בגדול ככל שהמכלולים עתיקים יותר ועברו התעללויות, ההברגות נשחקות.
כשכל פעם סוגרים בעודף כח, זה מחמיר את המצב, עד שבסופו של דבר, כן. הם יכולים ליפול פנימה.
Printable View
בגדול ככל שהמכלולים עתיקים יותר ועברו התעללויות, ההברגות נשחקות.
כשכל פעם סוגרים בעודף כח, זה מחמיר את המצב, עד שבסופו של דבר, כן. הם יכולים ליפול פנימה.
אולי, לא נתקלתי בכזה עדיין.
אבל אני עדיין צעיר.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
נתקלתי בכמה כאלו ברכבים צבאיים בהם נהוג לבדוק שמנים גם כשלא צריך. לא ממש נפל פנימה, אבל היה שקוע עמוק, על הכריכות האחרונות של ההברגה
גם אני אף פעם לא נתקלתי במצב שנוזל מהפקק ריקון\מילוי סרנים, גם בסיקס... כאמור ההברגה קונית וכל עוד סוגרים עם היד ברגש ולא מתחרעים על פטיש אוויר לא תהיה בעיה של הברגת יתר. בכל מקרה, אם כן נוזל, שתי טיפות RTV הכי פושטי על הפקק יעשו את העבודה... מלוקטייט הייתי נמנע לחלוטין בברגים כאלה.
אין לכם מושג איזה כיף זה לשמוע תשובות מקצועיות. בכל מקרה בשאןה להאם צריך או םא אז בג'ימני יש הזעה וגם רטיבות מכיוון בורג ריקון השמן גיר (תיבה ידנית) וגם בספר טיפוםים רשום לשים. סומך עם היפנים.
אנסה למצוא את הלוקטייט שאסף המליץ עליו, בארץ גם חנויות מקצועיות לכלי עבודה ממליצות על החומרים הלא נכונים כמו לוקטייט 242. אי אפשר לסמוך עליהם...
במקרה הכי גרוע, גם טפלון רגיל (על הברגות היותר חיצוניות) יעשה את העבודה. רק צריך להקפיד שלא נכנסות חתיכות פנימה בכל פתיחה וסגירה. אם לא אתה זה שהולך לפתוח פעם הבאה, אז כדאי להמנע.