לא ברור לי איך מישהו עם כ״כ הרבה ניסיון מוטורי מזלזל בקשר היחיד שיש לרכב עם הכביש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
לא ברור לי איך מישהו עם כ״כ הרבה ניסיון מוטורי מזלזל בקשר היחיד שיש לרכב עם הכביש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שים לב שהצמיג בדירוג מהירות K, שזה עד 110קמ"ש.
בגלל זה שאלתי אם מישהו מכיר, או יש לו נסיון. לא מניחוש, לא משמועה. מנסיון.
לנחש שזה יהיה צמיג מצוין בבוץ ובעייתי-משהו בכביש - זה מאוד קל, מאיך שהוא נראה.
אבל בשביל ניחושים שכאלה לא נזקקתי לדעתכם, אני יודע לנחש בעצמי לא רע....
מה שרציתי לדעת זה אם למישהו יש נסיון. CST הוא מותג האם של מקסיס ולי יש נסיון ממקסיס, לא משהו. יש אחרים שדווקא מרוצים. אני שואל לגבי CST.
עד כה אף אחד לא יכול לספר לי משהו קונקרטי, חוץ מהרתיעה הקולקטיבית ממוצאו/ארץ ייצורו של הצמיג.
אורי, אתה יכול להיות רגוע - בתכנית שלי להחזיר את הג'יפ בקרוב לפוזיציה של רכב לשטח/הדרכות/טיולים בלבד ולהוריד משמעותית את הק"מ היומיומי על כבישים, לכן אני לא פוסל גם צמיג אגרסיבי. איפה המפעל ממוקם לא מעניין אותי - זה יכול להיות ארה"ב, יפן, צרפת, גרמניה, סין, גיאורגיה, בוצואנה או מלזיה. אפילו ישראל רחמנא ליצלן.... רק שיהיה כזה ששווה לנסות אותו. לא יותר.
אף אחד לא מכיר.
לי נשמע מתבקש שתעשה לו מבחן ארוך טווח תמורת הנחה משמעותית מהיבואן...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לגבי הייצרן הזה ,
במשך מספר חודשים חיפשתי צמיגים לטרקטורון , אני מאד קיצוני בנושא של צמיגים ואוהב לשים צמיגים אירופאים או אמריקאים גם בגיפ וגם בטרקטורון (זה ירושה מהאופנוע ספורט בעבר), לצערי המלאי והמחירים בארץ הכריעו אותי וקניתי 4 צמיגי CST סינים לטרקטורון בלב מאד כבד .
אני חייב לומר שהופתעתי לטובה , ההיגוי קל ומדוייק, התנהגות מעולה, האחיזה בשטח של הצמיגים האלו מעולים , לא נופלים בצמיגים שעולים 30% יותר , יש לי אותם 3 חודשים אני נהנה מכל נסיעה , סיני אבל איכותי .
אני בטוח שהמידע שלי לא ייתן לך מידע על הצמיגים שאתה מחפש והקטגוריה שונה לחלוטין, אבל רשמתי את זה כדי שניקח בחשבון שלפעמים גם מוצר סיני מפתיע לטובה ואולי שווה לנסות אותם, ולדעתי יש הבדל ענק בין יצרן סיני קטן שמייצר צמגים לבין קונצרן סיני ענק.
זה הצמיג שהזמנתי
https://www.atvtires.com/media/tires...tag-radial.jpg
https://www.atvtires.com/media/tires...tag-radial.jpg
אני באמת לא מבין מדוע לחפש אלטרנטיבות כאשר טויו נמכרים סביב ה 700 שח ובמיוחד למידה 31.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
מלבד החששות הטבעיים ממקור הצמיג לי הפריע דבר אחר החריצים הקטנים בדופן הקוביות (לא מצליח להעלות תמונה).
החריצים האלו נקראים באנגלית siping. המטרה היחידה שלהם בחיים היא לשפר אחיזה על אספלט רטוב / קפוא. בצמיג שטח הם רק מפריעים.
מה שלא מובן לי היא מה הם עושים בדופן של הקוביות. הם אף פעם לא יהיו במגע עם האספט.
אני חושש שלמי שתכנן את הצמיגים לא באמת היה חשוב איך הם יתפקדו אלא רק שיראו "אכזריים".
שם מתחבאת הקורונה.. :)
אלמנט עיצובי נטו.
ב-BF-KM2 שלי (המצויינים) תמצא שם הטבעות "T/A". על כל היקף הצמיג, על כל שן ושן.....
לאותיות האלה יש תפקיד?...... קטע עיצובי. להיות מגניב ותו לא. כמו הצללית של הוויליס MB שמוטבעת בפינה הימנית תחתונה של השמשה הקדמית בכל Jeep חדש.
אבל BF הוא פרה קדושה. לא נולד בסין, לכן מותר לו.
ומכיון שלצערי אף אחד כאן לא התנסה בצמיגי היצרן הזה (לג'יפים, לא לטרקטורונים) לא הועלתה כאן טענה אחת עם שיניים.
למעט זו של אריאל שציין את העובדה הקריטית - סיווג המהירות של הצמיג הזה בעייתי גם מבחינתי. 110 קמ"ש זה מעט.
אז נכון שאפשר לספור על אצבעות יד אחת את מספר הפעמים שאני נוסע יותר מהר מזה בג'יפ, אבל לפעמים כן.
למה לצערך? אף אחד לא התנסה, כי זה חדש. תתנסה אתה, ותספר לנו.
מר ברלי היקר. יש לי יותר שעות ברלי מרוב האנשים כאן. אני מעריך אותך, את שעירותך ואת היותך ברלי. ועל כן איני מאמין למשמע עיני (כן, משמע עיני). אבקש לציין:
לאחרונה מישהו אמר לי שוירוס קורונה מועבר בשתן, אחרת לא היו קוראים לו על שם שתן.
אם כי אני דווקא חושב שזו יופי של בירה, אם אתה ילדה בת שבע שמעוניינת להתחיל לשתות.
ואגב, האגדות לא נכונות, שתיית קורונה לא מעבירה פטריות וגינאליות.
ושמים בזה לימון כי אם כבר לשתות תה קרף אז לפחות עם לימון.
יש עוד הרבה
חלאס תומר! מי אתה שתשפוט?
הבן אדם יישתה איזה בירה שהוא רוצה, יסע על איזה צמיגים שבא לו, ויבחר גרביונים באיזה צבע שמחמיא לשיער על הרגליים שלו.
דרור , אתמול הייתי אצל יבואן צמיגים לקחת אספקה טרייה של מוצר שרציתי והגיע מחו"ל.( שלי היה מקוריאה ). שאלתי אותו על ה- cst (אולי הראיתי לו תמונה של ה-888 , לא זוכר ). ה-888 הוא לא בנישה שהוא עובד איתה - חקלאות/צמ"ה - כך שעל פניו לא אמור להיות לו עניין מסחרי בחוות דעת על cst או ה-888. לא אמר לי לטוב או לרע משהו על שניהם.
המלצה מעולה
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94