תגובה: חוות דעת מנסיון על ג'ימני, ויטרה וגרנד ויטרה לדורותיהם
למרות שאתה מתעקש שזה לא שרשור התייעצות לפני קניה, זה בדיוק התייעצות / התלבטות מהו הרכב המתאים לדרישות שלך.
מצד שני - אתה לא נותן מספיק מידע על הדרישות שלך.
לאחר שני עמודים של תגובות מובן כעת התקציב.
כמה אנשים יסעו ברכב?
מהי הנסועה השנתית (הערכה גסה)?
מיהם הרכבים האחרים בקבוצה שאתה מצטרף אליה (אם יש כזו)?
יכול לתת דוגמא למסלולים קשים שתרצה לעשות עם הרכב?
בשרשור הדביק בפורום ההתייעצות לפני רכישה יש עוד שאלות שיכולות להסביר טוב יותר את הדרישות.
מדוע זה חשוב? כי אם מדובר ב-4 מבוגרים לפחות, הגימני לא יתאים לטיולים עם לינה ככל הנראה.
אם הנסועה השנתית היא נמוכה, השאלה על צריכת הדלק של ויטרה בת עשרים אינה רלוונטית כי ברור שההוצאות העיקריות לא תהיינה על דלק. מה זה משנה אם היא עושה 1:10 או 1:12?
אם אתה מטייל עם רכבים קשוחים שעשויים לבחור את טיולי מעלות מדי פעם, אז הכיוון הוא רכב קשוח יותר (או גימני, או ויטרה גיבורה כמו של נדב - אבל תצטרך להשקיע הרבה זמן בחיפושים והרבה כסף ביישור הקו והשפצורים (לדעתי))...
היי, קצת ממני עכשיו
1. דאסטר ב40 אין... אז תשכח מזה.
2. ויטרה זה אחלה אבל כאמור לעיל, צריך לדעת לחפש או להבין שתהיה השקעה, בעיקר בפח ופחות במכניקה כי היא פשוטה יחסית.
דלק - מקורי 1:10, משודרג או חולה 1:7-8
3. גרנד ויטרה דור 1 זה כבר שדרוג מבחינת הסלון של הרכב ובסהכ יכול להיות אמין עם סייגים כמו הויטרה ועוד קצת בשל עוד כמה שכלולים.
יש פה אחד לפחות בפורום שנכנס לך בתקציב עם עודף ומטופל כראוי, אם ירצה יפנה בפרטי או כאן.
4. יש מצב למצוא פגרו ארוך או טרופר ארוך בתקציב הזה ובמצב טוב מאד. גיתאי חבר פורום פרסם טרופר כזה וצחי פרסם בעבר את הפגרו שלו.
אלה רכבים קצת יותר יקרים לתחזוקה אבל הרבה יותר רכב לשקל.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
חבר'ה תודה רבה לכולם על התגובות עד עכשיו!
אני מרגיש שהשרשור הזה קצת איבד את הכיוון, אני לא מחפש התייעצות לקנייה, אני בכלל לא בטוח שאקנה את הרכב בקרוב.
אני מחפש המלצות, חוות דעת ותשובות על כמה נושאים ספציפיים ששאלתי לגבי הדגמים ששאלתי עליהם, אני כבר סגור שאקנה את אחד מהרכבים הנ"ל, זאת אחרי קריאה רבה, התייעצות ארוכה ובעלות של חלק מהרכבים המדוברים.
אשמח אם התגובות הבאות, אם יהיו, יהיו בנוגע למה ששאלתי עד עכשיו (צריכת דלק, אחזקה, המלצות בעד / נגד, דברים שצריך לבדוק בבדיקה) לגבי הרכבים שדיברתי עליהם (ויטרה ארוכה 1996-1998, גרנד ויטרה קצרה 2004-2006, ג'ימני 2006-2010 VVT).
היה לי בעבר גרנד ויטרה, לבת זוגתי יש ג'ימני ובלי עין הרע אקפוץ לנדב בהמשך לעשות סיבוב על הויטרה, מעבר לתחושות והרגשות אני מחפש נתונים ספציפיים כדי להחליט על מה אלך וזו הסיבה שפתחתי את השרשור הזה.
תודה רבה לכולם על התגובות המפורטות, סופ"ש נעים!
תודה למגיבים בהמשך!
זה יופי שאתה רוצה תשובה. אבל פה שואלים על סרן ומקבלים תשובה על גילוח חתולים או על הכרות עם בחורות ...
ככה זה פה ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
כמה שמות משתמש יש לך?
נכתב מהנייד, סליחה על טעויות ההקלדה