לא מוכן לקבל מה שחלק כתבו פה - שבכל מקום זה ככה וצריך לטמון את הראש בחול, אני לא מוכן לאכול מוצרים שנחשדים כזבל. אי אפשר להסתיר ממני ריח של בשר לא תקין וגם אם מנסים - בבישול החרא צף. בועז אני מאוד מקווה שהמצב שונה היום מאשר לפני כמה עשרות שנים ביחס לבשר ולאוכל שלנו, אנשים התקדמו ולמדו מה זה בשר טוב והמבורגר טוב ופחות אוכלים את הזבל של פעם.
אם במרינדו חושבים שעשו איתם עוול ויש דברים לא כשרים - שיתבעו ויוכיחו חפותם, אני בטוח לא אכנס לשם עד אז, כמו שכתבתי בעבר.
בגלל הדברים האלה אני בררן מאוד בבשר שאני אוכל במסעדות ובמסעדות שבהן אני אוכל, בדרך כלל מעדיף לקנות בשר טוב וטרי ממקומות ואנשים שאני סומך עליהם ולהכין לבד, כמעט תמיד יוצא לי יותר טוב. גם המבורגר אני לא אוכל בכל מקום ולבית אני דואג שיטחנו לי בשר מול העיניים ולא לוקח מוכן בדרך כלל. אם מישהו מאכזב ואני מקבל את הרושם שיש בעיה או שעובדים עליי אני לא מהסס לסמן עליו איקס, גם אם הוא חבר.
לגבי המחירים - אני כותב בוודאות שלא משתמעת לשתי פנים - אנשים הפכו חזירים.
יש לי חברים שמתעסקים בבשר ואני משתדל פחות לקנות אצלם למרות שהבשר טוב והם אנשים טובים כי המחיר כבר לא הגיוני (בעבורי, באופן אישי). לא מזמן ביקרתי במקום שנחשב אחד המוסדות הטובים בארץ לבשר במטרה לקנות כמה נתחים יפים להכין בבית, אמרתי יאללה נשלם קצת יותר ונקבל בשר מקומי ואיכותי, הגעתי ראיתי את המחיר על הקיר וברחתי מהר. אלא אם הבשר מעוטר בדפי זהב ומשובץ יהלומים, אני לא אשלם 200 שקל לקילו אנטריקוט, גם לא 180.
כדי לצאת חיובי אני אסיים עם המלצה למסעדת המבורגר טובה "כביש 90" בצומת מחניים. לא יודע איך הם מכינים ומה שמים בבשר אבל אני מרוצה בינתיים למרות שגם שם המחיר לא זול.