נמרוד, בשביל שהמעיים יוכלו לסחוב עליהם עגלה מאוישת, תוך כדי שהם מנופחים בלחץ שאדם מסוגל לייצר בנשיפה, 3-4 PSI , הם יהיו צריכים להיות מאוד מאוד גדולים.
Printable View
נמרוד, בשביל שהמעיים יוכלו לסחוב עליהם עגלה מאוישת, תוך כדי שהם מנופחים בלחץ שאדם מסוגל לייצר בנשיפה, 3-4 PSI , הם יהיו צריכים להיות מאוד מאוד גדולים.
אין בעיה לבנות משאבה ידנית או רגלית (מפוח) מעור וכמה חתיכות עץ.
לגבי זוויות הגלגלים חשבתי על כך ואולי כדאי שהם יורכבו כמו גלגלים של כיסא כדורסלנים לנכים בזוית כך
שהחלק התחתון יותר רחב כלפי חוץ ליותר יציבות .
אולי גם בכלל להרחיב אותה קצת למניעת גלגול
חנן מדובר פה על פרויקט בעיצוב תעשייתי, לא הנדסה. כמה PSI לפה ולשם לא קריטיים. אם זה היה פרויקט אמיתי היה איזה מהנדס-חרטומים שהיה צריך גם לממש את זה ולמצוא כמה לחץ הקישקע מחזיק ואיך לנפח ללחץ הזה. אולי הם היו מאמנים עבדים כושים ענקיים מלידה לשמש בתור מנפחי צמיגים?
מצאתי שתי תמונות של שימוש בעיזים מנופחות לצורכי ציפה בנהר האומו באתיופיה, בתחושה שלי עז כזאת מהווה קפיץ אויר מתאים מתחת לכל גלגל של מרכבה.
חוץ מזה אם אני לא טועה בתקופת מצרים העתיקה לא היו דרכים אלא פשוט מדבריות חול עצומות כך
שגלגלים פנאומטיים לא כל כך עוזרים בשיכוך אבל רחבים יותר אולי ימנעו שקיעה בחול והתגלגלות טובה יותר
[QUOTE=ERAN NO 1]לגבי זוויות הגלגלים חשבתי על כך ואולי כדאי שהם יורכבו כמו גלגלים של כיסא כדורסלנים לנכים בזוית ...אולי גם בכלל להרחיב אותה קצת למניעת גלגול...
אחלה רעיון ואת האמת שבסקיצות ציירתי את זה ככה (גוף רחב אבל לא ארוך במיוחד כך שיתאים לשלושה אנשים עומדים וגלגלים מוטים).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ERAN NO 1
אני מאמין שתהיה להם השפעה מסויימת על השיכוך וחוץ מזה במידה ומרכיבים רצועת עור שלוחצת את הצמיג/פנימית/מעיים אל מסגרת העץ אפשר לייצר חריצים שיכולים לעזור לאחיזה
לדעתי החריצים רק יפריעו.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ekashi
אצה רגיל לחשוב על רכב שבו הגלגל הוא המניע, ולכן הוא צריך לאחוז טוב את הקרקע, כיד להעביר את הכוח.
פה הגלגל רק מתגלגל. כמה שפחות חיכוך יותר טוב, כי זה פחות מפריע לסוס למשוך את העגלה . . .
כשאתה צודק אתה צודקציטוט:
נכתב במקור על ידי זאביק
אשמח לדעתכם הכנה.
הלכתי בסוף עם רעיון המתלים הפניאומטים של נמרוד.
ועוד אחת
ושל הבולמים עצמםציטוט:
נכתב במקור על ידי ekashi
נחמד מאד... לא ברור לי מה מחבר את הגלגלים למרכב למעט כרית/עז האויר? מהם החיבורים הנוספים?
המרכבה מחוברת לקונסטרוקציה ש"כלואה" בתוך התיבה שבתוכה ה"עז". בפנים יש מסילות שמשאירים את התיבה אנכית ביחס למרכבהציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד