רקסטון מגיע עם 30
לנד קרוזר עם 31
אני טועה?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Printable View
ראיתי היום אחד על הכביש מלא בוץ .. אז כנראה שכן מטיילים איתם.
אני לא דובר ספרדית, אז ביקשתי מחבר שכן דובר (וגם מבין), לצפות בסרטון.
הרקסטון הזה לא עבר את שידרוג תוכנת מערכת המשיכה, אז כל המבחן הזה רלוונטי כדרדרת דאשתקד.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
עדכון ופרגון
אתמול לאחר קריאת הכתבה וצפייה בסרטון ששלך כאן בוזי ישבתי וחקרתי קצת את הנושא של הנעילות
גיליתי שהכן הגירסה החדשה פותרת את רוב רובה של ה"תקלה" יש שהגדירו את העידכון גירסה למשהו שעכשיו מדמה נעילות ואחרים מגדירים זאת שיפור ניכר
בסופו של דבר ובאמת עם הרבה הכרת תודה ל-@בוזי הלכתי היום והזמנתי את הרקסטון 2020
למי שיתעזר בסבלנות אני מבטיח לעדכן כולל תמונות וסרטונים לאחר הטיול הראשון
לסיכום : אחלה אתר גיפולוג אחלה פורום גיפאים מתחילים+יעוץ לפני קניה אחלה אנשים כמו בוזי שאני בטוח שהשקיעה לענות מקצועית ולייעץ יישר כוח
תודה על הכרת התודה.
רק אל תבוא אלי אח"כ בטענות [emoji2]
אגב היום בשיחה עם דובר הספניולית הוא אמר שהבחור אמר שהררררקסטון הוא יותר "אוטו" והקררררויסר הוא יותררר "משאית".
בפרמטר של תמורה לכסף הרררקסטון לוקח בגדול, אבל אם יש לך ''דינרו אי מוצ'ו''? קנה לנד...
השירשור הזה בתזמון טוב עבורי, אני היועץ של גיסי שם ילד מספר 4 אוטוטו בוקע...
הם לא אנשי שטח, מקסימום שבילי קק"ל.
מסיבות לא רלוונטיות של ניראות מיניואן לא מבוקש ורוצים מישהו שנראה פחות רכרוכי...
כך שהם שוקלים אוטנלנד, סורנטו, סנטה פה חדשים או כמעט חדשים 2על4.
אלו רכבים סופר צפופים בשורה השלישית וללא מקום למטען כאשר הספסל ה3 פתוח.
לכן הצעתי רקסטון 2018-19, שלטעמי מתאים בהרבה למשימה, מרווח, ועם בונוס של 4על4, יכולת שטח מהווה שיקול זניח.
האם יש הבדלים בשנתונים אלו ברקסטונים?
מישהו כאן מוכר רקסטון מבית טוב?
המלצות היכן לבדוק רקסטון במרכז?
האם רקסטון צפוי לעלות משמעותית יותר ביום יום מסנטה פה? בביטוח וטסט?
תקציב כ180000₪
הערה1: מדובר על רכב שיסע כ20000 קמ בשנה.
הערה2: סקודה קודיאק וצרפתיים כגון 5008 מחוץ למשחק עקב צלקות עבר של גיסי.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
גם ברקסטון יש מקום לפאוץ׳, בקושי, כשהשורה השלישית פתוחה.
בטח לא לעגלת תינוק.
לשבילי קקל הרקסטון הוא בהחלט אוברקיל אבל אין בכך שום רע להיות באוברקיל בשטח זה דווקא טוב
מוסך טוב של חברי הקבוצה של הרקסטונים במרכז זה מוסך השלושה בתל אביב
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
שיחפש תרפיסט טוב שיעזור לו להתגבר על הטראומה, וימצא רכב שהמושבים בשורה השלישית מתקפלים בנפרד.
יש מכוניות שגם המושבים בשורה האמצעית מוסטים קדימה ואחורה על מסילות נפרדות, ומתקפלים עצמאית.
זה סידור פנטסטי מבחינת ניצול המקום וקלות ההעמסה של זללני האנרגיה והמשאבים המכונים ילדים, וכל הציוד שנדרש בגללם.
נדמה לי שבסנטה פה המושבים האחוריים מתקפלים בנפרד.
רקסטון אחרי שדרוג התוכנה רכב מצוין. גם לפני השדרוג הוא היה מרווח ונוח, בנוי טוב ומאובזר היטב, נוסע מצוין בכביש. לא רע בשטח.
זה לא לנדקרוזר. לטוב ולרע. הלנדקרוזר עדיף מבחינת תדמית ומוניטין, טוב יותר בשטח מין הסתם ובאמת מרגיש יותר "משאית". וכמובן יקר משמעותית.
הרקסטון זולל אותו חי בכביש. מרגיש יותר כמו "אוטו".
לפני שדרוג התוכנה היתה לרקסטון בעיה בשטח. זויות בעייתיות, מידת צמיגים מוזרה כמקובל בקוריאנים, מהלך מתלים מצומצם ובקרת משיכה לא יעילה. אחרי שדרוג התוכנה הבעיה האחרונה נפתרה ואחרי הגבהה ומיגון + צמיגי AT, מתקבלת יכולת טובה מאוד, יחסית.
בעיה חדשה - כל הכלים החדשים מגיעים עם מיכל אוריאה שממוקם רע מתחת לזנב וחוטף חזק. חובה למגן אותו. הוא גם תופס את מקום הגלגל הרזרבי והרכב מגיע בתכל'ס ללא גלגל. היבואן נותן גלגל ללא עלות אבל צריך לבקש אותו, אחרת תקבלו את הרכב בלעדיו.....
סה"כ רכב מאוד אטרקטיבי. מבחינת תמורה למחיר, קשה למצוא לו מתחרים.
גילוי נאות: אני מבצע את הדרכות נהיגת שטח ללקוחות רקסטון חדשים מטעם אתר השטח הישראלי 4x4.co.il.
אנחנו מדריכים גם את טיולי מועדון לקוחות של היבואן - טיולים על בסיס קבוע, ברמות קושי שונות, כולל קשה.
הנה עוד תמונות של רקסטון משופר בארץ.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c85b519323.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e8589ecc3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6bbab0ded9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...da09876c88.jpg
לרגע חשבתי שאני בשרשור של "יצירה מוטורית מחרידה..."
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
קח עוד 👻
קובץ מצורף 127254קובץ מצורף 127255