תגובה: אוף רואד או עמוד ענן?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
קבלתי הצעה השבוע לרכוש בהנחה מסויימת מפה של שביבנט לאופרואוד. עקב העובדה שבעבר רכשתי מפות של עמוד ענן ושביל נט לטונאב. ( לטו נאב עד היום לא הצלחתי להבין איך מורידים את המפה שרכשתי ואיך להשתמש בזה. )
אני עוד מתלבט .. ;(
נשלח מהאייפון עם המקלדת המחורבנת. ה׳שגיאות׳ לא שלי ..
יש לטונאב יופי של תמיכה.
זה אכן לא אינטואיטיבי אבל הם עוזרים יפה מאוד אז המלצתי שתנצל ראשית את הרשיון הקיים.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לגבי תוכנות, אין לי מה להוסיף על מה שנכתב פה. אישית אני עם טונאב אבל זה לגמרי סובייקטיבי.
לגבי מפות, מאז שיש לי את שביל נט (כשלוש-ארבע שנים) לא פתחתי מפת נייר או סמ"ש (ימ"ש....)
אין מה להשוות את רמת הפירוט והעדכון של שביל נט לכל פתרון אחר.
מפות סמ"ש חסרות הרבה מידע לגבי שבילים שקיימים או לא, שערים והאם הם פתוחים ועוד.
מנגד, מפות הקוד הפתוח, טובות כי מעודכנות מהשטח אבל הרבה פחות מלאות. שביל נט הוא הטוב (המצוין!) מבין שני העולמות.
שבילנט גם מקפידים לשמור על עדכון שוטף, בערך פעם בשנה. היה שביל אחד ברמת הגולן שהיה מסומן שמתחבר לאנשהו ובפועל ללא מוצא. פעמיים נסעתי שם והתברברתי. שלחתי להם מייל ובגרסה הבאה אכן תיקנו. יופי של עבודה.
שני הסנט שלי.
יש לי שני טאבלטים עם 3 התוכנות (אופרוד, עמוד ענן ישן, טונאב) וכל המפות מותקנות. אין לי בעייה להשאיל אחד מהם למי שרוצה להתנסות בעצמו [emoji846]
גם אני עם טונאב + שבילנט.
תוכנה מקצועית עם המון אפשרויות.
התמיכה טובה מאוד וללא דופי.
ממליץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
להורדת המפות נכנסים לאתר IsraelHiking (
https://israelhiking.osm.org.il/) ןמוצאים את האייקון עם סימון ה- i (כפתור תחתון בצד ימין). משם יש קישור להורדת המפות. מי שרוצה
https://israelhiking.osm.org.il/download
אפשר לראות שם אפשרויות להורדת המפות בפורמט המתאים לאורוקס או ללוקאס (ומפות עבור רוכבי אופניים או את מפת הטיולים המתאימה לנו, בשתי רמות זום).
יש גם הוראות מפורטות מתחת לאפשרויות אלו.
בעבר הייתה גם אפשרות להוריד מכאן מפה עבור אוף-רוד אבל אופציה זו כאמור הוסרה. מה כן ניתן לעשות:
1. מתוך תוכנה אוף-רוד, בתפריט בוחרים "מפות" ואח"כ עוברים ללשונית Offline.
2. רואים את האפשרות של Hiking Map - אפשר לנסות ללחוץ על Download (ההורדה תיקח זמן ארוך ולפעמים היא נכשלת וצריך לנסות שוב אבל זה כבר סיפור נפרד). לא ניסיתי זאת כיון שאצלי מותקנת כבר המפה בתוכנת OruxMaps - ראה בהמשך.
3. אם יש לך כבר במכשיר OruxMaps עם מפות IH, אז אפשר פשוט ליצור קישור למפות שכבר קיימות במכשיר - במקום ללחוץ על Download בסעיף הקודם אפשר ללחוץ על Create Link ולבחור בתיקיית IH מתחת לתיקיית המפות של אורוקס.
** עריכה ** תוספת - אפשר להוריד גם במחשב הבייתי את המפות מהקישור הנ"ל (אתר המפות של IH) - זה ייקח זמן אבל ירד קובץ זיפ עם שני קבצים עבור אורוקס שאפשר להעביר לתיקייה באנדרואיד ולהפנות את אוף-רוד לתיקייה זו (מדגיש שוב - פותחים את הזיפ, מייצרים תיקייה באנדרואיד ומעתיקים את שני הקבצים שהיו בתוך הזיפ לתיקייה זו).
הורדתי פתחתי בחרתי.
וזה לא נראה טוב.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...94ff9138c3.jpg
סגור ופתח את האפליקציה, ונסה להחליף את המפות באייקון מימין למעלה
משהו לא תקין אצלך...
נשלח מהנייד
אופרואד ובענק.
הייתרון של עמוד ענן היה נקודות העניין. ואז נהיו כל כך הרבה נקודות שפשוט נהיה סלט.
הנקודות לא שמישות ולא קריאות, כי יש הצפה שלהן, וצריך להכנס לכל אחת כדי לראות מה היא. דין מעיין עם צל כדין "אבן מרתקת בצורת אבן".
שלא נדבר על זה שיואב רופא פקשש לגמרי.
אופרואד הרגה את עמוד ענן לדעתי.
[QUOTE=asafk;863910]הורדתי פתחתי בחרתי.
וזה לא נראה טוב.
תעדכן גרסה, זה אמור להסתדר
#המדען_המטורף
יש לי על האייפון עמוד ענן עם מפות אופליין של שביל נט.
הייתי מצפה שתהיה אפשרות (ולו תמורת תשלום סמלי) לעשות שימוש במפות הללו באופרואד או כל תוכנה אחרת, במקום להוריד עוד 1GB+ של נתונים לטלפון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פרנצ'י
אופרואד ובענק.
הייתרון של עמוד ענן היה נקודות העניין. ואז נהיו כל כך הרבה נקודות שפשוט נהיה סלט.
הנקודות לא שמישות ולא קריאות, כי יש הצפה שלהן, וצריך להכנס לכל אחת כדי לראות מה היא. דין מעיין עם צל כדין "אבן מרתקת בצורת אבן".
שלא נדבר על זה שיואב רופא פקשש לגמרי.
אופרואד הרגה את עמוד ענן לדעתי.
אופרואד לא הרגה את עמוד ענן.
עמוד ענן התאבד..
אחד העדכון האחרון שבקושי אפשר לעבוד איתו כי הסמן שלך ונקודות העניין לא נראות
וזה שהוא לא נתן מספיק מנהלים שימחקו את מאות נקודות עניין הזבל שמפריעים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
לאור העובדה שיואב לא עונה. לא מתקן ולא מעדכן מפות. גם לא באתר.
אני את הכסף שלי נתתי לו. ואת האמון שלי נתתי לו. וכנראה זה לא מגיע לו.
מי שאין לו .. שלא ייגע חד משמעית בעמוד ענן.
זה מת לגמרי. גם באתר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mrivel
יש לי על האייפון עמוד ענן עם מפות אופליין של שביל נט.
הייתי מצפה שתהיה אפשרות (ולו תמורת תשלום סמלי) לעשות שימוש במפות הללו באופרואד או כל תוכנה אחרת, במקום להוריד עוד 1GB+ של נתונים לטלפון.
אתה יכול לפנות לשביל נט, הבנתי שהם נותנים הנחה כלשהיא למי שעובר בין התוכנות
לא יודע לגבי המחיר הסופי, כמו כן עדיין תצטרך להוריד את המפות מחדש בגלל שההצפנה בין התוכנות שונה
#המדען_המטורף
מפות שבילנט בעברית לכל הארץ עולה באתר טונאב העולמית רק 80 שח.
טיפשי לא לרכוש במחיר הזה.
האפליקציה , פרימיום, עולה לאנדרואיד 23 שח כך שבמאה שקל יש לכם את הדיל הכי טוב שיש בשטח.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e24a7fa4a.jpg
https://www.twonav.com/en/maps/israel-topo-full
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
לאור העובדה שיואב לא עונה. לא מתקן ולא מעדכן מפות. גם לא באתר.
אני את הכסף שלי נתתי לו. ואת האמון שלי נתתי לו. וכנראה זה לא מגיע לו.
מי שאין לו .. שלא ייגע חד משמעית בעמוד ענן.
זה מת לגמרי. גם באתר.
כדי להיות הוגן, יוצא לי לראות מדי פעם תגובות של יואב רופא בפייסבוק כשהוא מגיב לתלונות של אנשים. הוא מפזר הבטחות רבות אך את זה הוא עושה לאורך זמן.
אני איפה שהוא לקוח שבוי מאחר וקניתי גם את סמ"ש וגם את שבילנט בעמוד ענן. המכשירים שלי עם אנדרואיד 8 אז הגירסה הישנה והטובה עובדת לי. אך מתי הסנכרון עבד בפעם האחרונה, אני כבר לא זוכר וזה היה ממזמן.
דווקא הסינכרון עסד לי השבוע לאנדרואיד ולאייפון.
אבל ניסיתי לצייר מסלול למרסבא לסופ׳ש. והציעו לי לנסןע על שביל כזה או אחר. שלא היה במפה.
והתברר שהמפות מממממשששששש לא מעודכנות שם.
לא הייתי קובר כל כך מהר את עמוד ענן, בגרסה הישנה עובד מצויין
רמי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
כדי להיות הוגן, יוצא לי לראות מדי פעם תגובות של יואב רופא בפייסבוק כשהוא מגיב לתלונות של אנשים. הוא מפזר הבטחות רבות אך את זה הוא עושה לאורך זמן.
אני איפה שהוא לקוח שבוי מאחר וקניתי גם את סמ"ש וגם את שבילנט בעמוד ענן. המכשירים שלי עם אנדרואיד 8 אז הגירסה הישנה והטובה עובדת לי. אך מתי הסנכרון עבד בפעם האחרונה, אני כבר לא זוכר וזה היה ממזמן.
דוקא הסינכרון עובד עכשיו יפה ומהר,שאר הדברים באנדרואיד 9 לא עובדים
ועוד מעט אנדרואיד 10
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
נכנסתי לקישור ששלחת וחפרתי באתר שלהם ולא מצאתי זכר למחיר הזה.
המחיר הזול ביותר עבור שבילנט באתר של Twonav הוא 470 שקלים לגרסה העברית ו-514 לגרסה האנגלית.
תוכל לנסות לשחזר את הקישור? אם המחיר אכן 80 שקלים, אין ספק שזו החבילה המשתלמת ביותר.
היה פעם.
כשקנינו.
עכשיו זה מחיר כמו באתר הישראלי.