תגובה: דיסקו עומד כל השבוע- ניתוק מצבר או חיבור לחשמל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
כי כשהטיפ הדי גורף לגבי מצברים הוא "חלק את המחיר בחודשי האחריות, וכל יום שהמצבר חי אחרי האחריות הוא רווח",
זה יוצר אצלי תחושה....
מאוד יתכן שאני טועה.
הטיפ היותר הגיוני הוא מקסימום חודשי אחריות במינימום כסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
זה טיפ של בועז. הנסיון שלי מראה משהו אחר לגמרי. המצברים אצלי מחזיקים כחמש שנים, ב20 השנים האחרונות. 30 שנים שאני מחזיק רכבים ומעולם לא נדרשתי לממש אחריות על מצבר, כך שאני לא מתייחס לנתון הזה כשאני קונה מצבר. יש לי תמונה כללית על מוניטין של מותג ואני מוכן לשלם בהתאם.
יש אנשים (אני לא מתכוון לבועז דווקא) שמזיי... מצברים באופי השימוש שלהם. זו זכותם המלאה וניתן אפילו להבין את מערכת השיקולים שלהם, אבל אני לא חושב שצריך להפיק תובנות קנייה מאופן השימוש הזה.
++1
אבל, ויש פה הרבה שירשורים בנושא, ההוזלה במחיר המקררים, גרמה לגידול בכמות האנשים עם מקררים.
עם מקרר, מי שמתכחש, מז.... את המצבר שלו, גם אם הוא לא התכוון.
אני חושב שהניסוי שנדב עשה בסוף הקיץ, הדגים יפה מאוד מה הצריכה האמיתית של מקרר.
העובדה שהמצבר מחזיק את המקרר לילה שלם, והרכב מניע בבוקר, לא אומרת שאין השפעה על אורך החיים של המצבר.
את ההשפעה המצטברת הזו, הרבה מפקששים \ מתכחשים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איתן שרוני
ממליץ בחום על המטען הבא שנקנה בעליאקספרס בסביבות 30$ ושווה כל אגורה. היתרונות שלו: מטעין גם 24 וולט , יש לו מצב אוטומטי שברגע שההטענה מלאה (מציג את המתח ואחוזי טעינה כל הזמן!) הוא עובר למצב המכונה טריקל צ'רג' ובו יש טעינה איטית ביותר למילוי זרמי זליגה שונים כמו אזעקות ישנות וחוטים יבשים. רק להזהר ולא לעבור למצב ידני ללא השגחה! קרה לי ושכחתי והייתה לי טעינת יתר קטלנית שגרמה לריחות לואי קשים בגלל הווצרות מימן גופרתי שחיסל את המצבר. אגב בניתוק המטען מהחשמל מד המתח ממשיך לעבוד ומציג מתח מדויק ללא טעינה!
https://www.aliexpress.com/item/3272...chweb201603_52
איתן: המטען שקישרת יטען גם מצבר פריקה עמוקה? או רק מצבר עופרת להנעה?