אכן כך.
תומר, אשמח אם תבקש הבהרה לגבי יש שינוי במדיניות הפטור מאגרות רישוי בגין אגרות עבר שף שלא שולמו עד המעבר לרישוי אספנות
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
Printable View
אכן כך.
תומר, אשמח אם תבקש הבהרה לגבי יש שינוי במדיניות הפטור מאגרות רישוי בגין אגרות עבר שף שלא שולמו עד המעבר לרישוי אספנות
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אם אכן כך - האם מי שמייבא רכב אספנות, מתקן למכשיר אותו לנסיעה יהיה חייב תשלום אגרות רישוי מיום הייבוא?
נשלח מהנייד שמתעקש "לתקן" את האיות...
אם אתם רוצים להפוך את הרכב לאספנות אז תקפיאו רשיונות. אני הקפאתי את שלי לפני יותר מעשר שנים ובקרוב אבנה את הג'יפ מחדש ואחדש רשיונות ואמיר אותו לאספנות.
אבל, כל אלו שיש להם רכבים ישנים שלא טרחו להקפיא רשיונות ומחכים לאספנות נדפקו עכשיו. בתכל'ס זה גם כנראה יפגע קשות בכל הרכבי אספנות כי עכשיו ההציע יהיה נמוך.
למשל, אותו בחור שמחכה לאספנות כדי למכור את הסופה שלו (פתחתי על זה פוסט לפני כמה חודשים) נדפק כהוגן. כי הסופה שלו עכשיו שווה רק לברזל או חלקים וזה כבר לא משהו. הרשיונות הלכו לפח.
למיטב ידיעתי המערכת בשלב מסוים מקפיאה את הרישיון אוטומטית, כנראה בשלב של אחרי שנתיים וחצי ( השלב שבו יופיע ברישיון בדיקת מעבדה) שזה גם השלב שבו כבר מפסיקים להגיע החידושים לרישיון בדואר.
מה שאומר, שהחוב במקסימום יהיה 5-6 כפול הסכום של רישיון חצי שנתי, לא כזה נורא ואפשר לקחת את זה בחשבון במחיר כשקונים רכב כזה.
אל תהיה בטוח. ממש ממש לא בטוח. אחרי שנתיים וחצי או משהו כזה הם פשוט מפסיקים לשלוח, החוב נצבר.
היי.
הנושא נמצא כעת בטיפול של משרד התחבורה.
אני האחרון שמבטיח פתרונות למשהו - אבל שוחחתי בנושא עם מנכ"לית משרד התחבורה- שהבטיחה שאכן הנושא יפתר. כרגע קיימת בעיה במישור הרגולטורי, כלומר שינוי של התקנות. עקרונית הם טוענים בחודש הבא הכל יסתדר. אני מעדיף לראות שדברים קורים ורק אז לברך על המוגמר
מעיר את הנושא בגלל חבר שלא שילם אגרה לרכב ישן שהועבר לפירוק ללא הורדה מהכביש ויש חובות גדולים.
מה עושים ?
תודה לעונים