וכנראה שגם
ריאה
כליה
ואשך
Printable View
ועין, ואוזן, ויד, ורגל. יאללה, שיהיה אוטומט.
לגמרי.
והויטרה היתה מקרקסת אותו פה.
קובץ מצורף 124941
לא עפתי, ארוך מדי, מסורבל מדי, לקחו רוביקון ומתחו אותו פי 1.5
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
רמי חוזר על מה שאמרתי - כרכב לטיולי שטח קשוחים/ עבירות, הגלדיאטור על הפנים, כרכב לטיולים ממושכים בהרכב משפחתי מלא ועם הרבה ציוד קמפינג או כפלטפורמה לבניית רכב מסע/ אוברלנד זהו רכב מדהים.
דורון, שינוי מידת צמיגים ירד מהפרק ראה השירשור המייגע והארוך בעניין הזה.
גלדיאטור עם צמיגי 33 ועם הגבהה חוקית של 50 מ״מ בלבד להערכתי אולי ישתווה לטנדרים נפוצים אחרים כמו ההילקס וכו׳ בגלל הנעילות קדימה ואחורה וניתוק מוט המייצב שיש לו שאיך שהוא יפצו על בסיס הגלגלים הארוך יותר על זוית הבטן הנוראית יותר ועל הסרח האחורי הגדול יותר.
להערכתי גלדיאטור משופר בגבולות המותר בארץ יתקשה במעלות הקשים יותר של הנגב ובטח שלהערכתי לא ניתן לאמר עליו שמבחינת עבירות הוא הרבה מעל הטנדרים המקבילים לו בארץ.
למרות שאני לא מת על טנדרים הייתי בהחלט שמח להיות הבעלים של גלדיאטור ולו בגלל הפלטפורמה הנהדרת שלו לבניית רכב אוברלנד כמעט מושלם.
כל אחד ואיך שהוא שותה את הקפה שלו.
בשבילי גלדיאטור, רוביקון, בבקשה. V6. ידני. איזה צבע? ...אני יודע? "גובי". או בעצם, יאללה, שיהיה "פאנקין". חיים רק פעם אחת.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f332b348b0.jpg
לכל אלו שממהרים למכור את גופם - רק להשכלה כללית למיטב ידיעתי יש כבר גלדיאטור שעושה דרכו לארץ ביבוא מקביל.
להערכתי מחירו המשוער כאן יהיה 450,000 עד 500,000 זוזים....כן הרבה....אבל זה חלום בר השגה במיוחד אם מאמצים את שיטת פי"ל (פחות ירושה לילדים)
עזוב אותך גלדיאטור. אני חוסך לזיבר.
כן...בשביל עוד 100-150 אש"ח...
ברור זיבאר.. אבל אז צריך לעבור לשיטת הפי"ל (הרבה פחות ירושה לילדים...)