אמת כל מילה בסלע
Sent from somewhere....
Printable View
אמת כל מילה בסלע
Sent from somewhere....
משה, אני לא יודע אם באת להטריל או לא אבל החוקים הם ברורים.
יש שינוים ברכב שהם מותרים. רוצה לעבוד לפי החוק? אחלה.
לא רוצה לעבוד לפי החוק?
יש לך שתי אופציות:
א. לפעול לשינוי החוק.
ב. לפעול בניגוד לחוק.
אם בחרת באופציה ב', אתה צריך לעשות את זה כמו גבר ולא כמו ילדה עם קוקיות. וזה אומר שכשתופסים אותך, אתה לא יכול להתבכיין.
לגבי אגזוזים ספציפית- מי שהאגזוז שלו עושה יותר רעש ממה שיצרן הרכב שם, הוא מבחינתי בריון שבא לירוק לי בפרצוף כדי להרגיש יותר טוב עם עצמו. וזה, אגב, תופס גם לגבי מערכות פליטה אפטרמרקט שמקובלות באופנועים ואפילו באישור היבואן.
אם היה לי שכן כזה, והוא לא היה מקשיב לתלונות של השכנים, אישית הייתי מגיש נגדו תלונה במשטרה (ואת זה אני כותב כי אסור לי לכתוב מה באמת הייתי עושה).
אפשר גם-
לגבי הגבהות ספציפית - מי שגובה הרכב שלו גבוה יותר ממה שיצרן הרכב הוריד מפס הייצור, הוא מבחינתי בריון שבא לירוק לי בפרצוף כדי להרגיש יותר טוב עם עצמו. וזה, אגב, תופס גם לגבי קיטי הגבהה אפטרמרקט שמקובלות בג'יפים ואפילו באישור היבואן(כמו פג'רו דאקר)
או אולי-
לגבי צמיגים ספציפית - מי שמידת הצמיג ברכב שלו גדולה יותר ממה שיצרן הרכב הוריד מפס הייצור, הוא מבחינתי בריון שבא לירוק לי בפרצוף כדי להרגיש יותר טוב עם עצמו. וזה, אגב, תופס גם לגבי מידות צמיגים שמקובלות בג'יפים.
לא. וזה לא אותו דבר.
אני לא אתעורר באמצע הלילה כי השכן שלי הגביה את הרכב.
מי שיש לו ילדים קטנים אפילו רגיש לזה יותר.
לי יש אופנוע. סטנדרטי לחלוטין, ועדיין עושה יותר רעש מפריבט. בקיץ, כשאני יוצא מהבית (5:30) והחלונות של הבתים ליד פתוחים, אני דוחף את כל ה230 קילו שלו בעליה של 40 מטר כדי להתניע אותו מחוץ לרחוב.
אגב,
כן יפריע לי שכשאני נוסע בכביש, נוסע לידי רכב עם צמיגי 40 והגבהה 6" אינטש, כי ברור לי שאף מהנדס לא חתום על ההגבהה שלו.
(אני מכליל, אולי יש צדיק פה ושם, אבל הרכבים שנוסעים באיזור שלי הם בפירוש לא כאלה).
ומי שטוען שעדיף קודם לטפל ברכבי ההסעות שבעליהם מזניחים ומחזקים עם איזולירבנד מוט שהשתחרר, צודק- אבל שוב, זה לא קשור. כמשל- אי אפשר להגיד שלא צריך לאכוף עקיפה על קו לבן, כל עוד שלא סיימו לתפוס את כל הרוצחים והאנסים במדינה. צריך לטפל בהכל מהכל (לשמחתי אני רואה כל יום נהגי הסעות ומשאיות שמורדים מהכביש. לא מספיק אבל קורה).
זה פשוט לא להאמין כמה צדקנות יש כאן...כן, פות"ש צודק בכל מה שטען לגבי התנהלות הרשויות כלפי כל תחום ספורטיבי הקשור לרכבים.
כל הג'יפאים אמורים להזדהות עם מפח הנפש המתואר.
כנראה שלהתייפייף זו תכונה עמוקה הרבה יותר מתחביב כזה או אחר...בעיקר שניתן לנפנף בה מאחורי המקלדת...
תמשיכו...האמת גם אם נהיה תמימי דעים נגד התנהלות הרשויות, לא שזה ישנה משהו...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
מה הקשר לתחום ספורטיבי?
מי שמחזיק רכב למרוצים, עם רשיון אפור הוא בד"כ חוקי.
מי שמתחרה עם האיפרזה טורבו שלו על הכביש הראשי בין כוכב יאיר לטייבה כל ערב, הוא אולי ספורטאי, אבל ממש לא יפריע לי שיורידו אותו מהכביש.
ולגבי הגבהות לא חוקיות- כנ"ל.
מי שבונה רכב לעבירות נוסע עם הרכב שלו על עגלה.
ואני לרגע לא טוען שרכב מונמך/משופר הוא אוטומטית סכנה על הכביש. אבל רכב עם אגזוז רועש הוא אוטומטית מטרד בעיני. שלא יתפרש לא נכון, עיני אינה צרה במשפרים (למעט נושא הרעש), כל הנקודה היא שכשאני חוטף דוח על מהירות, אני לא בא להתבכיין בפורום אלא משלם אותו. (לי אין כוח/זמן ללכת להפגנות).
ורק הבהרה לגבי עניין הנסיעה על השול שעלה כאן.
האופנוענים לא קיפלו אף אחד. מראש ההוראות היו לאכוף את מי שנוסע מהר על השול. פשוט הציבור האופנועני (תיקון, הקהילה הגולשת מקרב האופנוענים), סתם עשו הרבה רוח. למזלנו, יש לנו גוף שיודע לדבר עם הרשויות ועם תקשורת וגם לארגן דברים.
ועוד נקודה,
ההתארגנות היתה אפסית. כמות הרוכבים שהגיעו היתה אחוז אפסית עד לא נספרת מכמות הרוכבים הפעילים ברשת. הם פשוט ידעו לעשות מזה באזז. (ואגב, לרובם זה לא רק תחביב אלא הפתרון הכמעט יחיד להצליח להגיע לעבודה בבוקר או להספיק להוציא את הילדים אחה"צ).
כולכם נתפסתם על מרוצים בכביש הציבורי, כאשר הפשיטה ביום חמישי היתה על מפגש, לא תפסו אותם במרוץ.
כאן עיקר הגישה היא לעקור את את כל הנושא מהשורש.
כל מי שהגיב כאן הגיב על שני דברים רעש מהאגזוז ומרוצים בכביש הציבורי.
חבר'ה פיספסתם...למרות שנאמר לי לפני כמה פוסטים שאני פיספסתי אז לא ממש לא, אני לא מהיום ולא מאתמול בעניין.
מבחינתי אלה שמגביהים את הג'יפ שלהם והוא נהיה פחות יציב הם סכנה יותר גדולה מעוד גולף או סובארו שמנמיך את הרכב.
אבל לא זה העניין, כל מה שרציתי לומר זה שיורדים לנו לקרביים יותר מידיי ותמיד נתפסים על אותו השטות אגזוז ,ג'נטים , הנמכה/הגבהה , בלי להבין כלום על כלום מכלום בכלום.
תסכים איתי שאני יכול לקנות BMW M3 והיא תהיה מהירה כמו אם לא יותר מכל הרכבים ה"מרעישים" לדבריכם, אז מה זה נותן לי לגיטימציה להתחרות ברחוב כי אני לא מרעיש להוא שגר ליד כביש 4 או לשני שגר ליד עזה והילדים שלו חושבים שזה אזעקה...? לא!!!
העלתי את זה כי יורדים לנו או לפחות לחלקנו אלה הלא "מתייפיפים" לחיים יותר מידיי.
קליפורניה היא מדינה עם הרבה יותר הגבלות משלנו בזיהום ברעש, אפילו בדיקה ויזואלית עושים לרכבים שם כדי לראות שקיימים ממירים במערכת פליטה ולא מסתפקים בבדיקה במכשיר, אבל לא נכנסים לחיים של האנשים כמו פה כדי לסכל כל אפשרות שמישהו ישים ברכב שלו עץ ריח חדש.
למה מאפשרים לכל מיני סדנאות כאן בארץ למכור חלקי "חילוף" נקרא לזה אם כאשר אתה הולך לטסט הבוחן אומר לך שהקפיץ או הבולם לא מקורי והגבת/הנמכת את הרכב שלך?
למה לשוטר/בוחן אכפת אם האינטרקולר שלך גדול יותר מהמקורי או נמצא בחזית ולא למעלה?
למה כי ככה ,הבורות כאן חוגגת, והכי קל כשיורד שלג לסגור את כל הדרכים ולומר לאנשים להסתגר בבתים מאשר להפעיל מפלסות ולפתוח צירים.
Sent from somewhere....
הכתבה מדברת על מירוצי כביש.. ואתה הפנית אליה, אז מתייחסים למה שהעלת..
על הדרך הפכתי אותי למתמודד עם אגזוזים עזתים ואחרים לנשים מוכות..
אני לא גר בעזה או בעוטף ולא מתיימר להתמודד עם מה שחווים תושבי העוטף. קטונתי.
זו הייתה עוד דוגמא לעוד אפקט רע של ההתנהגות הזו, שכנראה הפריעה מספיק כדי שהמשטרה תתעורר ותזוז לכיוון.
אם כבר, ההקבלה לתסמונת ״אישה מוכה״ היתה רלוונטית אם היינו מקבלים בשלווה את אותם בהמות שדופקים אותנו עם רעש ברחובות ונהיגה פרועה וגם מנסים לשכנע שזה טוב לנו זה שדופקים אותנו..
ואגזוז, גם פתוח במידה, לא מרעיש מאד אם לא מרעישים איתו בכוונה.
משה, חבל על זמנך. לא תזכה כאן לאמפטיה שחשבת שתמצא דווקא כאן. הרוב המוחץ כאן צבוע ומתחסד ברמות שהאמת, מפתיעות גם אותי.
אז זה הולך להיות בוטה.
כי הצביעות וההתחסדות חוגגות כאן.
למעט שניים שענו לענין (בועז וטל) כל היתר פשוט צבועים. רוחצים בנקיון כפיים. מתקשקשים על "רעש".
מחרתיים תראה אותם מייבבים כי לא עברו טסט או הורדו מהכביש בגלל "הגבהה" או "צמיג בולט". יתלוננו שמישהו ברט"ג קבע שנסיעה בשטח זו "בריונות" כי צמיגי שטח רומסים את ניצני גבעול הנזיר החיגר המצויץ.
כל מי שכאן ויגיד לך שבשטח הוא נוהג לפי כל החוקים והכללים, מקפיד על כל קוצו של בדל קלמנטינה - פשוט משקר לך. זה לא יפריע לו להתחסד ולהאשים את חובבי הספורטיביות ולקרוא "לחתוך להם ידיים" רק בגלל "הצהרת כוונות". הצבועים והמתחסדים וכל חובבי השקט כאן שוכחים שגם הם עושים עבירות לפעמים ושאין שום הבדל עקרוני בין חובבי ג'יפים וחובבי רכבי ספורט וחובבי אופנועי שטח וחובבי אופנועי כביש. אין שום הבדל בין התחרעות בכביש להתחרעות בשטח. בין הגבהה והנמכה. בין צמיגי שטח גדולים לבין צמיגי ספורט בחתך נמוך. בין בולמי פוקס עם מיכל ברכב שטח לבולמי ספורט מתכווננים בקיט הנמכה למכונית ספורט. בין האגזוז "הרועש" שלהם לרעש הגילגול הנורא שמקימים צמיגי השטח שלנו על כביש מהיר מעל 80 קמ"ש. בין הספוילר והדיפיוזר שלהם, לשנורקל ופגוש המתכת שלנו. בין נורות הטורבו-לד/קסנון שלהם, לבין הלד-בר שלנו.
אין שום הבדל. הכל אותו עיקרון. הכל "שינוי מבנה" ומשטרת הקלגסים של מדינת הרשע, במקום לתפוס גנבים ושודדים ואנסים, מתעסקת בקקה הזה. גנבים, שודדים, אנסים, סוחרי סמים, גם עברייני תננועה אמיתיים שמסכנים את החיים של כולנו ושל הילדים שלנו, כולם מסתובבים חופשי ועושים מה בראש שלהם, אך ורק בגלל שהמשטרע עסוקה בזה, במקום בשיטור.
האמנם כל השיפורים האלה כל כך מסוכנים? בולשיט. אף שוטר אנאלפבית ואף בוחן נמוך-מצח ואף חבר-כנסת קרימינל לא יכול להביא לכם סטטיסטיקה שמוכיחה חד משמעית שרכב משופר אכן מסוכן ומועד לתאונות יותר מרכב רגיל. פשוט כי אין כזו.
אז למה הם מתעללים בציבור? מה זאת אומרת למה? ככה! כי אפשר! כי הם יכולים! והם יכולים כי אנחנו שותקים. כי אנחנו מפולגים.
הפרד ומשול. זו השיטה בדמוקטטורה הישראלית. ככה שלטון בולשביקי רע מצליח לרמוס את הציבור כבר עשרות שנים - מפרידים ומפלגים ויוצרים שינאה וקיטוב בין קבוצות אוכלוסיה, בין מגזרים, בין מגדרים, בין צבעי עור, בין עדות. בין דתות. אנחנו כל כך עסוקים בלשנוא זה את זה, עד שלא נשאר לנו כוח להשיב מלחמה שערה לאויב הכי גדול והכי מסוכן - המדינה הרעה והמנוולת שרומסת אותנו.
כי אם היינו מתאחדים, כל חובבי הרכב + חלק גדול מבעלי הרכב שנמאס להם להיות כספומטים, היה כאן כוח משמעותי. מספרים גדולים. כוח פוליטי. כוח שיכל ללחוץ את בני העוולה האלה לפינה ולסחוט מהם ביטול לאלתר של רוב התקנות, שינוי מהיסוד של רוב החוקים. דחיפה קדימה של ספורט מוטורי, של תרבות מוטורית, חיסול לאלתר של ההתעללות בטסטים, סיום לאלתר של ההתייחסות לבעל רכב ככספומט של המדינה.
זה נשמע כמו דברים שטותיים לכאורה. "לא חשובים". אבל זה כן חשוב. זה הרבה יותר חשוב מ-30,000 משגיחי כשרות למשל. זה סדר יום אזרחי. לא שמאל וימין ולא פלסטינים ולא איראן - כל הספינים והשקרים ואוירת "מחר מלחמה" שפוליטיקאים מייצרים כדי לאחז את עינינו, כדי שנמשיך להצביע להם. הכל אחיזת עיניים, כדי שלא נתעסק במה שבאמת חשוב - בחיים היומיומיים של בני אדם כאן. בסדר יום אזרחי.
נראה ונשמע כמו חלום? נמשיך לחלום. זה לא יקרה. זה לא יקרה כי אתם רוצים להמשיך להיות מפולגים ולהמשיך לשנוא אחד את השני ולהמשיך לריב ולהתקוטט ביניכם ולקרוא אחד לשני "בריון" ו"עבריין" ולאחל הורדה מהכביש מכל הלב זה לזה (רק לא לעצמי - כי אני כמובן הכי בסדר גמור ושומר חוק מכוווולם.... וההגבהה שלי חוקית, רשומה ברשיון! וצמיג השטח שלי לא מרעישים בכלל. להבדיל מכל הצמיגים של כל היתר - ואותם צריך להוריד מהכביש!... מה להוריד? לחתוך להם את הידיים!!!.... להוציא אותם להורג!!! וגם לעשות להם וידוא הריגה בדריסה קדימה ואחר כך ברוורס).
אתם רוצים לא רק לשנוא ולהתקוטט, אלא גם להמשיך לשתוק ולהבליג כשמתעללים בכם. רציתי להוסיף כאן איזו דוגמה מאוד מייצגת לזה מהעבר המדמם הקולקטיבי-טראומטי שלנו כיהודים.... אבל ברגע האחרון החלטתי שיש גבול גם לבוטות שלי ושאתם מספיק אינטיליגנטיים כדי לנחש למה התכוונתי ולהבין לבד - כי יהודים כמו יהודים. כמו תמיד, תמיד שנאו ותמיד ישנאו זה את זה. תמיד יתווכחו. לעולם לא יסכימו, לעולם לא יתאחדו. תמיד יימצא מביניהם מי שישתף פעולה עם האויב/הצורר/הפריץ/השליט/המדינה. אצלנו האחד תמיד יעזור לשני לדפוק את השלישי.
בחיי, אם הייתי פוליטיקאי, הייתי מביט בכם מדושן עונג ומחכך את ידיי בהנאה גלויה - כל כך מטומטמים, ממש חומר ביד היוצר. הפרד ומשול מושלם.
ושאף אחד לא ייפגע כי זה לא אישי - אבל אני באמת מתכוון לכל מילה - אנחנו מטומטמים. כל זה מגיע לנו. בזכות.
צדיק אתה...
ספורטיבי לצורך העניין הוא כל שימוש בכלי רכב מעבר לשימוש התחבורתי.
אתה מפספס בענק. אם יש כל מיני חארות שמהווים מטרד, מצידי שידבירו אותם כמו מקקים...באכיפה ממוקדת ופרטנית!
הפתרון של הרשויות הוא הגבלת חופש הפרט באופן גורף מבלי להוכיח קשר ישיר להפרעה/סיכון לזולת.
החוקים והתקנות דרקוניים והזרוע נטויה...
על הדבש ועל העוקם...
והלוואי שזה היה הדבר היחיד שעקום כאן...
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
מאיר אריאל כתב על זה יפה
https://www.youtube.com/watch?v=qta2ufddOYs
וואלה דרור ניסחת את זה הכי טוב והכי יפה שיש, אשקרה אחד אוכל את השני וכל אחד עושה בדיוק מה שהשני עושה.
כולם מתייפיפים להם וכולם בתוך תוכם יודעים שזה לא מוצדק.
"חוק זה חוק צריך לקיים ואם לא אז תחטוף כמו גבר", מי אמר פה שלא צריך לקיים חוקים איפה זה נכתב???
אמרנו אני ועוד כמה שלא מתייפיפים שהאכיפה פה במדינה היא על סתם על כלום ועל שום דבר כי זה הכי קל והכי נח.
אבל כבר אמר דרור כל אחד רוצה לאכול את השני כאילו שמישהו מהממשל רואה את הפוסט ולוקח ''פה את המובחרים להיות לצידו.
דרור ניסיתי...אבל נפלתי על הציבור המייצג, שתמיד יבכה וכשיהיה אפשר לעשות משהו לא יעשה ומיד אחרי כן ימשיך לבכות.
Sent from somewhere....
דרור,
חתיכת נאום שכולו מפספס את הפואנטה הבסיסית של לא להשתין מהמקפצה באמצע עיר..
ההתחסדות היא של המיתממים לחשוב שאם אתה עושה רעש ומפגן כוח באמצע העיר שסובלת מבעיה שנובעת מהחריגים בקבוצה, אז אף אחד לא ישים לב.
אתה חושב שזה היה מעניין מישהו אם זה היה בשטח פתוח מחוץ לעיר?
זה ממש שידור חוזר של אירוע מועדון המליון ורנגלרפלצת שבגלל קומץ שחושב שמותר לו הכל, נפגעו מאות אם לא יותר, אזרחים נורמטיביים שעד אותו הרגע הרכב שטח המשופר במידתיות שלהם לא הפריע לאף אחד.
ולמה הסובארו עם הצנרת שלי לא משופרת במידתיות בעיניך?
בעיני הרכב שטח שלך המוגבה עם השנורקל ורעש הדיזל הישן והחזק שלך מפריע ומזהם ומה לא....יותר! ולא הוא לא משופר במידתיות בעיני.
אבל לא הרעש פה הוא העניין ואתם כולכם ממשיכים עם הרעש שעושה כזה או אחר פעם בשבוע באיזה לילה באיזה כביש.
העניין הוא שסוגרים אותנו כל אחד באשר הוא עם השיפורים שהוא אוהב בין אם זה הגבהה ברכב שטח או הנמכה וג'נט גדול ( בלי אגזוז רועש למען השם) ברכב ספורט.
Sent from somewhere....
אני לא חושב שפיספס.
אני כן חושב שהטיעון הזה של המקפצה כבר לעוס דיו, לא מספק, לא משכנע וביננו גם לא מי יודע מה מבוסס על משהו מלבד השערה לוגית.
מה גם שאם נניח ויש בזה משהו, זה בטח לא מצדיק מלחמת חורמה שכזו כנגד כל רכב משופר באשר הוא. פשוט אני לא רואה הצדקה לכך.
ולשאלתך - אז כן. בהחלט.
טל.
+1
לא השתננה ממקפצה.
גם בלי להשתין ממקפצות, זה היה לא חוקי. וזה העניין דורון, והוא הרבה יותר גדול והרבה יותר עקרוני.
עצם עניין ה"חוקיות" או אי החוקיות של כל דבר.
מדיניות הרדיפה של כולם, כל מי ששינה מיקום של בורג באוטו שלו, ברכוש שלו!!!! בין אם משתוללים ובין אם לא משתוללים. למה רודפים? כי אפשר וכי זה נורא קל.
הפיכת פילטר פתוח, דוד אגזוז, סופית אגזוז, ג'נט, נורת לד, לאויבי האנושות "כי זה מרעיש/מסנוור/נורא מסוכן". רכבים מורדים מהכביש בגלל צינור סיליקון או צלחת בלם מחורצת ולפעמים הבוחן מחליט שזה "חלק משופר" (ולכן אסור) למרות שזה מקורי מהיצרן ואין עם מי לדבר בכלל. לא נורא - חלפים סיניים זולים באיכות של זבל עופות, שנמכרים ומותקנים "כחוק" ומתפוררים אחרי חודש, הם כן חוקיים. הם לא מסוכנים בכלל. אאנחנו מכירים את זה מסיפורי ההגבהות וכושר האבחננה החד של הבוחנים - אם בולם זעזועים הוא בכל צבע שאינו שחור מטונף, סימן שהוא "מוגבה"... כיי הרי הבוחנים הם מומחים גדולים - אישית נתקלתי בבוחן כזה שלא ידע להבדיל בין מוט מייצב למוט פנהרד.
השימוש המרתיח במונח "הצהרת כוונות" - כאילו, אם הוא שיפר והנמיך את האוטו, הוא מתכוון להרעיש ולהשתולל ולעבור על החוק - על אותו משקל - אם שיפרתם את הג'יפ שלכם, אתם בוודאי מתכוונים לרדת משבילים ולרמוס כלניות. או, אם אני מתאמן באומנויות לחימה, זה כי אני מתכוון להרביץ לשכנים שלי. או אם יש למישהו אקדח - ברור שהוא מתכוון לרצוח את אשתו.
עכשיו שקדי המרק מסתדרים לכם בצלחת?........................
יא אהבלים. איך אתם לא רואים את האמת מול העיניים - מדינת ישראל והמשטרע שלה הם האויבים האמיתיים שלכם. לא האגזוז המרעיש באימפרזה-טורבו של משה.