אכן. גם העליתי את התרשימים של המערכת-שממחישים באופן די ברור כיצד זה עובד כבר מהמפעל. לכן מבחינתי אין כאן יותר מדי התעסקות.
Printable View
אכן. גם העליתי את התרשימים של המערכת-שממחישים באופן די ברור כיצד זה עובד כבר מהמפעל. לכן מבחינתי אין כאן יותר מדי התעסקות.
טוף....דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
חבילות למכביר הגיעו וכעת הגיע זמן הביצוע. מה שבתמונה הוא מאוורר מקורי של ג'יפ- ותושבת מאוורר מקורית (מדובר במאוורר מפירוק) ולצידו מנוע של פורד קראון ויקטוריה. בתא המנוע האסמבלי הזה יושב לפני הפאן קלאץ' בצד של המנוע. אני פחות צריך להסביר מדוע - כי ג'יפ עשו את זה ככה. וכן - גם חשמלי וגם פאן קלאץ'.
יש לי בבית גם מנוע של פורד טאורוס אך מתברר שמנוע הקראון ויקטוריה יותר "רדוד" וגם יותר מתאים למאוורר המקורי של ג'יפ. יש לציין לטובת כל החברים כאן ש ROCKAUTO שלחו לי מנוע לא נכון בההתחלה אז אם מישהו כאן זקוק למנוע של קראון ויקטוריה או טאורוס - אשמח לתת אותם לבית טוב בתמורה לכתיבת המשפט "ג'יפ ליברטי אינו אשפה ועובר הכל מי צריך סופה?" בשתי תגובות.
קובץ מצורף 126824
בכל מקרה - כרגע אני עדיין לא נכנס להיבטי עבודות החשמל- להבנתי זה לא ממש קשה. אני כן אחכה לערב שקט בו יהיה לי זמן איכות עם הדרמל (שיגיע עוד שבוע).
אם יש כאן מישהו שרוצה לסייע חוץ מנדב ידי זהב 42 (אני כותב את זה כי הוא כבר קפץ והתקשר וביקש מראש לסייע) אז איזה יופי, הבירה שלי קרה.