תגובה: מחשבות ( שוב ) על החלפת האוטו .. התיעצות והפעם ג'יפ ( תורידו אותי מזה בבקשה )
לקנות בחמישים אלף זה אומר לקנות רכב בן 10-15, כנראה דיזל עם מתאיים אלף קילומטר.
לכמות נסיעות שלך זה נראה לי פסיכי.
אצלנו יש מתכון דומה.
פרייבט קטן וחדש יחסית שמשמש אותי לנסיעה דומה לשלך רק הפוך והפאגרו שמשמש את אישץי לנסיעות יום יום.
אבל... אישתי קשוחה, נסעה יום יום גם על סמוראי פתוח [emoji16]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
תגובה: מחשבות ( שוב ) על החלפת האוטו .. התיעצות והפעם ג'יפ ( תורידו אותי מזה בבקשה )
הליברטי עושה לך את זה? אז קדימה לך על זה.
חיים פעם אחת...(ואסור לחכות לפנסיה)
Sent from my iPhone using Tapatalk
כל מה שרשמתם הוא נכון. חוץ מזה שלדעתי האישית הדאסטר מספיק מפנק אותי בכביש.
אולי אני לא מפונק .. לא יודע.
אבל הגברת .. פה יש בעיה קצת. לא מוכנה ישן לא מוכנה גדול ובטח לא מוכנה ידני ..
זה משאיר אותי עם ג׳ימני ( שהיא לא רצתה כי הוא קטן מידי ) ותכלס אני מנסה לחשוב איך יהיה לנסןע איתו בכביש. ... לא כיף גדול.
או להשאר עם הדאסטר.
זרקתי לה קאיין ( בשביל לרדת מידית לטוארג ) והיא אפילו לא חייכה ... זאת אשה שנולדה בזמן שקירות הברזל עדיין עמדו זקופים. היא לא מתרגשת בקלות.
על בוחנקה היא כן מוכנה לשמוע [emoji2360]
אתה כבר רגיל לרכב מוזר
קנה רקסטון, נראה לי שתוכל לדחוף אפילו 2009
יש רכבים שמורים בשנתונים האלו, וזה בטוח שדרוג לעומת היכולות של הדאסטר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
על בוחנקה היא כן מוכנה לשמוע [emoji2360]
אז תקנו בוחנקה!!!
זה יהיה אחלה שרשור
וברצינות, שקלת לפצל את התקציב נגיד ל-20 לרכב יומיומי בשבילך (סופר מיני ידנית) ו-30 לרכב רק לטיולים (פאגרו q קצר בנזין יכנס)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
היא עשתה סיבוב על פאט׳פיינדר היה לה נורא גדול ומפחיד.
ויטארה יכול להיות ...
אני חושב שפאת'פיינדר יכול להיות מאוד הגיוני. גם אישתי חששה ממנו אבל כשנהגה עליו ראתה שהשד לא נורא כל כך.
המחירים שלו ברצפה ומבחינת עבירות גם אם הוא לא לנד קרוזר הוא בכל זאת יקפיץ אותך למעלה מהדאסטר.
גם רקסטון כמובן זו אופציה.
אם הגודל מתאים לך ולאישתך זה לא יפריע אז ג'ימני גם אידיאלי. אבל תצטרך כנראה להשאיר אותו לה ביומיום. לא נראה לי שזה הרכב לעשות איתו 35k.
גראנד וויטארה לדעתי לא יהיה שינוי מספיק גדול בשבילך למרות שיש לו הילוך כח.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...596#post835596
לא ג'יפ אבל אייקון שטח לא פחות
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
אני לא רואה שום הגיון בירידה של 10 שנים בשנתון עבור רכב עיקרי עם נסועה כזו.
(ומיותר לציין שזה בערך מה שאני עשיתי).
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
טויוטה פראדו קצר?
קינג קצר?
יש מצב שהם נכנסים בתקציב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
טויוטה פראדו קצר?
קינג קצר?
יש מצב שהם נכנסים בתקציב
מפלצות מוצצות ... לא בשבילי.
גיא, אם פראדו או קינג נחשבות מבחינתך מפלצות מוצצות אז מותג jeep הרבה אבל ממש הרבה יותר מוצץ מהן.
גיא ב 4 שנים האחרונות נהגת בהגיון, עכשיו אתה פונה לרגש.
אין סיכוי שרכב בן 8-10 שנים יחזיק מעמד בנסועה המטורפת שלך.
אז הוא יתקלקל, ואתה תתקן ותקלל.
אם הסידור הזה מתאים לך, סבבה.
לי נראה שהוא לא מתאים לך.
עובדה שכאשר עבדת עם הרגש כל כך נמאס לך מרכב שטח שירדת מכל התחום.
5 שנות הפסקה כדומני ??
הדאסטר אמין בגלל שהוא חדש, ואתה טיפלת בו טוב.
רכב בן 8-10 שנים זה קן של צרעות. לך תדע מה הבעלים לשעבר עשה.
קל מאוד לדפוק רכב לאט לאט, לדרגה של נבלה סרוחה.
לחסוך בשמן, בנוזל הקירור ופילטרים..
שנה שנתים לא מרגשים הכול טוב, אחרי זה, זה כבר לבעלים הבאים (אתה).
אם זה רכב שלישי לטיולים, אין בעיה גדולה למצוא רכב סביר שיעשה את העבודה.
אבל לדרוש מרכב שיעשה 30 אלף בשנה + טיולים ועוד בן 8-10 שנים.. שיהיה בהצלחה.
מוני.
מה שעייף אותי בטראנו זה שלא היה לי כוח לטיולים ואז סתם לנהוג במשאית לעבודה היה לא כיף.
אבל ... למה אתה הורס את הכיף עם הגיון ? ;(
אני יודע מה הדבר הנכון לעשות. אני הרי עושה את זה כבר כמה שנים.
לרגע צצה בי תחושה .. רצון לחידוש וריגוש. ללכת עם הלב. לא עם הראש.
אבל אני מפנים אחרי כמה שיחות נפש שערכו איתי כמה משביתי שמחה. שאת האוטו שאני רוצה ... אני לא באמת רוצה. או לא באמת המציאו אותו בנתיים.
אז כפי הנראה. תשאר הצועניה לבנתיים.
ובוחנקה. לא באמת אני אקנה. כי מי ייסע עם הקרקוש הזה אחר כך 300 קמ כל כיוון על הכביש לטיול וחזרה ?
אם רק היה טרנספר לצועניה ... ( אז כנראה היא לא היתה חמודה כמו שהיא עכשיו )
אני גם יכול להציע לך.להשתגע לכיוון השני ולהוסיף כסף ולמצוא לך רנגלר קצר נטול שיפורים. סהכ אוטו מודרני, מוצלח בכביש יחסית לג'יפ אוניברסלי, אמינות סבירה עד שזה מתחיל להתפרק, ובשטח..... נו. זה ג'יפ.
אסף.
אסף ההצעה שלך לא רלוונטית לגיא מכמה סיבות.
לא עומד בתקציב
לא עומד בצריחת הדלק של גיא.
ולא דיזל..
גיא, אני מוריד אותך מהרעיון מסיבה אנוכית מאוד.
תמיד מענין לשמוע את הסיפור של האנדרדוג (-:
למרות כל הקשיים והפקפוקים הצלחת לעבור (עם שבירת צריה) את פרצים עליון.
זה משעשע, ונחמד.
תאר לך שהיית עושה זאת עם רנגלר ?!
את מי זה היה מענין, רק היו צוחקים ממך שעשית איתו מסלול כזה קל ועוד פרסמת פוסט על זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני גם יכול להציע לך.להשתגע לכיוון השני ולהוסיף כסף ולמצוא לך רנגלר קצר נטול שיפורים. סהכ אוטו מודרני, מוצלח בכביש יחסית לג'יפ אוניברסלי, אמינות סבירה עד שזה מתחיל להתפרק, ובשטח..... נו. זה ג'יפ.
אסף.
אני חושב שגם אם אני מכניס את
תקציב יישור קו לקניה אני לא מגיע לרנגלר הכי זול שיש ..
למרות שזה כן היה יכול לקבל אישןר אצל הנהגת.
ג'ימני על הנישה של הרכב לאשה (5000) יכול ללכת מצוין, כל עוד 4 מטיילים זה מספיק, אין רכב עירוני טוב ממנו ובשטח מצוין, אבל לעשות איתו 30K בכביש זה סוג של מאזוכיזם.
אתה קוסם יחסי ציבור גיא, הצלחת לבנות בשלוש שנים תדמית חדשה למותג מזרח ארופאי זניח, הגיע הזמן לעבור לשוק של הגדולים. נראה אותך משקם את התדמית של Jeep. אבל לא הליברטי - זה עוד רכב סביר. קח את המקרה המאתגר באמת - את ג'יפ קומפוסט.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...01322848&stc=1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אהבתי....
מה הוא עשה לך?
אסף.