תודה רבה לכל המשיבים
Printable View
תודה רבה לכל המשיבים
ניתן תומר ואפילו יושם בארץ, למי שמתעקש, להחליף ביצה קידמית ל qd2 ולהתאים פיקוד חשמלי להפעלה, אך כפי שנאמר, יותר פשוט ובריא לנפש למצוא רכב עם qd2
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
ר מה שכתבתי=- " באפטרמארקט". אני מטייל עם שני גראנדים - אחד CRD והשני עם אדפטציה של QD2 מקדימה. עד שהכל הסתדר שם לקח זמן, שלא לדבר על למצוא את החלפים.
קצת נסחפתם, WK בלי QD2 שהוסיף נעילה אחורית ונוסע עם בקרת המשיכה היעילה בשטח מקדימה עושה הכל, נכון קצת יותר אבק זה הכל.
לא הייתי פסול שום WK שמור וטוב שאין לו QD2.
כמה להערכתכם יעלה לשפר CRD QT בהנחה שלא משופר
1. הגבהה
2. מיגון
3. נעילה אחורית
4. ג'נטים 17 (צמיגים אני יודע עלות)
תודה
הגבהה בסט 2.5 ome סביב 8k שח
מיגון 3k
גאנט 17 ניתן לקנות משומש של רנגלר בשנתונים מוקדמים 1500 לסט
נעילה.... לא יודע.
תודה רבה עומרי
נעילה קח 8, היה גם בפחות והיה גם ביותר.
אם המוגבל החלקה והאלקטרוניקה עובדים כמו בWK2, תשאיר אותה לסוף, אם ישאר תקציב.
בWK2 עובדים מצויין,
אחרי סופה ללא נעילות, הופתעתי לראות כיצד ניתן לעבור מדרגות ומעלות כמעט ללא מגע במצערת. העבודה של הגמדים הקטנים מאוד מורגשת.
יש לי חבר עם WK 5.7 Overland 2009 (רמת הגימור הגבוהה ביותר + QD2) שמעוניין למכור.
עריכה: מצאתי את המודעה שלו ביד 2...
https://www.yad2.co.il/s/c/62o2sr
תודה רבה למשיבים
אהלן חברים
אז התרשמתי מההמי ומהדיזל נסעתי על שניהם ושניהם בעלי מומנט מטורף והמון כח..
התייעצתי גם בעניין הנעה בגז והדעות לכאן ולכאן, כך שמחינתי שתי האופציות עדיין רלונטיות.
לגבי הדיזל הבנתי שאין בעיה של זמינות חלקים (גיר ומנוע מרצדס מסחרית)
לגבי ההמי אשמח לדעת איך זמינות החלקים בארץ (כן אין לי בעיה להזמין מחול חלקים אבל לא רוצה להשבית את הרכב כל פעם עד שמגיע חלק היות וזה רכב עקרי לא לטיולים בלבד)
לדוגמא הלך חיישן שמשבית את הרכב (אין לי מושג אם יש דבר כזה באמת) או טרמוסטט נתקע או משאבת מים שהלכה...
האם יש זמינות חלפים בארץ ?
תודה
ברכב כזה אתה צריך לדעת להביא חלפים מחול, למרות שתמצא הכל גם בארץ, לא בחנויות ובערוצים הרגילים אלא דווקא דרך בעלי מקצוע מסויימים שמביאים הכל ויש להם במלאי תמיד.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
תודה על התשובה
אין לי בעיה להביא חלקים מחול ועושה זאת גם כיום עם הרכבים שלי.
אם כך אני במין שבמידה ויש תקלה משביתה יש את האופציה לרכוש חלקים להמי גם בארץ ולא צריך להשבית את הרכב לתקופה ארוכה..
שאלה נוספת במידה ולא אטפל ברכב בעצמי האם יש מוסכים מומלצים לרכב זה שאין להם בעיה לעבוד עם חלקים שהלקוח הביא? (לא צריך שמות בשלב זה רק לוודא שזה מקובל ברכב זה שהלקוחות מביאים חלקים)
תודה
יש כמה בעלי מקצוע טובים שעובדים המון על wk
מהצפון ועד גדר הגבול של עזה.
חלקים זמינים בארץ. לא מכיר מישהו שניתקע בלי עד היום.
אין מניעה להחזיק במחסן את הדברים היותר רגישים. גם ככה זה לא דברים יקרים.
לי יצא כמה פעמים לבוא עם חלק מהבית ולא קיבלתי הרגשה שזה לא בסדר.
למעשה את ההגבהה הבאתי בעצמי מחו"ל.
תודה רבה
שאלה נוספת
ברכבי יבוא אישי מה קובע את שנתון הרכב מועד עליה לכביש? זה לדעתי מועד העליה לכביש בחול
תאריך רישום? זה לדעתי תאריך רישום הרכב בארץ
והשנתון לפי הvin שזה תכלס תאריך יצור הרכב?
שנת הייצור.
מופיע ב vin של האוטו.
עליה לכביש יכולה להיות גם לרכב ייבוא משומש.