אז תנסו את זה.
Printable View
גם לטייל בנגב עם סופה פתוחה זה לא בדיוק המצאה מקורית.
עושים את זה כי זה כיף, לא כי אף אחד לא עשה לפני.
וכן זה מצחיק כשזה באמת זול, כיום ההרשמה כבר עולה כמו הרכב.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אחרי שנים עם היילקס, ועוד כמה עם לנדקרוזר אני חייב להודות שהטיול שהכי נהנתי בוא עד היום זה היה הגרוטלוג.
אני לא יודע על מה אתה מדבר, אכפת לי אם זה לא מקורי כבר, אם היה עוד אחד כזה הייתי משתתף בכייף ונהנה באותה מידה.
אפילו בעלי הג׳יפים הרציניים שליוו אותנו היה נראים כאלו בשמחה היו מתחלפים.
אגב, אני חושב שבעקבות הטיול הזה ירדתי מהלנדקרוזר למיני וואן ולשטח קניתי סמוראי, משהו ב"גרוטאות" האלו הרגיש לי הרבה יותר כייף בשטח מלנדקרוזר ממוזג
לא נשאר רכבים לסטודנטים, נו באמת.
אני צעיר ממך אני חושב בכמה שנים וגם בתקופה שלי זה כבר לא היה רכב סטודנטים.
לטייל במדבר בג'יפ זה לא מקורי וגם לא חוכמה. לא עושים מזה עניין.
אבל יש מספיק שבטוחים שלצאת בגרוטאת 2X4 צבעונית ולעשות הרבה רעש זה כנראה עדיין סוג של שוס בעיני מישהו או משהו.
אז איך זה שכל חובבי הגרוטראלי כאן מחזיקים בהמות 4X4 ולא מטיילים קבוע במדבר בגרוטאת אימפרזה בת 20?... הרי לפי מה שאתם מתארים זה הרבה יותר מגניב.... ממש סתירה מובנית.
בלי קשר, אני לא יודע כמה מסעות גרוטאות כבר נערכו, אבל נתקלתי לפחות בשתי שאריות ממסע כזה או אחר שעדיין נותרו במדבר אחרי ששבקו חיים (אחת אני זוכר בוודאות ביציאה ממעלה המרסבא לכיוון בקעת הורקניה) כנראה שאם זה אוטו של גרוש ורבע אז אחרי שנדמו הדי הצחוקים, לא משתלם לפנות אותו מהשטח. אז משאירים אותו ליופי, שגם הדורות הבאים ייהנו.
ואתם אומרים שלא רק שרמת ההכנה של הגרוטאות כבר זולגת למחוזות המקצועניים, עכשיו גם ההרשמה נהייתה יקרה?..... למה אני לא מופתע? הרי זה הפך לסוג של עסק. יש כבר תקנות ונדרשים כל מיני אישורים? רשיונות?... ביטוחים?.......... זו תחרות?... יש פרסים?... גביעים? משהו?.... הקיצר, וישמן ישורון ויבעט.
אם כבר לרדת לשטח בפרייבט - בזמנו, צור שיזף כתב על טיול ארוך שעשה עם הילדים שלו במדבר בסובארו לאונה ישנה. לא גרוטראלי, בלי תקנון, בלי הרשמה, בלי רעש וצלצולים. סתם טיול. הגיע לכל מיני מקומות די רחוקים ונהנה מאוד. הוא לא הפך את זה ל"ראלי" ולא ל"מגניב", לא היו שם צחוקים וגיחוכים, הוא לא הפעיל משרד יח"צ ולא הזמין עיתונאים ולא חיפש שיסקרו אותו בחדשות ולא עשה מזה עניין. הלאונה האומללה היתה בסך הכל כלי שמביא אותו אל המדבר ומוציא אותו ממנו בחזרה הביתה. עם זה אני בהחלט יכול להתחבר.
חברה,
לא לכעוס על דרור, הרי...
קובץ מצורף 124503
אף אחד לא אמר שזה יותר מגניב מג'יפ.
זה לא.
אבל זה כיף ומצחיק.
אני לא יודע איזו גרוטאה מצאת וכמה זמן היא הייתה שם. אני מניח שאם זה היה של גרוטראלי ספציפית זה היה מפונה, הם דאגו למחוק גרפיטי שהזכיר אותם, אז להשאיר גרוטאה בשטח? אולי לקח כמה ימים לפנות....
ההרשמה יקרה כי הם מארגנים יותר מידי וגם מתפרנסים מזה.
אם כבר מסע אתגרי, אז לא צריך מטבח נייד בערב.
לגבי האפשרות לעשות את זה לבד...
נו אני לא צריך לספר לך....
אגב המועדון שגדל מזה עושה דברים מאוד יפים כמו בניית "רכבי מרוץ" לילדים נכים.
חפש פרה גרוטראלי, אתה עלול למצוא את עצמך מתנדב שם.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אתה מוזמן להצטרף אלינו ללמוד את הרכב לעומקי-העומקים ב"סוויץ' בראש", ואחרי הראש - ללכלך את הידיים: https://www.switch-barosh.com/
תוך חודשיים אני מבטיח לך שלא תצליח להבין איך בכלל העלית שאלה כזאת מלכתחילה...
הנא\עה מובטחת :cool:
אני חושב שמצאתי ציטוט ראוי שיסביר את רעיון הגרוטאשטח ועוד... (במיוחד השורה הראשונה)
Freedom's just another word for nothing left to lose,*
Nothing don't mean nothing honey if it ain't free, now now.*
And feeling good was easy, Lord, when he sang the blues,*
You know feeling good was good enough for me,*
Good enough for me and my Bobby McGee.*
אסף.
....
לא הבנתי.
אפשר להכין סובארו לגרוטארלי במוסך או לא?
לגבי שאריות גרוטראלי שננטשו בשטח- אצלנו בשטח ננטשו 2 פגרים כאלה לפני כשנה או קצת יותר, בשולי דרך המערכת בערבה, וכשהסיור הצבאי מצא אותן זה לא היה מצחיק בכלל, הקפיצו את כל העולם, משטרה, חבלנים, רבש"צים, נקודות ביקורת על כביש הערבה ומה לא, וזה כי מישהו חשב שאלה רכבי מבריחים או משהו כזה... כשאני הגעתי למקום וראיתי את הרכב הראשון מיד הבנתי במה מדובר, ובסוף לקחו עוד כמה שבועות עד שהמשטרה שלחה גרר לפנות אותם
קובי
ומאיפה אתה יודע שזה לא היה סתם טריגר להקפיץ את הגזרה לתרגולת?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אין לי מושג מה היה במקרה ההוא,
אבל אני כן מכיר את הצבא קצת.
תרגילים, תרגולים, והקפצות תרגול, במיוחד אם מערבות גורמי חוץ, הם משהו שמתכננים ומתאמים מראש (ועם הרבנ כאב ראש ואישורים) ולא כדרך אגב, "כי יש פגר שמתאים על הגדר".
מעניין, למה המשטרה הייתה צריכה לשלוח גרר? אין דרך לזהות את בעלי הרכב?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk