תגובה: שאלה: הגבהה בלי רישיון - משמעויות חוקיות
תודה לכל המשיבים.
מבין שלגביי הגבהה ותוספות אחרות כמו וו גרירה וכו , כל עוד רשום ברישיון אין בעיה.
נעילה אחורית של לוקרייט גם לא יוצר בעיות.
ספייסרים להרחבה כן יכולים להוות מכשול.
רק הערה קטנה, הרוב התחייסו למעבר או כישלון בטסט של משרד הרישוי, ואני שאלתי מה קורה עם חברת הביטוח לאחר תאונה, ונניח לרכב יש תוספת שלא מאושרות ברישיון.
אם יש מישהו עם מידע קונקרטי, מידע או מניסיון, אני ממש אשמח לשמוע.
חברות הביטוח יחפשו כל דרך להקטין את התשלום
יש כבר מקרים שונים ומשונים ברשתות על נסיונות של חברות ביטוח להתנער מתשלום לבעלי ג׳יפים.
לכן אתה לוקח סיכון מיותר עצם הסירוב לרישום הגבהה, כמובן שהוספת ספייסרים ועוד דברים מגדילה את הסיכון
עכשיו תחליט איך אתה מנהל את הסיכון מבחינתך , ולא רק מבחינת ביטוח, בוחני תנועה שעוצרים ג׳יפ לבדיקה , מחפשים לו בציציות.
דוגמה שקרתה לחבר שלי לפני כחודש, בוחן עצר אותו, ורצה להוריד את הרכב מהכביש ודוח בסך 1000₪ על פגוש ברזל. ברכב קיימת כננת רשומה ברשיון הרכב, אבל הבוחן התעקש שגם הפגוש צריך להיות רשום .... (דבר שהוא לא נכון )
#המדען_המטורף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Oren grishman
רק הערה קטנה, הרוב התחייסו למעבר או כישלון בטסט של משרד הרישוי, ואני שאלתי מה קורה עם חברת הביטוח לאחר תאונה, ונניח לרכב יש תוספת שלא מאושרות ברישיון.
אני חוזר למיקוד שלך - וממקד עוד טיפה:
שאלת לגבי הביטוח (1), אחרי תאונה (2):
1. מנסיוני (הרבה שנים של עבודה עם חברות ביטוח (ואני לא סוכן), יש שם רצון ברור למצוא בכל תביעה סיבה למה לא לשלם וגם ללמוד מזה ולחריג לעתיד סיטואציות בעייתיות. (היה לי חבר שתבע צד ג' על מכה שהוא גרם עם טיסן ובשנה שאחרי הפוליסה כבר נוסחה אחרת ... )
2. לכאן ריציתי לכוון: אתה מחדד יפה בשאלה שלך ..
שלא נדע - עשית תאונה, יש נפגעים - לא עלינו ... כבר יהיה משפט. לעורך הדין שלך יהיה זמן להסביר למה ספייסרים (לצורך העניין) לא היו גורם רלוונטי לתאונה. יהיה לך דיי זמן להוכיח את צדקתך... אם רץ לך ילד לכביש, ספייסרים לא יהיו רלוונטיים אבל אם התהפכת על הילד בסיבוב כי איבדת מרכז כובד - כניראה שהלך עליך....
רק קח בחשבון שעורך דין טוב עולה כסף טוב :(
עדיף לרשום מה שאפשר ברשיון
יש כאן גולש בפורום שהלך והכניס את כל התוספות שיש לו על הרכב לפוליסה.
אם הוא ירצה הוא יגיב (אני באמת כבר לא זוכר מי זה).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
יש כאן גולש בפורום שהלך והכניס את כל התוספות שיש לו על הרכב לפוליסה.
אם הוא ירצה הוא יגיב (אני באמת כבר לא זוכר מי זה).
זה לא כזה מסובך.
עשיתי את זה לפני 15 שנה כשתחום ההגבהה היה אפור.
הבאתי הערכת שמאי והכנסתי לביטוח את הכל, כולל המתלים.
זה הופיע מודפס בפוליסה כערכת קפיצים ובולמים.
כמובן שזה הוסיף קצת לפוליסה, אבל הרעיון היה בדיוק זה,שחברת הביטוח תהיה מודעת בדיוק מה היא מבטחת.
עכשיו, כשזה מופיע ברשיון זה הרבה פחות משנה.
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gilur
אני חוזר למיקוד שלך - וממקד עוד טיפה:
שאלת לגבי הביטוח (1), אחרי תאונה (2):
1. מנסיוני (הרבה שנים של עבודה עם חברות ביטוח (ואני לא סוכן), יש שם רצון ברור למצוא בכל תביעה סיבה למה לא לשלם וגם ללמוד מזה ולחריג לעתיד סיטואציות בעייתיות. (היה לי חבר שתבע צד ג' על מכה שהוא גרם עם טיסן ובשנה שאחרי הפוליסה כבר נוסחה אחרת ... )
2. לכאן ריציתי לכוון: אתה מחדד יפה בשאלה שלך ..
שלא נדע - עשית תאונה, יש נפגעים - לא עלינו ... כבר יהיה משפט. לעורך הדין שלך יהיה זמן להסביר למה ספייסרים (לצורך העניין) לא היו גורם רלוונטי לתאונה. יהיה לך דיי זמן להוכיח את צדקתך... אם רץ לך ילד לכביש, ספייסרים לא יהיו רלוונטיים אבל אם התהפכת על הילד בסיבוב כי איבדת מרכז כובד - כניראה שהלך עליך....
רק קח בחשבון שעורך דין טוב עולה כסף טוב :(
עדיף לרשום מה שאפשר ברשיון
תודה רבה.
נראה לי שעשית לי סדר בראש.
כמובן שכל המקרים חס וחלילה וטפו טפו טפו