תגובה: מתלבט בקניית מסור סרט
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
קצת חסרה תשובה לאחת השאלות שנשאלו. מסור סרט חותך יותר לאט או יותר מהר ממסור שורף?
עם משווים אותו חומר כמובן [emoji1787]
אז משור שורף לוקח אבל בהבדלים זנחים
אבל אתה מבזבז זמן והרבה ממנו על התיקונים שצריך לעשות בכדי לפצות על חוסר הדיוק של החיתוך .
בקיצור משור סרט לוקח (לעבודות מסגרות וכדומה )
עידו
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אז איזה דגמים יכולים להיות מומלצים לסדנה חצי ביתית חצי מקצועית? אני עובד כרגע בבית אבל עובד הרבה עם ברזל, מניח שלא צריך ואפילו מיותר לקנות את הגדולים יותר המקצועיים אבל אולי יש איזה דרג ביניים טוב?
אם מעניין מישהו יש לי דיוולט שחתך פחות מ10 פרופילים בן פחות משנה, כולל דיסק חדש נוסף - 650ש"ח
ללא שימוש ותופס לי מקום, בפרטי בבקשה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
סתם הדלקת אותי....
לא סתם הוא מכונה מסור שורף:p
RAM93,
יש אופציה נוספת והיא משור אוסילציה או משור מכני או reciprocating saw בהנחה שהינך חובב ולא מקצועי.
משור זול , אמין, מדייק בחיתוך בגלל מובילים טובים ומשורית רחבה, וחותך גדלים שמשורי הסרט המדוברים ודומיהם יכולים רק לחלום עליהם.
עיין ב"עשה זאת בעצמך - להפוך גאנק לזהב" בסוף........
גם לי היתה תקופת התלבטות ארוכה, ולבסוף בחרתי בכזה כשחסרונו היחיד שהוא איטי במקצת יחסית למשור סרט.(אני חובב- לזמן אין משמעות)
אפשר למצוא כאלו יד שניה, ישנים וטובים מתוצרת אירופית (לא סינים) במחירים שהם מחצית, שליש ואפילו פחות ממחיר משור סרט סיני.
לך על זה , בסוף תודה לי על משור מעולה, ושלא הלכת עם העדר.
תרצה יותר פרטים, בה"פ.
אם יש לך תשתית תלת פאזית אז יש לי מסור מכני למכירה. זה לא מסור סרט אלא מסור משוריות. הוא אוטומטי לגמרי. עליה, ירידה וכדומה.
שוקל הרבה, לא ניתן להזיז ללא עגלה או משהו כזה.
אני מוכר אותו ב1500, בן 30 שנה בערך. עובד יפה. ניתן לבדוק בזמן הקנייה.
ליזרד, מידות המשורית. כמה?
יודע היכן רוכשים משוריות במחיר שפוי?
תודה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זוהר לב
ליזרד, מידות המשורית. כמה?
יודע היכן רוכשים משוריות במחיר שפוי?
תודה.
לא מדדתי. המפתח הוא 150 ממ כמדומני אבל צריך לבדוק. לא יודע מאיפה קונים משוריות, אני לא משתמש במסור הזה.