תגובה: מי אשם בתקיעות של קרוסאוברים - פוצל
ההפך. כן כתוב שם שזה אוטו לשטח.
ישנם מסרים תת הכרתיים חזקים מאד.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3fae9e2f79.jpg
המילה טרייל ... הרקע של שטח. ולפעמים גם סלוגנים למינהם.
אצל דאציה יש ׳ השטח זה הבית שלו ׳ ... או משהו דומה.
וצילום אגרסיבי של שפריץ סקסי. לרכב ה 2 על 4 ...
לדוגמה אפילו לא משתדלים .... סטפוואי ולוגן.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3dfe44e091.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0eed637a03.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
למה?
וואלה הלכת רחוק.
סחתיין על ההשלכה מרחיקת הלכת.
כי אבנר כמו רבים אחרים, חבר בקבוצת מחלצים בהתנדבות...
לא חושב שהרחקתי לכת. תראה את מה שקורה בעקבות אירועי דרום אדום השנה כדוגמה קטנה...
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
זה מפריע לי כי זה לא נעים לראות משפחה תקועה לבד בשטח. ואם אפשר למנוע את זה, אז למה לא לנסות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבנר ברוך
זה מפריע לי כי זה לא נעים לראות משפחה תקועה לבד בשטח. ואם אפשר למנוע את זה, אז למה לא לנסות?
הפוך גוטה!
אם הם יתקעו וישלמו כהוגן על טיפשותן המסר יעבור כאש בשדה קוצים ורק מעט מטומטמים יתקעו.
אתה וחבריך הופכים להם את הטראומה לחוויה חיובית שירצו לחזור עליה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מי אשם בתקיעות של קרוסאוברים - פוצל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
כי אבנר כמו רבים אחרים, חבר בקבוצת מחלצים בהתנדבות...
לא חושב שהרחקתי לכת. תראה את מה שקורה בעקבות אירועי דרום אדום השנה כדוגמה קטנה...
א. לא יודע מה היה בדרום אדום, כנראה שזה לא עשה כזה הד.
ב. אבנר אדם בוגר, לפחות ״בגיר״ על פי ההגדרה היבשה (אפשר לדון ארוכות במשמעות המינוח ״בוגר״, לא בטוח שבאתר הזה החברים רוצים לפתוח את תיבת הפנדורה הזו).
מה שכן, זה אומר שיש לך זכות לבחור את מי אתה רוצה/מוכן לחלץ.
זו גם ההגדרה של ״מתנדב״.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
ההפך. כן כתוב שם שזה אוטו לשטח.
ישנם מסרים תת הכרתיים חזקים מאד.
נו באמת..
ואם בהמשך לפרסומת, רכשתי דיאודורנט זה או אחר, אז באמת יזנקו עלי ערימה של בלונדיניות עם ציצים גדולים?
מציע לך לבדוק את ההבדל במינוחים עובדה, הערכה, השלכה ומשמעות.
מהמבחן העובדתי של רמי, שלא התייחס ליכולות שטח, ביצעתם הערכה לא מבוססת, והשלכתם אותה למשמעויות מרחיקות לכת על תרבות השטח.
משמעות שלא מתכנסת מעובדות הבסיס של פתיחת הדיון.
אתה מתעלם ממשהו שהוא מאד מוחשי ....
https://youtu.be/LoXubLsml4A
מסר תת סף.
תנסה לשאול את רמי או את העורך שלו למה בחרו צילום על שביל בטבע ולא שביל גידה לבית משפחה חד קומתי עם עם אשה כנועה וילדים ומשהו חמים ונעים כזה ..
כנראה גם צילומים כאלו וטיולים כאלו עוזרים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6dca9658b9.jpg
באחד מטיולי מועדון סובארו המפורסמים (מרסבא), יצאנו כ 100 רכבים. הטיול היה מאורגן למופת.
בטיול נתקעו כ 10 רכבים (אם זכרוני אינו מטעני) בגלל.....תקר בצמיג היוקוהומה גאולנדר שמגיע מהיצרן.
רוב התקרים קרו בגלל מפגש של דופן הצמיג עם אספלט שבור.
שניסינו להחליף לנהגים חסרי האונים (בכי הילדים ברכב שיתק את ההורים) את הצמיג, הג'ק פשוט התעקם.
זה קרה מספר פעמים בטיול.
זה נחמד להצטלם בפוזה מגרה עם העכוז למעלה, אבל זה לא אמור לתת לגיטימציה למשפחה להיכנס לבד לשטח עם ה xv , במיוחד לא עם מפרט היצרן.
מי הוציא את הטיול?
על פניו, האירוע הזה אמור היה לעורר הד תקשורתי שיהרוג את התדמית..
וכנראה שזה לא קרה.
100 רכבים, רק 10 עם בעיות לגיטימיות בסהכ. לא משהו מרגש במיוחד...
"על פניו, האירוע הזה אמור היה לעורר הד תקשורתי שיהרוג את התדמית.. "
"מסר יעבור כאש בשדה קוצים ורק מעט מטומטמים יתקעו."
ברור שלא... אף אחד לא יושב בסלון עם האורחים שלו ומספר להם עד כמה טעה כשקנה את הרכב. זה מסוג הדברים שגבר מספר לעצמו במקלחת, כשהמים זורמים, לטשטש את הדמעות...
ברשותכם, אענה על כותרת הדיון, כפי שאני מבין זאת.
ובכן....
האשם הוא....
הנהג.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבנר ברוך
היות והתחלתי את כל הדיון הזה, מרגיש צורך להבהיר -
1. הטענות שלי הן לא כלפי רמי שרק מנסה להתפרנס בנישה שכביכול בעייתית....
2. הגדרת טוסון, קשקאי, cx (או סיקס בז'רגון העממי) ורכבים דומים כרכב קרוסאובר (או ג'יפון בעברית) - פה הבעיה האמיתית.
3. לא מדובר רק ביצירת ציפיות שווא, הרכבים הללו מצויידים במפרט מינימלי (ג'ק רך, צמיגי כביש לא מתאימים ועוד....)
היבואן בשלב המכירה מעולם לא יציין את העובדה שהצמיג יתפוצץ במפגש הראשון עם השטח או שהג'ק יתקפל בניסיון החלפת הגלגל (איזה אינטרס יש לו לפגוע במותג????).
בפורומים הרלוונטים בפייסוש, תמיד צץ הגאון התורן ששואל לאיזו מידת לחץ צריך להוריד אוויר ב xv, פורסטר וכדומה.
אז למה הם נתקעים? כי היבואן מפמפם להם את האגו, כי הם שילמו 180,000 על רכב פרטי גבוה שמשדרג להם את הסטטוס בוועד ההורים של הגן, כי לא כתוב בשום מקום שאי אפשר להיכנס לשטח.
אבנר,
יש פה בפורום, ובשרשור הזה.....אנשים מנוסים ממני ביחסי כתבים יבואנים, אבל זה נורא פשוט -
אם רמי לא ישבח ויהלל את יכולות הרכב, אם הוא לא יקרא לזה ג'יפון, הוא לא יקבל שיתוף פעולה מהיבואנים, נורא פשוט.
כולם פה עובדים על כולם -
ג'יפון זה לא מהשהו מוגדר, וכל אחד מפרש את זה איך שנוח לו. פה באתר יש כאלו שיגיבו בבוז, ולי יש חבר שבא אלי יום אחד עם חיוך שיש ג'יפ.... מה שהתברר כ יאטי בנזין 2X4.
לא רמי, ולא אף כתב אחר, המליץ (או התייחס) לקחת את הרכב לשטח אמיתי (ובוץ זה לפעמים אתגר ב...ז....), כולם מסימים בשבילי קק"ל.
וללא שום קשר, עדין לא הבנתי מה כולכם נלדקת על זה? מה חדש?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבנר ברוך
באחד מטיולי מועדון סובארו המפורסמים (מרסבא), יצאנו כ 100 רכבים. הטיול היה מאורגן למופת.
בטיול נתקעו כ 10 רכבים (אם זכרוני אינו מטעני) בגלל.....תקר בצמיג היוקוהומה גאולנדר שמגיע מהיצרן.
רוב התקרים קרו בגלל מפגש של דופן הצמיג עם אספלט שבור.
שניסינו להחליף לנהגים חסרי האונים (בכי הילדים ברכב שיתק את ההורים) את הצמיג, הג'ק פשוט התעקם.
זה קרה מספר פעמים בטיול.
זה נחמד להצטלם בפוזה מגרה עם העכוז למעלה, אבל זה לא אמור לתת לגיטימציה למשפחה להיכנס לבד לשטח עם ה xv , במיוחד לא עם מפרט היצרן.
הוצאתי טיולים רבים למרסבא וברובם השתתפו גם xv במפרט יצרן שעברו את המסלול ללא תקלות מיוחדות / בעיות עבירות.
קריעת דופן צמיג, היא התקלה הכי שכיחה בשטח ומתרחשת בעיקר אצל כל מי שנועל צמיגי כביש (לדוגמא: דיסקברי 4 ו 5 שהם מכונות עם יכולת עבירות מרשימה). החלפת צמיגים מבוצעת עם ג׳ק בקבוק שלי. אני לא סומך על ״יצירות הפאר״ שמספקים היצרנים.
למען הסר ספק, למרבית הקורוסאוברים המיוצרים היום אין מה לחפש בשטח מעבר לשבילים, כולל בגרסאות ה 4x4
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבנר ברוך
זה מפריע לך? לא נעים לך לראות "משפחה תקועה בשטח"? בעייה שלך.
זה לא סיבה לנסות למנוע מאחרים את הזכות הבסיסית לעשות מה שהם רוצים עם הזמן והרכוש שלהם, כולל שטויות, כולל להתקע. ולגרום לרכב שלהם, לג'ינס או לחיי הנישואים שלהם נזק.
חיה ותן לחיות!
זה מסר חשוב מאד - כי תהיה בטוח שכל מיני דברים שאתה עושה נראים לא נעימים, או "מסוכנים" בעיני אחרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
קריעת דופן צמיג, היא התקלה הכי שכיחה בשטח ומתרחשת בעיקר אצל כל מי שנועל צמיגי כביש (לדוגמא: דיסקברי 4 ו 5
בול בפוני..
אבנר,
דיסקו 3-4-5 תקועים אתה מגדיר בסדר לחלץ אם נקרע להם צמיג/מחליקים במקום בגלל הצמיגים הדראק שיש להם?
היו לי טיולים עם דיסקו3-4 שחלק לא מבוטל מהזמן נשרף על תיקוני הצמיגים שלהם.. או זהירות יתר בגלל מתאגרף משקל כבד עם נעלי בלרינה..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
זה מפריע לך? לא נעים לך לראות "משפחה תקועה בשטח"? בעייה שלך.
זה לא סיבה לנסות למנוע מאחרים את הזכות הבסיסית לעשות מה שהם רוצים עם הזמן והרכוש שלהם, כולל שטויות, כולל להתקע. ולגרום לרכב שלהם, לג'ינס או לחיי הנישואים שלהם נזק.
חיה ותן לחיות!
זה מסר חשוב מאד - כי תהיה בטוח שכל מיני דברים שאתה עושה נראים לא נעימים, או "מסוכנים" בעיני אחרים.
זה לא קשור.
הכוונה פה שמוכרים לקונה כאן שטויות, במילים אחרות עובדים עליו, קרוסאובר הוא לרוב לא רכב שטח, אז מי שקנה חושב שקנה ג׳יפ שעובר בכל מקום, ואם לא היתייעץ לפני או לקח קורס שטח מסויים הוא ימצא את עצמו(ומשפחתו) תקוע אי שם בשטח מתישהו כנראה.
יש לי זוג חברים כאלה שכמעט קנו סובארו(אחרי שויתרו על רכישת suv גיבור וישן בן 10 לפחות) וחשבו שיכולים לטייל איתה בכל מקום שירצו בארץ בלי בעיה, וזה מה שמכרו להם באולם תצוגה, אחרי שקיבלו את ההסבר המתאים ויתרו על זה.
ובלי קשר, שכל אחד יעשה ברכוש שלו מה שהוא רוצה ומה שבא לו, זכותו.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
בול בפוני..
אבנר,
דיסקו 3-4-5 תקועים אתה מגדיר בסדר לחלץ אם נקרע להם צמיג/מחליקים במקום בגלל הצמיגים הדראק שיש להם?
היו לי טיולים עם דיסקו3-4 שחלק לא מבוטל מהזמן נשרף על תיקוני הצמיגים שלהם.. או זהירות יתר בגלל מתאגרף משקל כבד עם נעלי בלרינה..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
סתם שאלה, עם איזה סוג צמיג הדיסקואים האלה נוסעים?
אז מה אתם טוענים? שהלוקח מסכן כי הוא מאמין לאנשי מכירות?
היום על כל שטות שאתה קונה אתה עושה מחקר לפניי... אז על רכב אתה לא בודק? תלמד בדרך הקשה.
1. הדיון הזה יצא מכל פרופורציה
2. חלק מהתגובות טוענות שייש לי משהו נגד רמי גלבוע או כותבים אחרים - בעיה בהבנת הנקרא, חוסר סבלנות, או סתם רצון להתנגח, לא יכול להסביר את זה אחרת.
3. במילים פשוטות, כמו שנדב סיכם יפה - נהגים בלי אוריינטצית שטח הם טרף קל לפרסומות שמטעות אותם.
4. מפריע למישהו שהשקר הזה מפריע לי? זה נשמע לכם הגיוני? תעברו לשרשור הבא.
5. נראה לי שמיצינו.
6. הולך להשקיע את הזמן שלי בהכנות לטיול....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
זה לא קשור.
הכוונה פה שמוכרים לקונה כאן שטויות, במילים אחרות עובדים עליו, קרוסאובר הוא לרוב לא רכב שטח, אז מי שקנה חושב שקנה ג׳יפ שעובר בכל מקום, ואם לא היתייעץ לפני או לקח קורס שטח מסויים הוא ימצא את עצמו(ומשפחתו) תקוע אי שם בשטח מתישהו כנראה.
כי מי שנוהג בסיקס/סופה/רנגלר לא עלול להתקע אי שם מתישהו ?