אצלנו הזאטוט פשוט מתנד עקרונית לכל דבר שמוגדר טיול ולא יוצאים לדרך אליו חמושים בפאגרו.
לטייל עם ילדים זה מופלא בעיני
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Printable View
אצלנו הזאטוט פשוט מתנד עקרונית לכל דבר שמוגדר טיול ולא יוצאים לדרך אליו חמושים בפאגרו.
לטייל עם ילדים זה מופלא בעיני
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
בטח שהוא רוצה פאג׳רו.
זה פאג׳רו היי סוסאייטי! עם שני מקררים!!
נשמע מאוד לא תקין. גם הבנות שלי עם כסא שנבחר דווקא בזכות העובדה שאין לו חיבור איזופיקס. אני סומך הרבה יותר על חגורת הבטיחות של הרכב מאשר על המנגנון הזה (דרך אגב, הוא מוגבל במשקל בניגוד לרכיסה עם חגורת בטיחות).
בכל אופן, הכסא מחובר לרכב בצורה מאוד מאוד יציבה. כשמנענעים את הכסא כל הרכב זז איתו.
Britax advocate click tight
גם אצלי בכל הרכבים הכיסא מחובר עם ראצאט לנק העיגון האחוריות. הרבה יותר יציב וחזק.
click tight הוא המקביל ל- ISOFIX מבחינת העיגון לרכב
כל הפתרונות מבוססי החגורה ה"פשוטים" לא מאפשרים קיבוע אמיתי של הכסא ברמה שלא יוכל להתנדנד
ולגבי ISOFIX - לדעתי בגיל קטן זה הפתרון הכי נח ובטיחותי, בעיקר כשיש סבתות או מטפלת שמסיעה את הילדים - את זה יותר קשה להן לפרק ואז להרכיב לא נכון...
זה לא נכון, אין קשר בין ה- click tight ל - iso fix. כסאות ה click tight מצוידים גם ב-iso fix.
הפטנט בסדרת ה click tight זה הפשטות היחסית של התקנת הכסא בעזרת החגורה, והסגירה של הכסא היא הרמטית, הכסא לא זז מ"מ ולא מתנדנד. הפואנטה זה שגם סבתות ואנשים ללא חוש טכני יכולים להתקין את המושב הזה בקלות יחסית. הפטנט שלהם בא לתת מענה בדיוק לזה מאחר ונקודת התורפה של כל הכיסאות בטיחות לילדים זה בעיקר התקנה לא נכונה או רופפת.
וכן אין תחליף לעיגון הכסא באמצעות חגורה מאחר וחגורה מתוכננת לעמוד בעומסים קיצוניים של אדם מבוגר לעומת ה-iso fix שמוגבל למשקל מסויים של הילד.
משהו קטן מנקודת מבט אחרת,
אנחנו עם פולריס ריינג'ר ללא חלון קדמי, הם חוטפים את כל האבק, את כל הבוץ, את כל השפריצים מהשלוליות מזהים כל בור וכל חריץ וכל אבן.
הם בנקודת מבט זהה לנהג ועצירות זה משהו שפחות מתקבל באהדה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
מי שיקרא את הוראות ההתקנה של הכסאות האלה, יגלה שמעל משקל מסוים, גם כסאות האיזופיקס מחייבים עיגון כפול (דהיינו, איזופיקס+חגורה).
לגבי אנשים אחרים שמתקינים- כמעט כל מי שראיתי, מצליח לטעות בהתקנה (סבא וסבתא בוודאי, אבל גם רוב החברים שסביבי). ולכן, אף אחד לא יתקין כסא שהילד שלי יושב בו בלי שעברתי על זה בעצמי.
היה לי קטע בחברת השכרה בחו"ל,
הנציג התעקש להראות לי איך קושרים את הכסא למרות התנגדותי העזה.
בסוף הבנתי שזה לא יעזור לי, וכנראה הוא חייב לעשות את זה.
נתתי לו לסיים פירקתי והרכבתי שוב, הוא צחק ואמר כנראה שגם הוא היה עושה את זה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk