הממסר ולפתוח את המעגל. וממילא זה יסתדר עם הכיוון שלך בועז, שהיות שיש מכשיר מדידה בטור, חסר מעט מתח (בגלל חלוקת המתח) להפעלת הממסר וכו'.
אך הכיוון הזה לא נראה לי משום: א)מד זרם בעל התנגדות אפסית, כך שלא נופל עליו שום מתח. ב)מדוע שכל הרכיבים יעבדו כשורה למרות מד הזרם שבטור, ודווקא הממסר לא? ג) אם הממסר נורמל סגור, וא"כ תפקיד הלחצן להפעיל את הממסר בנעילת האוטו וסגירת המכסה מנוע. אם כן יצא שיש צריכת זרם בלחצן ואוטו סגורים. ואילו במד זרם (אמפרמטרצבת) הזרם אפסי ביותר.
אולי......
המפסק הזה הוא מפס לחוט יחיד?
כזה שמוביל לחוט בעצם גןף בעת הפתיחה?
במידה וכן אז בזמן המדידה תן גישור של מינוס ישירות לכבל לאחר שהפרדת אותו מהמפסק. ( כך המינוס לא יתפזר לעוד צרכנים).
אם צדקתי אז תחזור לשמוע את הממסר ואל תחזור לחשמלאי שלך.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94