תגובה: כשמגיעה מילה טובה אז....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מי ששפיותו, איכות חייו והרוגע שלהם חשובים לו, ראוי שיתרחק מהמרכז כמו מצרעת. זה בית משוגעים כאן.
אילוצי עבודה, אני יודע, אבל כמו שכתבתי - ירד האסימון וגם ההחלטה נפלה. ברגע שתגיע ההזדמנות, אני עף מכאן לאחד הקצוות ולא חוזר עוד לת"א וסביבתה למעט לסידורים דחופים כשאין ברירה. הטירוף של גוש-דן עלה לי עד כאן.
עכשיו אני מחפש הזדמנות - מי שיודע על משהו, הצעה מעניינת כלשהי, שירגיש חופשי להציע הצעות. מוכן גם ללכלך את הידיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
... אולי גם נולדת במדינה הלא נכונה, אבל אוסטרליה זה באמת תיקון רחוק מדי. אל תתפשר על פריפריה קרובה וכל מיני קשקושים כאלו. רק לנגב. אתה נולדת לגור במצפה רמון. איך אתה אוהב להגיד? אני רציני לגמרי.
איזה שרשור מצחיק!
דרור - מזל טוב. אף פעם לא מאוחר מידי לעשות תיקון.
לפעמים אני פוגש אנשים שלא מכירים אותי שבטוחים שאני גר איפה שאני בגלל שאני סופר ציוני. לך תסביר להם שבחרתי לגור במקום הכי רחוק מישראל שהוא עדיין ישראל.;)
מהיכרות לא עמוקה עם דרור הייתי ממליץ לו להתיחס גם למצפה רמון בחשדנות:cool:
בוא...
במשרד הרישוי אני לא מספיק לקרוא את כל הודעות הוואטסאפ עד שמגיע תורי...זה מרגיז!
וגם יש לך כיסא בעמדת הפקיד שתוכל לשבת בניחותא...אבל לא להרבה זמן...כי עוד לפני שאתה מסיים להסביר מה אתה רוצה, האישור/מסמך הרצויים כבר יוצאים מהמדפסת...ותמיד עם חיוך ונכונות לעזור.
ונכון עשית שלא ציינת היכן בדיוק הפריפריה שהיית..
טל.
רק למען קצת איזון..
בתוקף התחביב שלי, מה לעשות אני נאלץ להיות לא מעט במשרד הרישוי ובמכוני טסטים.
משרד הרישוי הראשי בחיפה מאוד מאוד מסודר מאורגן ולענין.
נכון זה לא תמיד היה כך, אבל מזה כ 10 שנים הכול השתנה מאוד לטובה.
גם בשיא הלחץ (בבוקר עד הצהרים) אתה מקבל מספר (מעמדה אוטומטית או פקיד המודעין)
מחכה בתור במזגן עם הרבה מושבים, אף אחד לא חייב לעמוד.
יש מספר עמדות פעילות (בשיא לפחות 4 במקביל).
הכל מסודר עם תור ואף אחד לא נדחף (יש שומרים שדואגים לכך)
המכסימום שאני חיכיתי היה רבע שעה (בשיא הלחץ).
מגיעים לעמדה הפקידה ענינית ואם אתה מביא הכל מאורגן אין שום בעיות.
עונים גם על שאלות, ואין טרטורים מיותרים.
אז נכון שבשיא הלחץ הפקידות פחות נחמדות ויש פחות חיוכים. אבל טיפול יעיל ובלי טירטורים ומאוד אדיבים.
אז חיפה היא אולי פרפריה רחוקה בצפון בשביל מדינת תל אביב..
אבל בכל זאת היא עיר השלישית בגודלה במדינה, ומרכזת מספר גדול של אוכלוסיות מגוונות.
אז כנראה שאפשר גם אחרת, אפילו בעיר גדולה.
כמה מרמור בהודעה הראשונה, אם אתה אוהב לקטר ויודע שבחולון עושים את המוות - אז כנראה אתה נהנה מזה, אין הסבר אחר.
לי ליד הבית ברמת-גן גבול בני ברק הייתה חויה שונה לגמרי, תור באינטרנט, בלי מאבטחים בלי הגזמות.
5 דקות עם אישור הגבהה מלפני שנה והודפס לי רשיון חדש.
כנראה אתה מזמין את זה בגישה שלך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תאור מדוייק ברמת הפסיק.
אותו דבר בדיוק קרה לי כשהלכתי לרשום ברשיון את ערכת ההגבהה בסניף הראשי במפרץ חיפה
אפילו מקרה החותמת מוכר לי
בסוף אחרי 3 שעות של טרטור ומעבר בין כל המנהלים הרלוונטים נסעתי לסניף קטן בחיפה ואחרי 3 דקות יצאתי שמח ועם כפל רשיון מעודכן
#המדען_המטורף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
andy.shaked
תאור מדוייק ברמת הפסיק.
אותו דבר בדיוק קרה לי כשהלכתי לרשום ברשיון את ערכת ההגבהה בסניף הראשי במפרץ חיפה
אפילו מקרה החותמת מוכר לי
בסוף אחרי 3 שעות של טרטור ומעבר בין כל המנהלים הרלוונטים נסעתי לסניף קטן בחיפה ואחרי 3 דקות יצאתי שמח ועם כפל רשיון מעודכן
#המדען_המטורף
איפה יש בחיפה סניף קטן ?..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
איפה יש בחיפה סניף קטן ?..
צומת אגד, בניין אמות, מאחורי הסוכנות של צ׳מפיון מוטורס
#המדען_המטורף
מדינת ת"א...
כל המוסיף גורע.
מי שרוצה לחיות שם (ובחיי, אני לא מבין למה לחיות שם), זבש"ו.
דרור - אצלנו במושב (אתה יודע היכן) יש 2 בתים שעומדים למכירה (אני חושב שבמחיר של דירת 4 חדרים במדינה ההיא..)
ספי שלנו עמדה 9 שנים ללא כל מיגון, לפעמים שכחתי גם מפתח בסוויץ' - עד שנמכרה ליהושוע המאושר.
חוצמזה, חתולים מעולם לא השאירו שלוליות בתוכה - עוד יתרון פריפריאלי.
5 דק' נסיעה מהרכבת, קרובים לצירים של אוהבי הפקקים ועדין..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
andy.shaked
צומת אגד, בניין אמות, מאחורי הסוכנות של צ׳מפיון מוטורס
#המדען_המטורף
והם יכולים הכל ? כמו במפרץ ?
ברכה על ראשך !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
והם יכולים הכל ? כמו במפרץ ?
ברכה על ראשך !
אין שם בוחנים ועמדות בדיקה.
זה רק משרד.
לא יודע מה בדיוק הם יכולים לעשות ומה לא
#המדען_המטורף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
andy.shaked
אין שם בוחנים ועמדות בדיקה.
זה רק משרד.
לא יודע מה בדיוק הם יכולים לעשות ומה לא
#המדען_המטורף
תודה
דוגמא מקבילה:
הסניף של הפול (מן חברת ביטוח ציבורית למצורעים) בתל אביב פשוט מגעיל, גם במראה וגם ביחס.
הסניף בב"ש פשוט תענוג, גם במראה וגם ביחס.
מצד שני מערכת הבריאות בפריפריה נחותה בהרבה פרמטרים חשובים מהמרכז.
אצלנו בצפון הרחוק חוויה מצויינת. בכל פעם שאני מגיע לשם - גם אם יש תור השירות הוא מהיר מאוד ועם חיוך.
בפעם האחרונה לאישור הכננת הגעתי, אפילו לא שמתי לב שהיו כסאות המתנה ותוך 2 דקות הייתי בדרך חזרה לאוטו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
דוגמא מקבילה:
הסניף של הפול (מן חברת ביטוח ציבורית למצורעים) בתל אביב פשוט מגעיל, גם במראה וגם ביחס.
הסניף בב"ש פשוט תענוג, גם במראה וגם ביחס.
מצד שני מערכת הבריאות בפריפריה נחותה בהרבה פרמטרים חשובים מהמרכז.
הסניפים של הפול מופעלים על ידי זכינים.
יש אחד גם בין ברטעה לאום אל פאחם. מחוץ לעיר.
יש שם תור של 15-30 דקות אבל פתוחים בשבת...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
כמה מרמור בהודעה הראשונה, אם אתה אוהב לקטר ויודע שבחולון עושים את המוות - אז כנראה אתה נהנה מזה, אין הסבר אחר.
לי ליד הבית ברמת-גן גבול בני ברק הייתה חויה שונה לגמרי, תור באינטרנט, בלי מאבטחים בלי הגזמות.
5 דקות עם אישור הגבהה מלפני שנה והודפס לי רשיון חדש.
כנראה אתה מזמין את זה בגישה שלך.
למה ככה?
זה משרד הרישוי בחולון. הוא מוכר לי עוד מימי מבחן התיאוריה הראשון שלי בגיל 16, כלומר 37 שנים. זה מקום ידוע לשימצה עם היסטוריה עשירה של גילויי אלימות, מילולית ופיזית. כסאות התעופפו שם לא פעם אחת ולא עשר פעמים.
אף אחד לא נהנה מזה.
אז באים לשם. כי אין ברירה. כי זה מה שיש קרוב לבית. כי אף אחד לא מתלהב לנסוע 50-200 ק"מ לכל כיוון רק בשביל לקבל חותמת שלפי אותו נוהל בדיוק, אפשר לקבל במרחק קילומטר וחצי מהבית. באים אולי גם מתוך תמימות, למרות שכמה שאנחנו יודעים שזה גרוע, אולי הפעם נופתע לטובה ויהיה בסדר?...
אני עשיתי שיעורי בית, הרכב עבר את כל הבדיקות המחוייבות. הקפדתי להביא את כל הניירת הדרושה.
וכן, גם באתי בגישה חיובית ואמרתי בוקר טוב.
מסתבר שזה לא מספיק מול עובד ציבור מתוסכל וממורמר ששונא את העבודה שלו ושונא את הציבור שהוא אמור לתת לו שירות.
אחר כך הסתבר שכמו תמיד אני הייתי הצודק והצדיק, אבל המגבת סתם נהנתה להתעלל, כי ככה זה במשרד הרישוי בחולון. האמת היא שלא הופתעתי, אבל את ההליך שהתחלתי בעמל רב ולא מעט מזומנים, היה צריך לסיים.
עובדה שבפריפריה זה הלך חלק. מסתבר שאפשר גם אחרת. היה שווה לנסוע 50 וקצת ק"מ לכל כיוון.
בוא אני אגלה לך סוד.
בפריפריה,
באופן כללי אנשים יותר נחמדים.
כשאתה עומד ברמזור, אנשים אשכרה יוצרים איתך קשר עין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
בוא אני אגלה לך סוד.
בפריפריה,
באופן כללי אנשים יותר נחמדים.
מסכים לחלוטין.
רכיבת סינגלים בבן שמן, אם מישהו יברך בבוקר טוב או ישאל רוכב אם הוא זקוק לעזרה כשהוא עם אופניים הפוכים בצד הסינגל, סביר מאוד שהגיע מהפריפריה.
דרור,
בפעם הבאה, תקבע תור באינטרנט (חרא אפליקציה הם לקחו, נראה כמו וירוס) תבוא למשרד הרישוי על בן גוריון (גבול רמת גן - בני ברק) ובע״ה כמו שתשמע שם הרבה תצא תוך כמה דקות. גם אני התפלאתי מהמהירות, ושתבין שאישור ההגבהה שלי ספג קפה והיה לא בתוקף, ועדיין קיבלתי את הרשיון עם האישור. צריך לבוא להם בטוב ולא לחפש לצעוק..
את הדלק תחסוך לחניה פה באיזור.
דרור, אצלנו בקיבוץ קדרים קולטים חברים חדשים.
מוכן לזרוק איזה מילה טובה עליך...
יש לנו אפילו קבוצת טיולי ג'יפים בקיבוץ.