ניידים - משהו כמו באופנג. ניתן למצוא כאלו שמוכרים כאן בארץ, נדמה לי שנכתב למעלה - גם אצלנו בפורום.
נשלח מהנייד
Printable View
ניידים - משהו כמו באופנג. ניתן למצוא כאלו שמוכרים כאן בארץ, נדמה לי שנכתב למעלה - גם אצלנו בפורום.
נשלח מהנייד
אם מדובר בבניין של 10-20 קומות, הייתי הולך על המכשירים של ה5w (נכון. לא חוקיים), ולא על המכשירים של ה500 mw שנמכרים בארץ באופן חוקי.
אבל! תוודא שאתה עובד בתדרים המותרים (מה שמכונה כאן באתר "אירופאים").
מה שגיא רשם (אם הבנתי) זה שכדאי לעשות בדיקה לפני שקונים. יש לי זוג ווקי-טוקי 500 mw להשאלה אם אתה רוצה לבדוק, אבל כאמור, לדעתי הם יהיו חלשים.
הוא ענה שכבר ביצע נסיון
נשלח מהאייפון עם המקלדת המחורבנת. ה׳שגיאות׳ לא שלי ..
ערב טוב גיא.
זה לא היה ממש ניסיון. פשוט, חשמלאי שבא לבצע לי עבודה באחד הבניינים, בא עם המכשירים האלו לו ולעוזר שלו אחד מהם היה בקומת מינוס 1 והשני בקומות העליונות והם דיברו בניהם, דבר שמאוד מצא חן בעיני כי אין קליטה סלולרית בתוך הבניינים וקשה לי לתקשר עם העובדים ובינם.
המכשיר שלו זה של חברת icom חמש וואט מוגן מים אייפי 67 מוגן מים. עלה לו בארץ 800 ש"ח לאחד.
הוא אמר שיש תשלום חודשי לרשות השידור??? או אולי התכוון למשרד התקשורת.
בכל אופן, אני לא מתכוון לשלם סכום כזה על מכשיר במיוחד לאור העובדה שאני צריך ארבעה כאלו.
לכן שאלתי את השאלות וביקשתי המלצות.
הסתמכתי על מה שאתה כתבת
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...062c6a37ce.jpg
הדיון הזה קצת בלופ.
התשלום של האיש ההוא הוא שנתי והוא על התדר שהוא שוכר ממשרד התקשורת.
אתה יכול או יכול שלא להוציא סכום כזה. תעבוד חוקי ותוכל להשתמש כאוות נפשך.
או לרכוש מהסינים משהו שכבר הוצע לך מספר פעמים. ואז, כמו ברולטה. או שיעבור או שלא. ואם לא .. אז אין שום דבר שתוכל לעשות.
או לרכוש ממישהו שמוכר פה בארץ. זה עדיין יהיה לא חוקי. ועדיין לא תצטרך או תוכל לשלם על התדר .. אבל תדלג על החלק של המכס.
נשלח מהאייפון עם המקלדת המחורבנת. ה׳שגיאות׳ לא שלי ..
תודה