ספוג זה מתקן לאגירת אויר, מה שמבודד בספוג זה האויר שבו.
Printable View
שאלה כמעט אין סופית, אבל המפתח לתשובה זה מי מחזיק יותר אוויר כלוא.
מזרון פלציב, שזה אוסף תאים קטנים של אוויר, יהיה הטוב ביותר.
לעומת זאת, מזרון ספוג צבאי ( תא פתוח) הוא הכי גרוע.
כל השאר, מזרונים עם אוויר בלבד, מזרונים עם אוויר וספוג (מתנפחים לבד) מזרוני 'גומאויר'... כולם איפשהו על הסקאלה בין השנים.
גם אני עם המתנפחים בעצמם, לא בטוח אם Go-Nuture אבל המותג שנמכר ב"למטייל", זה נראה בדיוק אותו הדבר.
כנראה שספוג יותר נוח, אבל מי שקצת קצר במקום ברכב זה פתרון נהדר. נוח ומתקפל.(צ'ירוקי ללא גגון וללא מתקן גלגל, עם מערכת מגירות, כלי עבודה ושולחן וכיסאות כפק"ל קבוע, זה קצר במקום)
במקרה של אסף(טנדר עם אפשרות לשים על הגג) הייתי הולך על ספוג.
במחיר ומכפלה של 5 מזרנים - לפי מה שאתם אומרים ללא ספק למזרן ספוג עבה ופשוט יש רק יתרונות.... כשמדובר בטנדר.
אסף.
רק על הגגון..
5 מזרוני ספוג עבים מגולגלים ממלאים גם ארגז טנדר.
כתבתי לך, לילדים קנה את מתנפחים הדקים והזולים יותר.
לך ולזוגתך, את העבים.
Slowly..
משתמש במיזרנים מתנפחים איכותיים של קולמן למבוגרים.
יש להם מבנה פנימי כמו קפיצים ולא מתנהגים כמו מיטת מיים /בלון גדול
כבר בני עשר ומשתמשים בהם לפחות 4 פעמים בשנה.
לילדים מזרנים מתנפחים דקים של Klymit
שמשמים גם לטיולי סיירות ושורדים מעולה וממש קטנים.
Sent from my mobile excuse typos
אנחנו גם עברנו כמה סוגי מזרנים, לאחרונה עשיתי חקירה קטנה בעניין והחלטתי שאני משקיע לתקופה ארוכה.
קניתי לי ולאשה מזרן זוגי של SEA TO SUMMIT -COMFORT DELUXE SI
לא זול אבל שינה טובה כמו בבית.
לילדים יש מזרנים מתנפחים מעצמם של KLYMIT (בערך 30 דולר באמאזון).
https://www.outdoorgearlab.com/topic...field=#compare
אני חסיד גדול של מזרוני thermarest "מתנפחים מעצמם" בebay יש לעתים קרובות עודפי צבא אמריקאי חדשים ומשומשים. חסרונם היחיד קצת צרים 52 סמ
לפני עשר שנים או יותר התארגנה פה רכישה קבוצתית של מזרוני ספוג 10 ס"מ קשים, רחבים (80 ס"מ נדמה לי) שמתקפלים לארבע. ללא ספק שינה באיכות מיטבית. אני ואשתי משתמשים בשניים כאלו, לילדות מזרוני ספוג פשוטים מהשוק מגולגלים. שני המזרונים הגדולים + שלושה דקים + כל שקי השינה, אוהל אחד או שניים והציוד ללילה נכנסים לתוך תיק גג בגודל 95X150.
קובץ מצורף 125338
יש לי גם חיקוי תרמרסט סיני שהזמנתי בעקבות המלצה של דורון בשרשור דומה, מבחינתי הוא גם סבבה לגמרי, יותר נוח ממזרן ספוג רך פשוט, אני חושב שהיום שהחיקויים האלו זמינים וזולים במגוון עוביים הם באמת עדיפים על מזרני ספוג פשוטים, ואני מצטרף להמלצה הכללית כאן אסף. אני מניח שזה בכל מקרה שיפור לעומת מחצלת מגולגלת.
לגבי השיפור לעומת מחצלת - באמת ובתמים נוח לי מאוד על מחצלת עבה מקופלת ל4.
ספוג דק כמו בצבא - לא נוח לי בכלל. ברמה של עצמות שלוחצות על כלי דם ואיברים רדומים (אני יודע שחלקכם נהנים מריפוד טבעי. הנה היתרון היחיד של שומן).
ספוג עבה - נשמע לי נכון. רק לא מבין למה לקפל ל4... זה אותו נפח. אולי לקפל ל2 כדי להעמיס בקלות בטנדר.
גם בעלות תועלת לקנות 5 מזרנים לעומת 2 ועוד 3 מתנפחים מעצמם - נראה לי 5 מזרני ספוג גם יעלו פחות, לא?
או בעצם שהילדים ימשיכו לישון על המחצלת...
אסף.
כשתגיעו לגילי תבינו מה טוב,בדואים כבר היינו.
תמונה מחניון הר עריף מ 2012, רק האוהל הוחלף מאז.
קובץ מצורף 125339
אז זהו
האופציה הראשונה היא כמו שכתבתי בפתיחה - לקנות עוד מיטה והילדים ימשיכו כמו קודם....
אגב.. גם מיטה מקופלת תופסת הרבה מקום.
אסף.
למישהו יש ניסיון עם המזרונים המגולגלים העבים שנמכרים בתחנות דלק ב- 99 ש"ח?
שווה משהו?
ניסיון מר עם פלציב דק ומזרון מתנפח זוגי (שכנראה גם התפנצ'ר מתישהו) מביא אותי לחפש פתרונות אחרים או צימר.
https://www.yellow.co.il/%D7%9E%D7%9...D7%9E-camptown
זה לא עבה. זה דק.
אסף.
ממש לא..
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F112596851662
פחות מזרון יוגה..
Slowly..