להבנתי, הTEKNA כולל נעילה מרכזית, שזה בדיוק מה שהיה לי בטריוס. מבחינתי, אם יכולת ה"שטח" מקבילה בניהם, הקשקאי מתאים לי בול. אני יכול כמובן לקנות גרנד ויטארה, אבל הוא עולה משמעותית יותר, ואני לא בטוח שיכולת השטח הטובה יותר שלו מצדיקה לי את זה כרגע.
Printable View
שירות טוב מקראסו???
ממליץ לך לגגל ״גיר רציף ניסאן״ ואז תחליט אם קשקאי מתאים לך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
האמת, בדיוק סביב הנושא הזה קיבלתי שירות טוב. מיד אחרי שקנינו את הניסאן ג'וק שלנו, שהיית יד ראשונה עם 32 אלף קילומטר אבל הרחק מחוץ לאחריות - הגיר הלך... פנינו לקראסו בכעס רב, וקיבלנו הנחה ענקית על גיר חדש. בסוף זה יצא יותר זול מגיר משופץ במוסך שלי, וקיבלתי שנתיים אחריות על הגיר במקום שנה.
אבל בתכלס, יש יבואן רכב שכן אפשר להגיד עליו מילה טובה?
הויטרה המדוברת- בלי שום שיפור - בדיוק מה שביקשת.
דרך צלחה.
אסף.
כרגע אני די סגור על הגראנד ויטארה, וכבר בדקתי שניים ודי אהבתי את מה שראיתי.
אני גם פתוח לרעיון של הפורסטר, שאמור בהחלט לספק את צרכי ה"שטח" שלי, ואמור להיות רכב עדיף על הויטארה בחוויה היום יומית. אלך לבדוק גם כמה כאלה :)
כרגע, למרות שאני די מפוקס על שתי האופציות האלה, לא ויתרתי על החלום של רכב יוקרה ישן! העפתי מבט ביד 2 ואני רואה שגם הBMW X3 מגיע לאזור המחיר שלי, ואפילו באותם השנתונים של הויטארה! השאלה הנצחית עם רכבים כאלה זה עלות האחזקה... ממרצדס ML ישנה כבר ירדתי (גם בגלל הגודל), מוולוו XC60 ירדתי כי הבנתי שהם לא הכי אמינות (למרות שיש כמה באחלה מחירים). הייתי שמח לשמוע על הX3.
וואלה, זה כיף לקנות אוטו, אבל זה גם תיק רציני. בסוף אני אשבר ואגשים את חלום הילדות שלי - היילקס.
אם כבר יוקרה..... לשטח... חפש טוארג v6 דיזל. זה הדגם היחיד שעוד איכשהו אפשר לתחזק במחירים סבירים. אומרים שזו מכונה מצויינת. הייתי ממליץ לך לחפש קאיין אבל שם כמו דגמי הבנזין של הטוארג באמת כשנופלים על תיקון גדול זה סיפור יקר (בשביל טיימינג למשל מורידים מנוע וזה אומר פירוק של כל הפרונט). מצד שני..... אם לא נופל תיקון גדול.... חיים רק פעם אחת וזה..... ואלו באמת מכונות אדירות - ואמינות מאוד.
אסף.
אסף, עוד יגיע היום שלא תעמוד בפיתוי הטוארג ותאמר לעצמך, wtf חיים פעם אחת, אני מרגיש את זה בוער בעצמותייך, האמת שזה באמת פצצה של רכב, ודי בזכותך זכיתי בעונג גדול לפחות בכביש גם אם פחות בשטח.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
אני שמח לשמוע. באמת. ובאמת אם הייתי מוצא מה שחיפשתי הייתי שם כסף בלי היסוס.
יאללה, בפעם הבאה.. מי יודע..
אסף.
בינתיים רעיון רכב היוקרה לא תופש תאוצה. חיפוש הגרנד ויטארה דווקא כן.
ראיתי 2008 אחת עם 110K שהרגישה שחוטה לגמרי. ראיתי גם 2009 עם 90K שהרגישה הרבה יותר אחלה (אבל קצרה, ואני רוצה ארוכה). שמתי לב שיש הבדל מסוים בעיצוב סביבת הנהג בין 2008 ל2009. ההבדל מינורי אולי, אבל הוא יוצר תחושה של רכב הרבה יותר מודרני ב2009.
אני חייב לשאול - מה מיחד את הטוארג V6 דיזל משאר הדגמים? למה הוא זול יותר לאחזקה?
מנוע ה v6 tdi 3L מוצלח, אמין ונפוץ מאוד בהמון רכבי הקבוצה כולל מסחריות, לכן מן הסתם גם הטיפולים בו יותר נגישים וזולים, מנועי הבנזין נדירים, מורכבים לטיפול ושתייני דלק גדולים.
מרצדס ml אולי המנוע סבבה אבל כל השאר אללה יסתור.. אבל כן, גרנד צ'רוקי למשל, אותו מנוע מרצדס 3 ליטר, מי שמבין ויודע הולך למוסך מסחריות ומוניות ומקבל טיפול טוב וזול משמעותית ממוסכי היבואן של jeep, בטוארג המצב דומה, אם תכנס עם רכב כזה למוסך צ'מפיון המורשה יפתחו לך את השושנה על כל דבר פעוט, צריך ראש יצירתי, לדעת לחפש לפי מקטים חלקים שברובם זהים לעוד דגמים שונים ואחרים, דוגמאות לא חסר, למשל שמעתי סיפור על מדחס מזגן לטוארג שרוצים עליו 7000 שח.. חיפוש קטן מראה שאותו מדחס בדיוק קיים בפולקסווגן ג'טה ועולה 1500 שח, והדוגמאות רבות, בקיצור למי שמורגל ליצירתיות ולרכבים מיוחדים, או שהיה בבעלותו רכב כמו jeep או לנדרובר למשל, ידע להסתדר לא רע עם המפלצת הכי מוצצת שיש.
אחרי שנוכחתי שפנס קדמי לפורסטר החדש עולה 12000₪!!! אצל היבואן אז המחירים שציינתם כבר לא נשמעים מפחידים...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
סובארו זה מקרה קשה של מחירי חלפים.....
אסף.
לא רק סובארו ...
גם רכבי לואו קוסט ... בקניה. אחרי זה. נשאר רק הקוסט.
Sent from my iPhone using Tapatalk