תגובה: יעוץ לפני קניה קיירון 2006
לחבר שלי היה קיירון כזה שנים רבות, הזמין חלקים בכל מיני אתרים בחו"ל והכל היה זמין ובמחיר קטן משמעותית מהיבואן. אגב מאוד אהב את הרכב אממה פחד שיקרה לו משהו בשטח ולכן נמנע מטיולים מעבר לשבילים כי כל תקלה צריך להזמין....זמן והתעסקות. אני מעדיף עגלה שיש הרבה ממנה בארץ בזכות הזמינות והניסיון האישי בעבר עם כלי לא נפוץ (מכונית קבריולה ספורט אנגלית, סנבים 1961 2 מקומות)
חכה עם הגבהה - אלא אם כן אתה יודע שבזמן הקרוב כבר תתחיל להיכנס לשטח מעבר לשבילים שאליהם כיוונתי בהודעה הראשונה.
סבלנות....
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלון
לחבר שלי היה קיירון כזה שנים רבות, הזמין חלקים בכל מיני אתרים בחו"ל והכל היה זמין ובמחיר קטן משמעותית מהיבואן. אגב מאוד אהב את הרכב אממה פחד שיקרה לו משהו בשטח ולכן נמנע מטיולים מעבר לשבילים כי כל תקלה צריך להזמין....זמן והתעסקות. אני מעדיף עגלה שיש הרבה ממנה בארץ בזכות הזמינות והניסיון האישי בעבר עם כלי לא נפוץ (מכונית קבריולה ספורט אנגלית, סנבים 1961 2 מקומות)
תודה לכולם.
אכן אמתין עם ההגבהות ואנצל אותו לשבילים בלבד כרגע כדי להתחבר אילו ולהכיר אותו יותר.
אשמח לדעת מאילו אתרים חבר שלך הזמין חלקים, כאלה ששולחים לארץ ולא יהיה את החשש שמא יתפסו במכס וכד'.
במקום לחשוש שייתפס במכס, תניח שכח משלוח יוצא לבדיקה במכס.
תקנה מוצרים שמותר לייבא. ראה שרשורים של בועז בנושא חלקי חילוף שמותר לייבא.
נשלח מהנייד
חיפשתי את הלינק של בועז ולא מצאתי, אשמח אם תכווין אותי.
בנוסף,
אשמח לקבל מידע על הנוזלים ברכב.
אני רוצה לעשות יישור קו ורוצה לקנות נוזלים איכותיים שישמרו על המערכות ברכב.
- באיזה תקן של שמן היצרן ממליץ להשתמש ובאיזו צמיגות שישמור על אורך חיים למנוע ולטורבו?
- איזה נוזל קירור יש לשים ברכב?
- איזה נוזל בלמים צריך להשתמש?
- אם ההגה הידראולי איזה נוזל צריך לשים?
- שמן גיר- איזה שמן איכותי מומלץ להשתמש?