תגובה: לוח חשמל - הזנות וגנרטור (לא לקפוץ...)
לפות"ש ואחרים , כמי שמחזיק 2 רשיונות חשמל , אחד מהם למ"ג ונמנע מבחירה מעבודות פרטיות אני יכול רק לייעץ לך למה במידה ותרצה לעשות קונסטלציה כלשהי במערכת החשמל , " שווה " לך להביא איש מקצוע עם רשיון חשמל מתאים , ולשלם לו .
א : כל נזק שיגרם במהלך העבודה או כתוצאה ממנה הוא באחריות איש המקצוע וגם אמור להיות לו כיסוי ביטוחי לנזק שנגרם במהלך עבודתו או כתוצאה ממנה .
ב : בקרות אירוע כלשהו כתוצאה מאירוע חשמלי פנימי , קצר/נתק/מפגש פאזות , ( שריפה לא עלינו , נזק למכשירים )אירוע שיחייב פניה לחב' ביטוח ( במידה וקיים ) , חב' הביטוח תשמח אם יתברר לה שבוצעו עבודות לפי חוק החשמל במבנה המבוטח ע"י אנשים לא מורשים/מוסמכים וללא רשיון חשמל מתאים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
נו די, עכשיו אני במתח... מה פספסתי?
בגדול...תקדים כלשהו...שעל פיו, ועל אותו המשקל, אין לפורומים כמו ג'יפולוג למשל, (סתם כי זו דוגמה מעולה...), מקום במרחבי הרשת.
אני בטוח שתוכל להתעדכן במפגש הסגל הקרוב שלכם, באמצעות זום כמובן...
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הירשפלד יובל
לפות"ש ואחרים , כמי שמחזיק 2 רשיונות חשמל , אחד מהם למ"ג ונמנע מבחירה מעבודות פרטיות אני יכול רק לייעץ לך למה במידה ותרצה לעשות קונסטלציה כלשהי במערכת החשמל , " שווה " לך להביא איש מקצוע עם רשיון חשמל מתאים , ולשלם לו .
א : כל נזק שיגרם במהלך העבודה או כתוצאה ממנה הוא באחריות איש המקצוע וגם אמור להיות לו כיסוי ביטוחי לנזק שנגרם במהלך עבודתו או כתוצאה ממנה .
ב : בקרות אירוע כלשהו כתוצאה מאירוע חשמלי פנימי , קצר/נתק/מפגש פאזות , ( שריפה לא עלינו , נזק למכשירים )אירוע שיחייב פניה לחב' ביטוח ( במידה וקיים ) , חב' הביטוח תשמח אם יתברר לה שבוצעו עבודות לפי חוק החשמל במבנה המבוטח ע"י אנשים לא מורשים/מוסמכים וללא רשיון חשמל מתאים.
מסכים ומקבל כל מה שאמרת.
לפני שאני מחליט אם לעשות שינוי כלשהו, אני משתדל להבין אותו. מה האופציות, מה ההשלכות וכו' ולא להישאר שבוי בהעדפה של בעל מקצוע אחד (על ניסיונו והעדפותיו)
גם הפעם, מחכים בעזרתכם ומניך שזה יעזור לבחור את הפתרון הנכון.
ביצוע? לא לדאוג, אם יהיה שינוי, למרות ההבנה והידיים הטובות - יהיה פה חשמלאי.
תודה
יובל / איתי / חשמלאים אחרים (שמבינים טוב את הנושא... ):
אני יכול לשים ATS על מעגל ולא על לוח שלם?
חשבתי על כיוון כזה:
לבודד את המכשירים החיוניים שלי למעגל אחד, ורק עליו לשים ATS עם גנרטור רלוונטי בגודל.
יעבוד? - מותר ?