נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
אתה יכול לאהוב את זה, אתה יכול שלא, אבל בניגוד לכותרת המטעה - כל הרכבים שמובאים בעדויות כאן ירדו מהכביש על תקלות אמיתיות, והיו לא תקינים.
[IMG][/IMG]
[*]על מה אתה מדבר על מה???
יכול להיות שאנחנו מתכוונים לשרשורים שונים?!
איזה תקלות אמיתיות?!
על מה אתה מדבר?!
המקרה הראשון תיאר, לכל החמור, גומיות קרועות!! זהו! זה תקלה אמיתית?? (אה סליחה ומד חום גיר...)
במקרה השני הוזכרה כאן נזילת שמן...לזה אתה מתכוון תקלה אמיתית? באמת?! אז אני בוודאי שלא רואה בזה כתקלה כלל, אפילו לא מצדיק רישום, לא כסעיף, לא כאזהרה, ולא ככלום.[*]
מה זה משנה מתי הרכב עבר טסט ומה היה מצבו אתמול, אם עכשיו הוא מטפטף שמן (שמחר יהרוג רוכב) או מפתח חופש בהגה (שמחרתיים ירסק משפחה)?
[*] מחר...מחרתיים...אתמול...שלשום...
אמור לי בבקשה...אתה יכול להביא כאן מקרה אחד, אחד!! של תאונת דרכים מהעשור האחרון שנגרמה מהכשלים שציינת פה? אחד!! לא ביקשתי חס וחלילה כמות משמעותית, של עשירית האחוז למשל מכלל תאונות הדרכים הקטלניות בשנה, שזה יותר משלושה...רק אחד! כי אני באמת שלא מצליח לזכור...אבל אני באמת שלא מחובר מידי לחדשות, אז אולי פיספסתי...
ונגיד שתמצא אחד שכזה...ואפילו אם נניח תפתיע עוד יותר ותגיע במאמצים רבים לאותם פירורי אחוזים שהזכרתי...תוכל בבקשה למצוא לי סיבה אחת הגיונית שתצדיק את חוסר הפרופורציה של ההשקעה של הרשעויות (משטרע ומשרד התחבורע) התיקון האוטומטי...התיקון האוטומטי...זה לא אני....), בניידות האלה, במקום למשל לשלוח כל אחד מחסרי התועלת בצוות המנומנם שם, בתוך רכב סמוי לתפוס אנשים משחקים עם הסלולרי שלהם בזמן נהיגה ועל ידי כך יצילו עשרות חיי אדם בוודאות, למשל...??? (לידיעה, השימוש בטלפון בנהיגה הוא הגורם מספר אחד לתאונות הדרכים...)
או שאתה מעדיף למען היופי, להשמיע כאן גוזמאות חסרות בסיס ומנותקות מהמציאות שלנו?[*]
אם נהגים לא מספיק עירניים ובוגרים כדי לטפל גם בתקלות ה"קטנות" (אתה אמרת, יומרני וחסר אחריות בעיני), אני שמח שיש מי שמפקח ו"רודף" אחריהם.
[*]"נהגים לא מספיק עירניים ובוגרים" זאת אמירה מתנשאת בהחלט, אין לי דרך אחרת להבין זאת, מצטער...
אתה כנראה חכם מכולם לדעת מה טוב בשבילם, מה רע, ומה מסכן את חייהם...הם לא יודעים...או שהם לא מספיק ערניים (מטיפשות כמובן אלא מה...), או שהם לא "בוגרים" דיים...נו שיהיה...זאת כבר פילוסופיה של החיים...לא יודע את זה...אולי זה בכלל ניגודי הדעות כאן..כי טכנית אתה לא ממש משכנע חוץ מנסיונות משעשעים להפחיד ולהחמיר מכלום בעצם...אבל מה שאני כן יודע טכנית שכן יש דבר כזה תקלות קטנות ושהורדה מהכביש זה צעד קיצוני שיש להחילו אך ורק במקרים של סכנה ברורה ומיידית!! בטח לא גומיות קרועות, ובטח ובטח לא נזילת שמן קטנה או פנסי לד, שנורקל, וכל מיני שטויות שרק הנייר יכול לסבול...[*]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk