תגובה: שאלה לאנשי ההידראוליקה. שאלה מסובכת :-)
הייתי בחולון אצל יצרן/מתקן. במקום 1800 רצה רק 1000. אבל, לטענתו אסור לעשות השחזת שטח למשאבה כי זה הורס את הטיפול הטרמי שפני השטח עברו. מקווה להביא אליו את החלקים היום לשם בדיקה.
החלק שאני צריך עולה אצלו 800, ליא רצו על חלק ישן ללא כל החלקים, 1200. רק אומר.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אנחנו כצרכני קצה צריכים להעדיף את המוצר האיכותי
אין לנו זמן
אין לנו ידע
אין לנו עודף תקציב
אבל כאשר השחקנים המובילים מספקים סחורה סוג ז
והם עוד מתהדרים בתעודות אישורים תקנים ותמונות מרשימות
הם יכולים לעשות את זה פעם ...פעמיים ואז נופל האסימון
יש בשוק המקומי עוד הרבה מקורות לחלקי חילוף וראיתי כאלה
שקופצים ליום אחד לחו"ל וחוזרים עם החלק ביד
ועוד נשאר להם עודף
איציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
אנחנו כצרכני קצה צריכים להעדיף את המוצר האיכותי
אין לנו זמן
אין לנו ידע
אין לנו עודף תקציב
אבל כאשר השחקנים המובילים מספקים סחורה סוג ז
והם עוד מתהדרים בתעודות אישורים תקנים ותמונות מרשימות
הם יכולים לעשות את זה פעם ...פעמיים ואז נופל האסימון
יש בשוק המקומי עוד הרבה מקורות לחלקי חילוף וראיתי כאלה
שקופצים ליום אחד לחו"ל וחוזרים עם החלק ביד
ועוד נשאר להם עודף
איציק
אכן , צודק איציק .
שנים רבות אני עובד ומתקן ציודים הידראוליים - שלי ושל קולגות .
פעם אחת התפתתי לרכוש משאבה הידראולית שעלתה מחצית המחיר מהמשאבות שאני משתמש בהם ( קסאפה ) , המשאבה עבדה שלושה !!!! ימים מלאים על הלחץ הדרוש - 175BAR , ואז התחילה ליפול בלחצים כעבור יומיים נוספים שבקה לחלוטין .
הייתי זקוק ל"סביבל" הידראולי חדש לכלי מסויים - הצעת מחיר בארץ מהיבואן ( רק אצלו ניתן לרכוש את החלק ) - 12000 ש"ח + מע"מ . זמן אספקה - חמישה שבועות .
טסתי לצפון איטליה ביחד עם זוגתי לחופשה בת 10 ימים - עלות כולל רכב ומלון 8000 ש"ח , רכשתי את הרכיב הנ"ל מהמפעל ישירות - 350 אירו , והחלק חזר איתי ארצה במיידי .
בקיצור - עלות החלק + החופשה הסתכמו בפחות ממחיר הרכיב בארץ ( שלא לדבר על זמן אספקה ) .
מיכה - ישנו מקום בכפר סבא - צמוד למפעל קניאל אשר מתקן מלגזות וגם מפרק רבות ומוכר חלפים - תנסה אצלו , לא יודע את הטלפון , אך אם אתה מגיע מכביש 4 ופונה ימינה למפעל קניאל מיד בצומת הראשונה תראה את המקום .
נראה לי ששם תמצא את מה שאתה מחפש - וסביר מאוד שחלק משומש באיכות טובה ובמחיר הרבה יותר נמוך .
אילן
כמו שכבר נכתב. תמיד להעדיף חלק מקורי מפירוק על פני שיפוץ ישראלי.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונימוג אדום
אכן , צודק איציק .
שנים רבות אני עובד ומתקן ציודים הידראוליים - שלי ושל קולגות .
פעם אחת התפתתי לרכוש משאבה הידראולית שעלתה מחצית המחיר מהמשאבות שאני משתמש בהם ( קסאפה ) , המשאבה עבדה שלושה !!!! ימים מלאים על הלחץ הדרוש - 175BAR , ואז התחילה ליפול בלחצים כעבור יומיים נוספים שבקה לחלוטין .
הייתי זקוק ל"סביבל" הידראולי חדש לכלי מסויים - הצעת מחיר בארץ מהיבואן ( רק אצלו ניתן לרכוש את החלק ) - 12000 ש"ח + מע"מ . זמן אספקה - חמישה שבועות .
טסתי לצפון איטליה ביחד עם זוגתי לחופשה בת 10 ימים - עלות כולל רכב ומלון 8000 ש"ח , רכשתי את הרכיב הנ"ל מהמפעל ישירות - 350 אירו , והחלק חזר איתי ארצה במיידי .
בקיצור - עלות החלק + החופשה הסתכמו בפחות ממחיר הרכיב בארץ ( שלא לדבר על זמן אספקה ) .
מיכה - ישנו מקום בכפר סבא - צמוד למפעל קניאל אשר מתקן מלגזות וגם מפרק רבות ומוכר חלפים - תנסה אצלו , לא יודע את הטלפון , אך אם אתה מגיע מכביש 4 ופונה ימינה למפעל קניאל מיד בצומת הראשונה תראה את המקום .
נראה לי ששם תמצא את מה שאתה מחפש - וסביר מאוד שחלק משומש באיכות טובה ובמחיר הרבה יותר נמוך .
אילן
זה כנראה מה שעושה בעל העסק של המשאבות. דפקת לו את החופשה באיטליה. אין לך לב וגם העלמת מס [emoji23]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
תודה, אם לא יסתדר אני אבדוק את המקום בכפר סבא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
זה כנראה מה שעושה בעל העסק של המשאבות. דפקת לו את החופשה באיטליה. אין לך לב וגם העלמת מס [emoji23]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
גדול בועז, זה בדיוק מה שעלה גם לי בראש :rolleyes:
גם על זה חשבתי. החלק עולה באיביי בסביבות 100 דולר, המשלוח עוד איזה 100 דולר. יוצא כמו בארץ. אז באמת שאין טעם לקנות מאיביי.
אבל נכון לעכשיו הבעיה היא לא החלק. הבעיה היא שאולי אי אפשר לשפץ את המשאבה. מחר אדע.
טוב הסאגה נגמרה בינתיים.
המשאבה שופצה. העלות 1000 שח. מיסבים חדשים, כנפיים מושחזות, אטמים חדשים.
ביום ראשון נתקין ונראה שאין בעיות.
וכדי שלא לשעמם אתכם, כי אתם מתים על הידראוליקה:cool: בקרוב שאלה חדשה :-)