תגובה: Bilstein או Dobinsons
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Raccoon
מה שכתבת על האוזן שנתלשה קרה לי עם בולם של בילשטיין, ועד כמה שאני מבין אני ממש לא היחיד. מצד שני כנראה שמדובר בדגם ספציפי.
אני חושב שעדיף לשאול דגם ספציפי ולא על מותג, גם הבדלי המחיר בין דגמים שונים של אותו המותג יכולים להיות במכפלות לא קטנות.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
כנ"ל. בילשטיין על דיפנדר. האוזן נתלשת מהמוט (כאילו שההברגה שחוקה). נתקלתי כבר בכמה כאלו.
תלישה כזו שההברגה נראית שחוקה אופיינית לאום/עין לא מהודק טוב על ההברגה.
המעט חופש מייצר בלאי מוגבר ושוחק את שני החלקים.
זה שנכנע ראשון הוא החלש מבניהם.
זה נכון לכל תבריג שנמצא תחת עומסים עם הלמים.
זאת היתה גם הדיעה שלי. יש לי גם תיאוריה למה ההברגות משתחררות אבל אין לה שום ביסוס.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
זאת היתה גם הדיעה שלי. יש לי גם תיאוריה למה ההברגות משתחררות אבל אין לה שום ביסוס.
מיסב קצה או בושינג?
בזמנו בילשטיין התמקדו במיסבי קצה בעיניים של הבולמים, והיו המון בעיות עם בהיווצרות חופשים, ומאז עברו לבושינג בחיבורים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מיסב קצה או בושינג?
בזמנו בילשטיין התמקדו במיסבי קצה בעיניים של הבולמים, והיו המון בעיות עם בהיווצרות חופשים, ומאז עברו לבושינג בחיבורים.
בעין יש בושינג.
זה לא קורה באותם רכבים עם בולמים אחרים.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
מה שרקון אמר. עין רגילה, אבל מתחברת למוט בהברגה. יש שם שתי נקודות כשל.
א. אני חושב שיש טולרנס מסוים בהברגות.
ב. ייתכן ובעת ההרכבה, בסגירת הבורג התחתון, מסובבים את כל הבולם (משיקולי נוחות), וזה גורם לפתיחה ראשונית של ההברגה.
הפתרון- לפני הרכבת בולם חדש, ריתוך עדין (5!) בעל מקצוע, כדי לא להחליש ולהרוס את מוט הבולם) על נקודת החיבור של העין. גם כדי למנוע פתיחה של ההברגה, וגם כדי לעזור לה לעמוד בעומס.
(את האפשרות השלישית, של לקבל פתרון מהיבואן אני אחסוך מכם, כי מבחינתו לא קיימת בעיה).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
ב. ייתכן ובעת ההרכבה, בסגירת הבורג התחתון, מסובבים את כל הבולם (משיקולי נוחות), וזה גורם לפתיחה ראשונית של ההברגה.
.
זה מה שעבר לי בראש..