תגובה: הזיה במשרד הרישוי או שאני מפספס משהו ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
geva dover
וואלה? ממתי? בתחילת השנה איחרתי בחודשיים לטסט בגלל בעיות ברכב. טופלו הבעיות, שילמתי באינטרנט וניגשתי לטסט והרכב בן 25 שנה
לפספס הכוונה שהגעת למועד הבא בלי טסט. דילגת על טסט אחד
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
תגובה: הזיה במשרד הרישוי או שאני מפספס משהו ? לגמרי הזיה
בדיוק מה שחוויתי אתמול בהעברת בעלות לרכב אספנות, בדואר הופיע כחסום, שיחה עם מוקד משרד הרישוי הסתיימה בשעתיים של בזבוז זמן במשרד הרישוי בחולון ושתי דקות מול פקידה (אדיבה חייבים לציין) שבלחיצה שחררה את החסימה במחשב, חזרה לדואר והעברת הבעלות הושלמה. ואנחנו ב 2019 לא 1920.... פשוט הזוי ומיותר, נראה לי מגמה בשביל "לשכנע" אותנו להתייאש ולהוריד את הרכבים מהכביש. זה בדיוק ההבדל בין ארץ בלי תרבות (מוטורית) לארצות עם תרבות (מוטורית) ששם מעריכים את העבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MashberNafshi
כל רכב מיושן אשר גילו עבר את ה-15 שנים, ואשר פספס מבחן תקופתי אחד, מוגדר באופן אוטומטי במחשבי רשות הרישוי 'מבוטל - תקנות התעבורה'.
בכדי לשחרר את החסימה, יש לגרור רגליים למשרד הרישוי.
פעולה זו יכולה להתבצע רק ע"י בעל הרכב.
פעמיים חוויתי את זה עם אופנוע אספנות שחזר לכביש אחרי מספר שנים.
בפעם הראשונה הגעתי לטסט עם רכב ונגרר (אזור תעשיה חדרה) האופנוע היה חסום.
מונית לעיר חדרה (לא להתמודד עם הרכב, הנגרר וחניה) 3.5 דקות במשרד רישוי לשחרור החסימה, מונית חזרה וטסט.
בפעם השניה עצרתי בדרך למכון (אישתי היקרה חיכתה בחוץ עם הרכב והנגרר) שחררתי את החסימה ולטסט.
לאט לאט לומדים... [emoji6]
ותודה לאישתי היקרה שתמורת שלום בית מוכנה לנהוג בהיילקס עם נגרר בתוך העיר רק כדי שלבעלה יהיה עוד צעצוע להעסיק את עצמו ולא לבלבל לה את השכל... [emoji16]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yscheiner
פעמיים חוויתי את זה עם אופנוע אספנות שחזר לכביש אחרי מספר שנים.
בפעם הראשונה הגעתי לטסט עם רכב ונגרר (אזור תעשיה חדרה) האופנוע היה חסום.
מונית לעיר חדרה (לא להתמודד עם הרכב, הנגרר וחניה) 3.5 דקות במשרד רישוי לשחרור החסימה, מונית חזרה וטסט.
בפעם השניה עצרתי בדרך למכון (אישתי היקרה חיכתה בחוץ עם הרכב והנגרר) שחררתי את החסימה ולטסט.
לאט לאט לומדים... [emoji6]
ותודה לאישתי היקרה שתמורת שלום בית מוכנה לנהוג בהיילקס עם נגרר בתוך העיר רק כדי שלבעלה יהיה עוד צעצוע להעסיק את עצמו ולא לבלבל לה את השכל... [emoji16]
מה נדרש לעשות בתוך משרד הרישוי כדי לשחרר את החסימה? חוץ מבירוקרטיה מעצבנת ולהביא אותי לעוד משרד ממשלתי במקום לסגור את הכל באינטרנט...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
geva dover
מה נדרש לעשות בתוך משרד הרישוי כדי לשחרר את החסימה? חוץ מבירוקרטיה מעצבנת ולהביא אותי לעוד משרד ממשלתי במקום לסגור את הכל באינטרנט...
כלום.
להגיע עם הניירת המשולמת ותעודה מזהה של בעל הרכב.
זו לחיצת כפתור בשבילם.
קח בחשבון שאם לא עשית טסט מייד לאחר מכן הרכב נחסם חזרה אחרי 48 שעות.
לא אחרי 48 שעות, אלא בתום כל חודש אזרחי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MashberNafshi
לא אחרי 48 שעות, אלא בתום כל חודש אזרחי.
[emoji106]
בואו נחדד את הנושא.
לא אם לא בצעת טסט, אלא אם לא צלחת את המבחן התקופתי.
כלומר, גם אם התחלת את המבחן, קבלת רשיון תנועה זמני והמבחן גלש אל החודש הבא, בבואך אל המכון תגלה כי רכבך נחסם שוב.
תצטרך שוב לכתת רגליך אל משרד הרישוי ע"מ לשחרר את הרכב, ואז לשוב אל המכון למבחן החוזר.