תגובה: סקר ההגבהות המלא -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
רק הערה קטנה לגבי " סט קומפלט".
צריך לשים לב שלפעמים, יבואנים וסוכניות למיניהם, מוכרים סט קומפלט שהם הרכיבו ( והם מטשטשים בכוונה את הקומבינה).
בפעמיים, שלוש שצללתי לעומק של סטים לרכבים שונים, נבהלתי מהקומבינות שנמכרות בארץ.
בקיצור, שאומרים סט קומפלט, תוודאו שהוא באמת קומפלט מיצרן ידוע בחו"ל ולא שלא יבואן \ יצרן מקומי.
ממה נבהלת? כאמור קפיץ הוא רק קפיץ. אם קבוע הקפיץ מתאים לרכב והאורך החופשי נותן את הגובה, מה חשוב המותג? יותר נכון מה יכול להבהיל בקומבינציה של קפיץ ממותג א' ובולם ממותג ב?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sdruyan
ממליץ לך לעשות את הסקר מול מוסכים מאושרי הגבהה...
1. מוסך המישור (אדומים) 02-5903999 דן/איציק, מקצוענים אמיתיים.
2. מוסך סער (כפר סבא) 054-2166545
לדעתי סקר יש לערוך מול המתקינים ולא מול המשתמשים ולו רק בשל "כל אחד והטעם והארנק שלו".
אני על לאנד קרוזר ארוך עם efs מרוצה מאוד
הייתי על טראנו קצר עם בילשטיין גם כן הייתי מרוצה.
עולמות שונים....
אני בטוח שיש עוד מתקינים שיהיו מספיק הוגנים לתת לך את המידע אותו אתה מבקש.
פשוט לא מכיר אותם.
ממליץ לך קודם כל לבנות מסגרת תקציב.
אני מצאתי 4 מדרגות מחיר כאשר אני חיפשתי.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
לא יודע איך לנסח את זה בעדינות, אבל אני חושש מחוות דעת של אנשים שיש להם אינטרס עיסקי למכור לי דווקא את מוצר א' ולא את מוצר ב'. לא יודע מה דחוף להם להוציא סחורה כזו מאשר אחרת, איזה רווח יש להם על כל קיט או האם הובטח להם איזה בונוס חודשי על ידי היבואן אם ימכרו X יחידות בחודש הקרוב. אני כמובן שמח לשמוע את החוות דעת שלהם, אבל קשה לי להשתחרר מההרגשה שיש סיכוי שהעדיפות מספר אחת שלהם היא למקסם רווח, גם אם זה על חשבוני
מכיר את סער היטב, הוא לא ישחיל אותך כדי למקסם את הרווח האישי שלו.
כנ"ל אסף הלוי שחזר לעבוד בפ"ת אחרי גלות קצרה במודיעין [emoji5]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ממה נבהלת? כאמור קפיץ הוא רק קפיץ. אם קבוע הקפיץ מתאים לרכב והאורך החופשי נותן את הגובה, מה חשוב המותג? י
לא להבהל.. אבל גם לאיכות המתכת יש השפעה.
וקפיץ עלום של צ׳אנג ובניו על האש ממיחזור מכסי ביוב דל צ׳אנגדו לא בהכרח יחזיק גובה כמו מותג שמכבד את עצמו.
אני מראש מדבר על מותגים מכובדים ולא על צ'יינה טאון. גם רוב היבואנים מביאים מותגים. ועליהם זיו כתב.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
matikrimerman
לא יודע איך לנסח את זה בעדינות, אבל אני חושש מחוות דעת של אנשים שיש להם אינטרס עיסקי למכור לי דווקא את מוצר א' ולא את מוצר ב'. לא יודע מה דחוף להם להוציא סחורה כזו מאשר אחרת, איזה רווח יש להם על כל קיט או האם הובטח להם איזה בונוס חודשי על ידי היבואן אם ימכרו X יחידות בחודש הקרוב. אני כמובן שמח לשמוע את החוות דעת שלהם, אבל קשה לי להשתחרר מההרגשה שיש סיכוי שהעדיפות מספר אחת שלהם היא למקסם רווח, גם אם זה על חשבוני
מבין את החשש....אבל לא כולם חארות...
ואין ספק שיש לכולם אינטרסים. גם אלו שממליצים לך ללא אינטרס כלכלי יש להם אינטרס כזה או אחר.
למתקינים יש שוני ברווחים שלהם מיבואן אחד למשנהו. ולכן המלצתי ללכת למוסך ש"מיין ביזנס" שלהם הרווח המרכזי שלהם הוא בתיקון וטיפול מכני , והרווח המשני הוא בהגבהות ותוספות, כך תצמצם את מרווח החירטוט.
זו לפחות התאוריה שלי...
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
אם זה מעניין מישיהו
התקנתי לאחרונה סט הגבהה של EFS לגימיני
בכביש לדעתי הסט קשה מידי הרכב קופצני,
בשטח כרגע בדקתי רק שביל חולי עם הרבה בורות וגלים, הרכב היה עמוס מאוד, 3 מבוגרים כבדים + ציוד
התנהגות מעולה, פעם ראשונה הרשתי לעצמי לתת גז בשביל הזה, הרכב גיהץ את השביל,