לא. ממש לא.
Printable View
די משוכנע שראיתי מישהו עם 8060 של מקסיס...
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
ראיתי גם, זה היה סט גלגלים נפרד לטיולים.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
גם אני מכיר מישהו שמחזיק שני סטים , אחד לטיולים והשני ליום יום.
ההוא של הטיולים , bf t/a ko2 בחתך 70-טיפל׳ה יותר גבוה מהמקור.
לפני כל טיול , בררר בררר עם מברגה של מילווקי, שני אגלי זיעה על המצח..וזו.- הוא גם אמר לי שהוא אומר לעצמו כל פעם לא להתעצל ולהחליף חזרה, עצלן כרוני ההוא שאני מדבר עליו.
מרחרח סביב הגבהות כרגע במקביל, כדי לגבש תקציב.
נתקלתי באיירון מן שטוענים ל5 ס"מ גובה, למרות שבאתר שלהם רשום 40 מ"מ...
לפני הרכבה והנחות כי אני מכיר את אחות של השכן... 6500 כולל מע"מ
מחכה להצעה של קוני כרגע
עוד משהו?
בדקת ברדימו?
ןאני לא מבין למה לא לרכוש קפיצים לדאסטר עם שם באותיות קריליות כלשהן (גיא..) להתקין לבד ולחסוך אלפי שקלים...
טל
Олдман
Мад
Аиронман
כאלו למשל ?
;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא יודע מה גיא יכול להביא באקרילית...
קפצתי לרדימו, נתנו לי כמה אפשרויות,
פדרס 6400
איירון מן 7300
מאד+קוני 7600
מיגון ראסטה למנוע גיר דיפ אחורי וצנרת דלק, כ3900
וו גרירה נשלף (לא מרובע...) 2250 שח
כולל מע"מ, רישוי וכל המסביב.
קודם כל תודה רענן, הרבה זמן לא ראיתי ממך, ואם זה הוציא אותך, מה טוב.
לעניין השאלה, בדקתי כמה היילקסים, הטובים עולים מעבר לתקציב שהיה לי, כולל זה של הדאסטר שהיה קצת יותר ממה שרציתי.
במקביל בדקתי את העלויות של הדאסטר על הנייר ובשאלות של בעלי דאסטרים חסרי בעיות אגו.
על כל זה, רצה הגורל, או לוח יד2 וסוחריו, שהגיע רכב אחד במחיר קיצוני יחסית לאחרים שהצדיק להטות את הכף לכיוונו ולשקול לדחות את רכישת ההרפתקאות לעתיד במסגרת תכנית רב שלבית שלי להחליף גם את הרכב של האישה. בדקתי יחד עם גיא וחבריו, והרכב קיבל פס.
רק להזכיר שעל הפרק היה גם קטמ 690... מי יודע אם לא אחזור אליו במידה והתכנית תתקדם לכיוון שאני רוצה.
ימים יגידו אם צדקתי. הדיסונאנס כבר התניע
ומה הרשמים שלך עד עכשיו מהרכב? איך בכביש? איך בשטח?
יש לי אותו פחות משבוע.. לא יודע כמה זה נכון לענות אבל נו בסדר
זה אוטו זול. לטוב ולרע.
יש לי מקור השוואה גולף 2006 במצב מצוין שאצלי כבר 6 שנים.
הגולף יותר עבה(?) ומבוססת. יש יותר אביזרים מקוריים, מסלון ועד 6 כריות אויר לעומת 4 בדאסטר. וזה רכב זקן יותר ב9 שנים ולא נחשב לרכב פאר...
מרגישים בטריקת הדלת את ההבדל. כך גם במושבים וכיוב.
מאידך, הדאסטר זריז מאד, מאד.
קל מאד לפרק ולהרכיב בלי יותר מידי התחכמויות. דוגמה אחת כבר יש לי כשהחלפתי ידית פנימית לדלת עם בורג אחד בלבד ובלי בעיות מיוחדות.
בגולף זה מצריך כל מיני כלים אקזוטיים וחשש גדול משבר של הפלסטיקה בשל המבנה.
אה ו... היכולת לעוף בשבילים במהירות, מה שאני לא יכול לעשות עם הגולף בגלל הגובה. ולמעשה זה גם מה שהכי מעניין אותי ברכב הזה והייעוד שלו - שבילים מהירים וקמפינג. כל השאר זה נחמד אבל אני לא מתכוון ללעוס סלעים או לשחות בבוץ או לדהור בדיונות. לא כמטרה עיקרית, רק אם זה על הדרך וכחלק מטיול גדול או משהו כזה.
יש שביל שאני חורש עליו בדרך הביתה באופן קבוע, זה התחיל בימי הויטרה, אח"כ קצת עם הגולף כי לא יכולתי לוותר ועכשיו עם הדאסטר.
עם הויטרה המהירות הממוצעת הייתה 50 קמ"ש. פניות סבירות, זמן אויר קצת, הכל בלי להתרגש. קפיצים בולמים מקוריים, צמיגי שטח, הנעה אחורית ונעילה אוטומטית.
הגולף, 30 קמ"ש בשיא ובדחילו ורחימו. נהנה מהנוף בעיקר.
עם הדאסטר אני נע בין 50 ל70 כשמה שמונע ממני להשאר על ה70 זה החשש מנזק לצמיגי כביש המגוחכים שיש לי כרגע. אחרי שבנסיעה המהירה הראשונה ראיתי שהרכב איבד המון אוויר באחד הגלגלים, ברמה של לרדת מ30 ל6 psi.
והדאסטר מקורי לחלוטין וריק מחפצים. בולמים אחוריים בני מספר חודשים לפי הפלט שהוציאו לי במוסך.
אין לי ספק שעם צמיגי 50/50 או שטח מלא וקיט בולמים קפיצים ראוי, הוא יאפשר גם מעל 70...
כן...הדאסטר מפתיע ברמות ביכולות גיהוץ שלו, אני גם הופתעתי.
תחליף צמיגים דחוף...בנסיעת שבילים הראשונה שלי אתו קרעתי צמיג מבלי להתאמץ כלל.
טל.