כתבתי "רוב" ..
Printable View
כתבתי "רוב" ..
עזוב, וויכוח מיותר.
על זה נאמר- אתה לא חייב להסכים איתי. אתה יכול להמשיך לטעות.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ברור, גם אתה [emoji846]
חג שמייח ושנה טובה [emoji846][emoji846]
בהחלט. שנה טובה לכל הרוכבים באשר הם.
והנה תמונה של פריצת סינגל חוף הכרמל מתוך האתר של עז הרים תשתיות. (באותה שיטה נבנו כמויות גדולות מאוד של סינגלים. לא סתם יש כמה חברות גדולות בענף שמתפרנסות מזה).
על אותו הסינגל פגשתי רוכב אופנוע, שהעלה את הרכיבה שלו לאפליקציית רכיבת אופניים השוואתית (ובכך הוריד במיקום רוכבי אופניים שירקו דם כדי להגיע לראש הטבלה).
בגל התגובות המטורף שהוא גרר הוא טען בדיוק את מה שאתה טוען...
אבל, כמו בהרבה מקרים, מי שלא טועה לא נותן לעובדות לבלבל אותו. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...073f05a6f3.jpg
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
אם אתם רוצים לפתוח שרשור ייעודי על סינגלים, אתם מוזמנים. נוכל לעשות ריבים יופי יופ :) . ככלל, אין אמת מוחלטת, יש, סינגלים שנפרצו ע"י אופנועים ובהמשך "נוכסו" ע"י רוכבי אופניים (וסודרו ושופצו, ונבנו עם רמפות והכל), ויש כאלו שאכן נפרצו ונבנו ע"י רשויות, ואופנוענים נכנסים אליהם.
שואלים אותי?
זה נבלה וזה טריפה. מי שנוסע בשטח ומשאיר חתימה ונזק (גם אופניים, ובכלל, בכל מקום שבו עוברים אנשים יש זבל), שיעשה את זה על השבילים הקיימים והמסומנים. ברגע שיש לגיטימציה לנסוע בסינגלים, הם מתרבים, ומרשתים את השטח עד בלי די (רוכב שטח הרבה שנים. כותב מפוזיציה).
רק תיקון אחד(רוכב לשעבר).... את ה"סינגלים" הראשונים "שפרצו" אלה חיות הבר... כן כן.... כל סינגל כזה הוא שביל עיזים, פרות, חזירים וכו'...
לא לא לא.
אם זה חיות פרצו, זה נקרא מרעול ;)
בחייאת, את האין-ויכוח על הסינגלים ומי פרץ, תשאירו לפייסוש או מחראה אחרת.
אני חבר בכמה קבוצות משני הצדדים ואני שמח מאד שבגיפולוג אין את הויכוח הזה. מעדיף ויכוח על gps, מקררים, נעילות וכל דבר אחר בערך.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk