תגובה: עזרה בזיהוי מקור הבעיה. נזילת גריז היילקס שנת 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tooshey
אני מקווה שאף אחד מהרווחה לא קורא את השרשור הזה, שלא יוציאו לחבר שלך את הילד מהבית...
סרן שמשפריץ ככה לא עונה להגדרה מ"מושקע" או "מטופל היטב".
בברכה,טושי
תשמע, הרכב עבר טיול מדברי ל 3 ימים ועוד טיול קצת אקסטרים לפני שנפרץ המחזש. זה רכב שעבר אובראול יסודי בגלל קצת עשן שחור בסלד גבוה. הוא לא משופר, אין פה הרבה חלקים משופרים. זה מחזש מקורי שלפי מה שכור לי הוחלף לאחרונה לפני כמה שנים אז כנראה שזה בלאי טבעי.. בכל זאת זה מחזש... זה חלק זול וקל לטיפול. שאלה יהיו הבעיות שלנו. אני מכיר את הרכב כבר כמעט 3 שנים ואני יודע כמה דאגו וניקו והשיקעו בחלפים מקורים וטיפולים בזמן. זה באמת בובה של רכב ובשוק ההיילקסים מי כמוך יודע כמה נבלות יש.
דורון לגבי המקום לתקן ולשפץ היילקסים הכל תלוי באזור מגורים(:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
geva dover
דורון לגבי המקום לתקן ולשפץ היילקסים הכל תלוי באזור מגורים(:
זה לא בשבילי, אבל כל הרעיון של פורום הוא שימור הידע ויכולת לשלוף תוצאות בעתיד.
אם יש לך ידע ככ נרחב על כמה מוסכים איכותיים, ברחבי הארץ, זה בדיוק מה שיכול לעזור למי שנמצא בתחילת דרכו והיום הוא מאזור אחד ומחר מאזור אחר.
אז יאללה,
תרשום כאן.
Slowly..
תודה לכל הכותבים.
לקח לי זמן אבל חזרתי לעניינים ומעדכן מה קרה.
הידקתי את ה4 ברגים שיצרו את החופש והנזילה המסיבית נפסקה. יש קצת רטיבות בשניה הגלגלים. אבל נראה לי סביר.
אני יעקוב אחרי המפסל שמן. הורדתי אותו ל5 מ"מ מתחת לפקק כמו בהוראות יצרן כשהבעיה התחילה. אסע קצת ונראה כמה הוא יורד עם בכלל.
האוטו באמת שמור ואהוב כמו ילד. המוכר אדם מדהים ואמין. מאמין שצרוף מקרים נדיר והנזילה הרצינית התחיל אצלי. וגם עם לא עדיף להיות אופטימי. עכשיו זה כבר לא משנה......
שנה טובה
ושוב תודה
רז
נ.ב. גבע תזמין לטיול אשמח להצטרף 0507705196