תכלס...
טל.
Printable View
היי חבר.
ראשית תודה רבה על המידע!
מבחינת תקציב ודרישות גם אני פחות או יותר באותו מצב כפי שאתה היית ככה שהשרשור שלך באמת תורם.
רציתי לשאול, אם זה בסדר, איפה טיפלת ברכב?
הידע המכונאי שלי די חלש ואני מנסה לאתר רשימה של מוסכים (באזור המרכז והשפלה) שמכירים את הספורטאז' בשנתונים הישנים שלו ו בנתיים ללא הצלחה.
כן, גם אחרי חיפוש נרחב ויסודי בפורום.
תודה רבה מראש.
אורן
זה אכן מוסך מורשה אבל לא המלצתי בגלל זה אלא בגלל שהם מכירים מאוד טוב (לפחות הכירו) את הספורטאז׳ האלה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
היום סימנו וי על אתגר שרציתי לעשות כבר כמה זמן. משלט 21. קצת היה חם מדי. קצת. מאתגר, אבל סיימנו למעלה ושרדנו כדי לספר.
אני זוכר את דורון ואריאל מאוד לטובה - מקצוענים אמיתיים. אבל הסיבה שבזמנו מכרתי את הקיה שלי, כמובן לצד הסיבות הרגילות והרצון להתחדש, היתה שהם הפסיקו לטפל בספורטאז'. לפני שלוש שנים בערך כשמכרתי אותה, היה בארץ מלאי חלפים מידלדל מאוד וכלים במצב שהלך והחמיר על בסיס כמעט חודשי - וביפו הבינו מהר מאוד שאף אחד לא ישלם סכומי יבואן על תיקון של ספורטאז'. זה רכב שאינו חף מבעיות והרכטמנים הבינו היטב שלא כל אחד מוכן לשים 3000 שקל כל פעם כדי להחזיק את הרכב במצב נסיעה. מטבע הדברים יש הרבה מוסכים קטנים שמאוד מכירים את הקיה (אריאל גרין האשף)- אבל זה לא תמיד מספיק כדי להחזיק כזה כלי.
בטח
אריאל
0532324857
דש חם
ליד תחנת הדלק "דור" ביציאה מפתח תקווה בואכה ראש העין.
אריאל באמת בחור נדיר.