נראה מדהים
הבית של הסינכרו הוא אפריקה לא אירופה. לזה מספיק רכב רגיל....
למה בחרת לאזרח אותו באנגליה ? אזרחות ? זה האתגר האמיתי לישראלים .
עימרי מה אתה בחרת בסוף ?
Printable View
נראה מדהים
הבית של הסינכרו הוא אפריקה לא אירופה. לזה מספיק רכב רגיל....
למה בחרת לאזרח אותו באנגליה ? אזרחות ? זה האתגר האמיתי לישראלים .
עימרי מה אתה בחרת בסוף ?
לגבי אירופה ואפריקה זה נכון ב 90%, מכיוון שיש גם באירופה איזורים מעבר לכביש. יש גם טיולים מאורגנים של מועדוני סינכרו.
אפריקה בהחלט נמצאת ברשימת היעדים שלנו. הסינכרו שלי מכיר כבר את מרוקו, מכיוון שהבעים הקודם טייל שם.
יש לי אזרחות בריטית, מה שאיפשר לי לייבא לבריטניה.
.
.
.
כרגע ממתין כבר לקבל הרישיון הבריטי. היה עיכוב בגלל המסמכים, ומקווה לקבל הרישוי בשבוע הקרוב.
עדכונים יבואו כמובן.
היי, חברים!
כייף לראות מצטרפים חדשים (ובוודאי ידידים וותיקים...) מצטרפים למחלקת המוטורהומים. מניסיוני בעשר השנים האחרונות, אין בעיה למצוא איחסון למוטורהום באירופה - וברצלונה היא מקום מצוין לאנשים שרוצים לאחסן את הכלי לתקופת החורף או הקיץ.
המחירים ברוב אירופה הם 30-50 יורו לחודש (מוטורהום באורך 6.5 מטרים), עם חריגה מעצבנת מאוד של 120 יורו לחודש, באינוורנס.
אני מדבר על איחסון תחת קורת גג, בלי גג זה בטח זול יותר, אבל אני מאחסן רק מתחת גג סגור.
האמת היא שאם יש לך אסם או האנגר גדול עם רצפת בטון/אספלט, זה מאוד פשוט.
כדאי להוסיף שקעי חשמל להטענת מצברים, עגלת מצברים להתנעת רכב סורר, נקודת שטיפה עצמית לפני שיוצאים לדרך. אפשר להוסיף אופציה ללינה במקום בערב לפני היציאה, עוד לא נתקלתי בשירות כזה.
הקרבה לשדה תעופה קריטית, לפעמים מציעים לך שירותי הקפצה, או הזמנת מונית.
קידום מכירות דרך הרשת, זה בכלל לא בעיה.
רמי, תוכל בבקשה לשתף איך אתה מאתר מקומות אכסון המתאימים לסוף הטיול ליד שדה תעופה?
אתה קודם מאתר טיסה זולה באיזור הסיום ומוצא איכסון באיזור או להפך? יש אתר אינטרנט או אפליקציה בהם יש מקומות האיכסון וניתן לוודא מקום או להזמין מקום מראש?
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
אסף, אני פשוט כותב בגוגל, למשל: "Motorhome storage near Manchester".
אני תמיד מחנה את האוטו בקרבת שדות תעופה עם חברות לואו קוסט כמו איזיג'ט. באמסטרדם מצאתי מקום 5 דקות משדה התעופה, בצרפת זה חייב לקחת מונית של 110 יורו (אפשר היה ברכבת, היה עולה 60 ל-2 אנשים). אם יש לך גמישות בתכנון, נסה למצוא מקום איחסון לפני שאתה קונה כרטיס. לפעמים הם לוקחים רק למינימום של 6 חודשים, צריך פשוט לחפש.
אני אוהב לנתק מצברים ולוודא שהאוטו לא יזוז, אבל הם תמיד דורשים להשאיר להם את המפתחות, לצורך מנהלות. פעם כופפו לי את מנשא האופניים, פעם אחרת שברו לי את ברז ניתוק הסוללה... אבל בסך הכל זה עובד מצוין.
אני יכול להמליץ בלב שלם על מקום האיחסון באמסטרדם: בחור בשם 'הנק' HENK, [email protected]. טלפון 061-2075407. הוא גם יסיע אותך אל , ומשדה התעופה, זה נסיעה של 10 דקות.
כמה אמור לעלות רכב כזה כולל הכנה. בערך כמובן?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
תחום המחירים לכלי רכב מסוג זה רחב מאוד.
אתה רוצה סינכרו ? זה דבר אחד.
אתה רוצה מוטורהום גדול יותר, אבל לא בהכרח עם הנעה כפולה ? זה משהו שני.
אפשר לשאול עוד 100 שאלות.
בכללי, T3 סינכרו במצב טוב הוא כלי יקר כמו כל משפחת הפולקסווגן מנוע אחורי.
אחד כמו שלי שהתחיל בתור טורבו דיזל 1.6 והוסב בהמשך ל TDI, עם שתי נעילות וחישוקי 16, שהוסב בצורה מוכוונת שטח קשה ולא כמו ווסטפליה רגיל (משמעות למשקל) ושהוא נטול חלודה ימכר במחיר שבין 33000 יורו ועד יותר מכפול מכך.
יש המון הסבות שאנשים בנו לבד, חלקן ברמה טובה מאוד, והמחיר אז יורד.
למרות המחיר הגבוה ששילמתי, אני עדיין לפני השקעות שתעלינה לא מעט, בהן מזגן מפוצל כולל אפשרות הפעלה בתפוקה חלקית בחניה בלי סיוע של גנרטור, אולי כננת ועוד מחשבות ממחשבות שונות.
מציע לדפדף בלוח דוגמת mobile.de או autoscout24.com ולקבל מושג.
בהצלחה