כן, חברה גדולה שעושה טרייד אין ומופיעים ביד 2.
קבעתי עפ"י הקריטריונים שמתאימים לי לאישתי. מופיעים בתחילת השרשור.
- - - Updated - - -
הילידים כבר גדולים, גם הרכב הנוכחי הוא 4 מקומות ישיבה.
Printable View
חחחח... הלב עדיין נשאר עם הWK וכל דגמי הJEEP. אני מצפה שאוכל לעשות עיסקה לפי התקציב, המגבלות שלי לטפל בג'יפ, אבל בעיקר להיות ריאלי. OMRIֹֹ T סיכם את זה יפה. כמה אני אטייל בשטח ועם מי ובעיקר. מה מתאים לאישתי ולי גם ביום יום. זה ברציונל. אחרי שאמרתי את כל זה... אני עדיין רוצה WK עם יכולות לטייל בשטח. זאת שריטה שרק אתם חבריי הג'יפאים יכולים להבין.
מה שיבוא ראשון ומתאים לקריטריונים שלי ואני סוגר איתו עיסקה. הבעיה שאין כאלה פה למכירה. ולכן אני נאלץ לחפש אצל חברות טרייד אין בקיצור אצל סוחרים ולא ג'יפאים.... תודו שזה הבדל מאד מאד משמעותי.
יש לי wk...
אם נסעת על ויטרה ועל גראנד וחווית הנהיגה שלך היתה זהה... לך על הויטרה....
זה כמו אספרסו איטלקי מול נסקפה עלית של המורים.
3 דלתות?
יש ילדים?
רד מזה.
אם wk
אז 5.7
או דיזל
Qd2
כמו שאמרתי.
תהיה לך הוצאה כספית לא זניחה כדי לטייל עם wk.
אתה כמובן לא חייב לפרט, אבל פתחת שרשור להתייעצות.... קראתי שוב את ההודעות הראשונות בשרשור זה ולא ראיתי דרישות יותר מדי, למעט הרצון לחזור ולטייל, ושהרכב יהיה נח לנהיגה כתחליף לפרייבט.
אם תקרא בשרשור הדביק שבראש הפורום להתייעצויות לפני קנייה תראה שאלון לדוגמא אם הרבה פרמטרים - אופי הטיולים ודרגת הקושי, נסועה שנתית, מספר הנוסעים, תקציב, תחזוקה ועוד...
אתה מתמקד בהתלבטות בין שני רכבים שונים זה מזה וקובע שאחד מהם מוביל "באלפית הנקודה" ולכן התעוררה סקרנותי... בכל מקרה - בהצלחה, תהנה מהרכב ומהטיולים עמו.
תקרא קצת כאן, אולי ייתן לך כיוון
בכל מקרה כמו שארז כתב מאוד תלוי מה אופי הטיולים
נקודת ייחוס טובה היא הפרטנרים ברכבים האחרים בטיול, לבד לא מומלץ בשטח.
עדכן עם אלו רכבים אתה מתכנן לטייל, קבל כאן משוב ומשם יקל עליך להחליט.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יש כאן בלוח את הגראנד של עזרא. מטופל, משופר (מאוד), באמת כדאי לראות.
אסף.
מחשב מסלול מחדש...
"אכן נתקלתי בגרנד צ'ירוקי 4.7 לימיטד שאין לו HI/LOW בכלל והוא התחיל להאשים אותי שזה לא "מידע חיוני" שהוא צריך לספק.
כך שעוד ארוכה הדרך להחלטה. בכל זאת דבר חיובי אחד יצא מהביקור הזה, זוגתי אמרה שאין לה בעיה לנהוג ביום יום על שניהם.:)[/QUOTE]"
נראה לי שה 4.7 שבדקת הוא 3.7...מה שמרמז זה שאין לו הילוך כח....
כך בחשבון גם שה4.7 החל ממודל 08 הוא 303 כ"ס לאומת 230 עד 08.
אני חושב שאחרי שתבדוק גראנד שירוקי 4.7 מ08 ומעלה ..... הבחירה שלך תהיה ברור
אתה מתלבט בין 2 רכבים מאוד שונים.
יש גם אופציות באמצע כגון פאג'רו קצר, שקלת אותו?
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
להבנתי מהתשובות לתהיות הדומות שלי למעלה - הוא בקשר עם סוכנות טרייד אין ומתייחס לשתי חלופות שהוצעו לו, כנראה שאין להם חלופה אחרת שיכולה להתאים.
ברור שרצוי קודם לגבש מספר כיוונים ודרישות או ציפיות ולבחון מה ההיצע בשוק ולא רק בסוכנות מסוימת, אבל כנראה יש לפותח השרשור שיקולים נוספים.
נשלח מהנייד
תודה אסף.
הנהג השלו מוזמן לעשות סיבוב על WK משופר, ללא שום התחייבות. רק לצרכי הרושם אפילו,
כדי להבין שזה רכב אחר לגמרי.
למרות האינטרס למכור, אני מאלו שיצדד דווקא באלו שטענו שאם ההבדלים ביניהם זניחים
בעיני הרוכש (וגם אלוהים לא יעזור לי להבין איך בהשוואה בכביש של WK מקורי מול GV מקורי - התחושה יצאה דומה)
- הרי שהייתי הולך על ה-GV ...
"
נראה לי שה 4.7 שבדקת הוא 3.7...מה שמרמז זה שאין לו הילוך כח....
כך בחשבון גם שה4.7 החל ממודל 08 הוא 303 כ"ס לאומת 230 עד 08.
אני חושב שאחרי שתבדוק גראנד שירוקי 4.7 מ08 ומעלה ..... הבחירה שלך תהיה ברור[/QUOTE]
באותו יום, בדקתי גרנד צ'ירוקי שנת 2009 עם הילוך כח וגם GV . היה לו עוד גרנד צ'ירוקי 2008 היה רשום 4.7 303 כ"ס, ונציג המכירות טען שאין לו הילוך כח, לכן ויתרתי. שאלתי אותו איך זה יכול להיות שאין לו הילוך כח? התחיל להאשים שהייתי צריך לבדוק איתו לפני שהגעתי אליו . לטענתו זה פרט שולי שהוא לא מחוייב לפרסם.
יש סיבה שאתה מגביל את עצמך לסוחר הזה, שבבירור אינו מבין יותר מדי ברכבי שטח ?
חיכיתי בסבלנות שעזרה יגיב לפניי. בקוד האתי הלא כתוב בין הגיפאים שכל אחד שומר על חבר ג'יפאי אחר בשטח בחילוץ, בסיוע בהכוונה, וגם ביושר וכנות. זה בדיוק מה שקורה פה. כולם נרתמים כדי לשמור עליי שלא אעשה שטויות ואח"כ אסתבך ואצטער על ההחלטה.
עזרה הלך עוד צעד אחד קדימה ואמר שהWK שלו בנוי לנסיעות בשטח (אין הרבה שעוררין) אבל לא בטוח שהוא נוח לנסיעות ליום יום במיוחד לגברת שלי. לכן הוא צודק שאני צריך להגיע אליו ולעשות סיבוב... בעיקר הגברת שלי. בינתיים גם עזרה עושה שיעורי בית לגבי עיסקת הטרייד אין שהצעתי לו והתכנסות לתקציב שלי. הטעות היחידה שלי שהלכתי להשוויץ לאישתי על אחוות הג'יפאים והיא השיבה "הוא צודק יהיה לי קשה לתמרן עם ג'יפ כזה מפלצתי".
עוד תיקון קטן, בדקתי GV ו-WK בנסיעה קצרה על כביש לא בשטח. שתיהן אופציה לרכישה (לפני שבוע). ה GV יותר קל לתמרן ואישתי תסכים ביתר קלות לכן באלפית הנקודה הGV מוביל עפ"י סולם הנהג השלו והגברת, (כמו סולם אושר של מבקר הקולנוע בגל"צ). חלילה לא סולם מקצועי אובייקטיבי של כלל הג'יפאים. מקווה שהנקודה ברורה, תודה אסף, תודה ענקית לעזרה.
אם אין כאן סודות אטום, יש לי תחושה שכדאי שתשתף על איזה רכב פרטי מדובר ומה הטרייד אין שמציע לך, אולי תקבל משוב שיעזור לך.
שוק רכבי השטח מאוד שונה משוק הפרטיות.
סבירות נמוכה שהדיל מדהים אצל סוחר לא אמין בדיווח על דגם הגרנד צ'רוקי שמצדיק להתמיד אצלו.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk