קרא את זה:
https://cars.walla.co.il/item/3142582
הדימקס הגיע למקום האחרון.
(ואני גם מתקשה להאמין לנתון של זוית נטישה 27, בעוד שההילקס וההאנטר עם 21-22).
Printable View
קרא את זה:
https://cars.walla.co.il/item/3142582
הדימקס הגיע למקום האחרון.
(ואני גם מתקשה להאמין לנתון של זוית נטישה 27, בעוד שההילקס וההאנטר עם 21-22).
אם דימקס הוא קנה המידה - ההאנטר הסטנדרטי יהיה כוכב בשטח.
אסף.
נחלי הדרום זאת הגדרה לא טובה. יש אוטוסטראדות ויש מקומות מאוד טכניים.
סה"כ ברוב המקומות לא תרגיש הבדל (מעבר לעניין הנוחות.
במקומות מסוימים תצטרך לבנות קצת יותר כדי לעבור. ובהרבה מעברי ערוצים אתה תחרוש עם הסרגל האחורי.
כמובן ששוה לך להגביה כמה שניתן, ואם אפשר גם להרים ולהכניס את הטמבון ברזל האחורי. למעלה ופנימה.
בסופ"ש שעבר הזדחלנו במורד צניפים אחרי שיירה שכללה האנטר סטנדרטי. עם תת-צמיגים מקוריים ואותה שלוחה אחורית ארוכה.
עם טרופר לא היית משקיע תשומת לב במדרגה שבסוף הירידה. עם ההאנטר היו צריכים שם מכוון. זה לא נורא, אבל תצטרך להתרגל.
אני מניח שאחרי הגבהה (לא גדולה כי אולדמן מגביהים רק ב 10 מ''מ כי זה מה שגאומטריית המתלה הקדמי מאפשרת), וצמיגים במידה נורמלית - הכל ייראה פשוט יותר.
אסף.
צמיגים הם החלק הבעייתי של הדגם הזה. צריך לבדוק האם ניתן לעלות מידה למשהו גבוה יותר ללא שינוי רוחב כי אחרת אתה מתחיל להיכנס לענייני כנפונים והם יקרים מדי.
רכב שטח נהדר. נוח יחסית לטנדר. עבירות טובה, נעילה אחורית אמיתית. לי הוא היה מאוד נוח משך 3 שנות הליסינג שלו.
שים לב
אם יש שם בקרת משיכה וגם נעילה אחורית, הפעלת הנעילה מנטרלת את בקרת המשיכה.
מין שטות כזו של מיצובישי שקשה לי להבין למה.
אני יודע שהאנטר זה לא טריטון אבל הם מאוד דומים ואם זו אינדיקציה בשבילך ליכולת עבירות בטיולים שלך - טריטון סטנדרטי, צמיגי כביש קטנים, עמוס, עבר את אמבטיית חמרן וטיפס ממנה דרומה בלי שום בעייה, בלי נזקים ובלי להתעכב על שום מדרגה או אבן.
כוח מנוע לא בעיה. אני יודע ש-136 כ"ס נשמע לך פחות מהמתחרים, אבל בתכל'ס המומנט מאוד דומה והגיר הידני מקזז משהו מהפסדי הכוח של האוטומטי. כוח וביצועים אף פעם לא היו בעיה בהאנטר ובטריטון. גם מגנום נסע טוב יותר ממה שהיה ניתן לצפות מ-100 כ"ס בלבד.
נוחות: כדי שיהיה נוח, מוכרחים לשדרג משהו במתלים. לפחות לשפר יכולת שיכוך, אחרת זה בועט כמו חמור על אקסטאזי. או שתזרוק 300 ק"ג בארגז. תצטרך להגדיר מה אתה דורש ממנו - הוא בנוי להעמיס טון בארגז ולגרור עגלה ולכן הקפיצים האחוריים קשים כמו בטון. אם זה אוטו לטיולים בלבד, צריך לרכך אותו מאחור וזה בפירוש יבוא על חשבון יכולת העמסת מטען כבד.
אגב (אזהרה- סטיה מהנושא).
בלי להכיר אפילו קצת את מערכת העברת הכוח והמחשב של הטריטון/האנטר,
אני משוכנע שניתן להתגבר על העניין הזה של ביטול הtc.
בלנדרובר כוח הקהילה והאינטרנט הצליח להתגבר על בעיות לא פחות מורכבות (הורדת גובה רכב מעל מהירות מסוימת בדיסקו 3, ביטול tc במעבר לדיפלוק בדגמים המוקדמים של הדיסקו 2, ועוד).
גישור פשוט ושליטה חיצונית בנעילה ובחיווי שהיא נותנת לא נשמע כמו משהו מסובך מדי. ניתן להוסיף גם חיווי עצמאי כדי לדעת האם נעול או לא.
אמבטית חמרן היא הקצה העליון שלי אז נשמע שהוא יעשה את העבודה.
הגבהה והחלפת בולמים היא לגמרי ברשימה. יש משהו נוסף שאפשר לעשות כדי לרכך אותו? נהוג להוציא/להחליף עלים? זה הדגם הכי בסיסי כך שאין בקרת משיכה, רק נעילה אחורית.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
קפיץ טוב יותר מהמקור.
עד כמה שישמע הפוך מההגיון, רוב קפיצי ההגבהה הם עם קבוע קפיץ גבוה יותר מהמקור, אבל כיול הקפיץ שונה, ומייצר איכות נסיעה טובה יותר.
אז הוצאת עלה יכולה דווקא להרע, כי הכיול של הקפיץ ייפגע ותפסיד לא רק פגיעה ביכולת העמסה לטיולים אלא גם בנוחות הכללית בשטח.
אני מטייל עם ויגו.
כדי להקטין את בעיית הזוית, כמובן הגבהה,
אך החלפתי פגוש אחורי לפגוש גבוה יותר והעליתי את הוו שיישב עליו.
השיפור מאוד משמעותי.
דניאל