רק בזכות אברכי הישיבות שהתפללו לישועתם כמובן
Printable View
בס"ד
פאג'רו - שני רכבים על הכוונת. הולך להתרשם.
רקסטון - הבנתי שמחירי חלפים גבוהים בצורה חריגה. אשמח להתבדא.
8 מקומות - אפילו מקום קטן, תמיד יכול פתרון טוב למצב בו יש ילדים קטנים.
ניסאן - איך האמינות? הבנתי שאין רכבי כאלה כבר בארץ. זה אומר משהו לטוב או למוטב?
צריכת דלק - אני מבין שתעלה יחסית לפורסטר הידנית. אבל איך שהוא זה מחיר שאצורף לשלם.
מי מכול הנ"ל אמינה יותר? זה אולי הפרט הכי חשוב. מאחר ומדובר על רכב שיצטרך לשמש אותי לנסיעות יום יום (כרגע מתנהל ברב קו ואולי משכיר רכב לחודש עד שאתאפס...).
שלמה.
- - - Updated - - -
בס"ד
ראינו שנים קשות וראינו שנים קלות יותר.
הכי חשוב לזכור באמת מי שולח הכול ולדעת להודות.
גם לשליח - פלמ"ח או צה"ל.
וגם לשולח - אבא שבשמים.
שלמה.
שלמה,
נמרוד כתב לך בהתחלה שתלך על אקזמפלר שמור. פאספיינדר שמור עדיף על לנקרוזר קרוע, ולהיפך.
שניהם רכבים מבוקשים, שניהם גדולים וכבדים מהפורסטר, ולכן גם יצרכו דלק יותר ממנו, בין 8 ל 10 ק"מ לליטר בערך.
מה אכפת לך מהניסאן שהיה עד לפני שנתיים אך כבר לא קיים, עד עכשיו ניסית לשכנע אותנו להאמין במשהו שמעולם לא היה קיים :) (אל תיעלב, כן?)
בברכה,
יוני5
אחד מהשירשורים שנמרוד היה נועל אילולא הוא בעצמו
היה משתתף פעיל וכנראה שצריך עניין פרובוקטיבי כדי להעיר את יוני מריבצו.
הפאת'פיינדר שווק עד לפני שש שנים אני חושב אבל גם הפאג'רו כבר לא משווק כשנה.
כפי שכתבו, מה זה משנה? התקציב שלך מתאים רק לרכב ישן. גם הלנדקרוזר שעכשיו משווק, שונה מלנדקרוזר שלפני 15 שנה.
אני יכול להעיד שעם הפאת'פינדר לא נתקעתי עם מחסור בחלקים גם כשהייתי צריך להחליף דיפרנציאל קדמי, דרייבשפט או משאבת מים.
אינני יודע להשוות אם מחירי חלפים דומים זולים יותר מאשר ברכבים אחרים.
ככלל, אם זה לא משהו דחוף ולא גדול מדי, אני מעדיף להזמין מחו"ל דרך האינטרנט.
בס"ד
לא נעלב אחי.
אני יודע שאחרי הכול זה מגיע ממקום טוב ואתם באמת חושבים שאתם צודקים... :-)
אחפש ביד2 לראות אם יש רכב עם נתונים טובים.
אצטרך גם למצוא בעל מקצוע מתאים לבדיקה.
שלמה.
- - - Updated - - -
בס"ד
תודה רבה.
ככל שיהיה רלוונטי. אשמח לדעת על אתר אמין לביצוע רכישות כאלה.
שלמה.
- - - Updated - - -
בס"ד
מעניין שטרופר לא עלה כלל.
סיבה מסויימת?
שלמה.
פג'רו ופת'פיינדר דומים מאוד בכל, גם במחיר.
מצא אוטו חדש ככל האפשר ובמצב טוב ככל האפשר.
אתה כנראה תיסגר בסוף על שנתון סביב 2010 עד 2012 - וקילומטרז' סביב 200000. שווה להתאמץ כדי לשים יד על אוטו עם פחות מ200000 קמ, מטופל באופן סדיר ושמור.
אסף.
טרופר הוא רכב טיולים ראוי ובמחיר סביר אבל גם השנתונים האחרונים שלו כבר מתקרבים ל20 שנה והוא מהדור שלפני ה-ESP ושאר שיפורי הבטיחות.
אם אתה הולך להפרדת רשויות של רכב טיולים בלבד אז זה הגיוני. אם אתה רוצה רכב יומיומי ועוד כזה שעושה 30K ומטופל במוסך אז אתה צריך לשאוף לדור כמה שיותר חדש.
אגב, הייתי שוקל גם קיה סורנטו מהדור שהיה עד 2009.
טרופר לא עלה, כי הוא כבר ישן ובתקציב שלך אפשר לרכוש שניים-שלושה. אפילו טובים.
לא שהוא רע, נהפוכו. אבל הגיל הופך את האמינות שלו לתיאורטית בלבד. כמו כל רכב בגילו. אתה עומד לנסוע 35,000 ק"מ בשנה שזה המון, והתקלות מובטחות.
גם לנדקרוזר שבקרב הדיוטות נפוצה האמונה שהוא אייקון לאמינות ועל כן הפך מושא לסגידה כמעט דתית מטופשת להפליא ברמה שאפילו האלוקים שלך היה מתקנא, יודע להפתיע בתקלות יקרות. רמז: מזרקים, דיפרנציאלים נטחנים, דשבורד שנסדק מהשמש ועוד ועוד. דגמים ישנים יותר (פראדו/90) מוסיפים לרשימה גם פרונט חלש אוהב לקרוס פתאום, באמצע נסיעה. ככה זה באוטו שלעולם לא מתקלקל.
ועדיין זו בחירת העדר והעדר לא תמיד טועה. כי גם טויוטה מתקלקלת, מסתבר, אבל כנראה שקצת פחות מהאחרים.
לכן הייתי מכוון לאחד מהשניים - פאג'רו או לנדקרוזר. שניהם מרווחים ונוחים וגם אמינים למדי.
פאג'רו עדיף חד-משמעית בכביש ובשבילים, לנדקרוזר עדיף בשטח היותר טכני.
אותו סכום כסף יקנה לך פאג'רו חדש יותר עם פחות קילומטרים.
לנדקרוזר הוא רכב סחיר ומבוקש יותר - הוא יימכר בהמשך מהר יותר ובסכום גבוה יותר.
בהצלחה וד"ש לויקו.
- - - Updated - - -
אל תשקול את זה.
אלא אם בא לך להחליף מנועים בתדירות שבמכוניות אחרות מחליפים שמנים.
[QUOTE=דרור ברלי;866768]טרופר לא עלה, כי הוא כבר ישן ובתקציב שלך אפשר לרכוש שניים-שלושה. אפילו טובים.
לא שהוא רע, נהפוכו. אבל הגיל הופך את האמינות שלו לתיאורטית בלבד. כמו כל רכב בגילו. אתה עומד לנסוע 35,000 ק"מ בשנה שזה המון, והתקלות מובטחות.
גם לנדקרוזר שבקרב הדיוטות נפוצה האמונה שהוא אייקון לאמינות ועל כן הפך מושא לסגידה כמעט דתית מטופשת להפליא ברמה שאפילו האלוקים שלך היה מתקנא, יודע להפתיע בתקלות יקרות. רמז: מזרקים, דיפרנציאלים נטחנים, דשבורד שנסדק מהשמש ועוד ועוד. דגמים ישנים יותר (פראדו/90) מוסיפים לרשימה גם פרונט חלש אוהב לקרוס פתאום, באמצע נסיעה. ככה זה באוטו שלעולם לא מתקלקל.
ועדיין זו בחירת העדר והעדר לא תמיד טועה. כי גם טויוטה מתקלקלת, מסתבר, אבל כנראה שקצת פחות מהאחרים.
לכן הייתי מכוון לאחד מהשניים - פאג'רו או לנדקרוזר. שניהם מרווחים ונוחים וגם אמינים למדי.
פאג'רו עדיף חד-משמעית בכביש ובשבילים, לנדקרוזר עדיף בשטח היותר טכני.
אותו סכום כסף יקנה לך פאג'רו חדש יותר עם פחות קילומטרים.
לנדקרוזר הוא רכב סחיר ומבוקש יותר - הוא יימכר בהמשך מהר יותר ובסכום גבוה יותר.
בהצלחה וד"ש לויקו.
- - - Updated - - -
בס"ד
תודה דרור.
מה שהכי קשה להתמודד איתו הינו חוסר ההבנה בתחום זה.
אם הייתי יודע בוודאות שיש רכב ממישהו אמין היה קל יותר.. :-)
שלמה.
שלמה,
בסופו של דבר אתה תמיד תחזור לאותה הנקודה.
רכב כמה שיותר חדש וכמה שיותר שמור. לנדקורזר, פאג'רו, או פאתספיינדר.
אסף כיוון אותך לשנתונים ולק"מ הרלוונטים וכמובן, תקווה / תפילה / מזל (שכל אחד יגדיר כרצונו) שהתקלות הגדולות לא יפלו עלינו.
בהצלחה,
יוני5
אכן יש כמה אורגניזמים שעצם קיומם אכן מעלה תהייה כיצד שרדו אבולוציונית למרות חסרונות רבים, וגורמים לך לתהות האם מישהו או משהו שומר עליהם.
מצד שני,
אתה סגור על עניין השמש העולה?
יש מצב שאתה צריך להתעדכן מי סובב סביב מי.
אנחנו סביב השמש, או השמש סביבנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ברוך שובך רב יוני5.
התגעגעתי למישנותך.
;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
בס"ד
ברור שאנו סובבים את השמש וגם השמש אותנו. הכול בראי המתבונן.
כל עוד אין נקודה יחס קבועה. הכול יחסי.
זה לא רק שאלה של אורגניזמים שעצם קיומם מעלה תהייה כיצד שרדו אבולוציונית. עיין ותמצא שאפילו דרווין פקפק על התיאוריה שלו כאשר הגיע למבנה העין.
האדם רק צריך להתבונן. הכול פרוס לנגד עינינו.
שלמה.
מצאתי..
מהגיגיו ופלפוליו של ר׳ יוני:
http://www.jeepolog.com/forums/archi...p/t-70452.html
עצם זה שמישהו רכש פורסטר ידני מעיד על כך שיש אלוהים
Sent from my iPhone using Tapatalk