תגובה: בגי"ה - שאלה למומחי אמזון - מעוניין לבטל עיסקה ולא יודע איך
עברתי את זה ובשירות לקוחות זה באמת מה שהסבירו לי - שכשהמוכר זה אמאזון הכל יופיעו ושזה צד שלישי רק אם המוכר חשב להוסיף זה יתווסף... שדיברתי עם המוכר הוא אפילו לא היה מודע לכל ענייני המיסים שיש ושבדרך כלל אמורים להיות כלולים באמזון ולהופיע במחיר הסופי שאתה משלם. אבל הבהיר חד משמעי שזה ממש לא מעניין אותו....בקיצור, מכיוון שהמיסים היו ממש יקרים ובדיקה היתה לוקחת הרבה זמן ו ups לא היו שומרים את החבילה אמאזון הסכימו לתת לי וואוצר לקניה אצלהם בחצי מהסכום.
המשלוח חזרה אמור להעשות ע"י חברת השליחויות בחינם. נאמר לי שאם אבטל אקבל בחזרה את הסכום המלא כולל המשלוח אבל אני לא בטוח שזאת תשובה מוסמכת ושהמוכר היה מפסיד בכזאת קלות את עלות המשלוח לאור העובדה שזה היה מוכר צד שלישי ולא אמזון. כשאמאזון המוכר הם מחזירים כולל המשלוח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moutzi
... שדיברתי עם המוכר הוא אפילו לא היה מודע לכל ענייני המיסים שיש ושבדרך כלל אמורים להיות כלולים באמזון ולהופיע במחיר הסופי שאתה משלם. אבל הבהיר חד משמעי שזה ממש לא מעניין אותו...
כאן אתה לא צודק!
ברוב המקומות כאשר אתה מזמין מחול, אתה משלם את מחיר הפריט והמשלוח וכל העלויות הנוספות כמו מיסים, עמלות טיפול בשחרור מהמכס וכו' - הם עליך.
יוצא מן הכלל זה כאשר המוכר הוא אמזון או כאשר אתה משתמש בשירותי משלוח מיוחדים הגבוהים על כל כסף בנפרד, כמו תוכנית המשלוח הגלובלי של איביי, חברות כמו ushop וכו'
נשלח מהנייד
הרבה מוכרים כולל ב Ebay נותנים לך לבחור מחיר כולל הכל עד הבית או רק משלוח וכל המיסים כולל עמלות בדיקה אם יש עליך. זה תלוי אם המוכר רגיל למכור לחו"ל או לא.
דרך אגב לפעמים המוכר מסמן וי כמוכן לשלוח לחו"ל אבל לא מודע להשלכות.
קניתי באמזון חלק לג'יפ כולל משלוח לישראל והמוכר פשוט ביטל והחזיר לי את הכסף...