-
תגובה: בוקסות בולמים, תפוח הגה (?) וכיוון פרונט ומה הקשר בינהם?
קשה לי לומר כי אולי הערכים ברכבים האלה זהים , אני מודה שהדבר האחרון שרציתי להתעסק בו בתקופת הפאגרו והמתלה הקדמי הנפרד הזוועתי שלו היה להבין את כל המשמעות של כיוון פרונט. מהדוח שלך נראה שהשינוי הרציני שנעשה הוא Toe-in (התבדרות אופנים) -שזה להבנתי כיוון גלגלים, אבל זה משהו שעושים אחרי החלפת תפוח, הגלגלים שלך היו מכונסים פנימה בכיוון הנסיעה מה שבוצע בכיוון היה פתיחת הזווית החוצה. זה לא אומר שככה נסעת לפני ההחלפה. אני לא מכיר שיש לזה השפעה על הבושינג של הבולמים.
קשה לי להבין אם כן נגעו בזווית ה Caster - קדם אופן - כי זה דווקא להבנתי אולי כן יכול להשפיע
רצוי שיקום פה מישהו שמבין בדוחות האלה באמת... אני סתם מנחש.
-
הבוקסות של הבולם לא אמורות להפגע מכיוון פרונט לא נכון. אולי בוקסות של המשולש? (גם לא נשמע לי הגיוני).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אשריך חשבתי שהחליפו גם תפוח בהפרש קצר. 13 שנה על אותו תפוח זה מדהים בעיניי.
התפוח במוט שפור של הגמל החזיק מעל חצי מליון.. נדפק כי הגומיה התייבשה, ונכנס בוץ.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
הבוקסות של הבולם לא אמורות להפגע מכיוון פרונט לא נכון. .
אבל יכולות לפגע מהידוק באויר על הליפט.
-
אני עוד לא הבנתי אם מדובר בבוקסות משולשים או בוקסות של הבולמים?
בכל אופן לא קשור בין אלה לבין פרונט לא מכוון לדעתי, ואם היית נוסע עם פרונט לא מכוון הרכב היה אוכל צמיגים מזמן...
הרכב מוגבה? אם כן אז בוקסות מקוריות לבולמים של טויוטה מן הסתם לא יתאימו.... גם אם זה רק נראה מתאים(יכול להיות שניכנסו בלחץ, או הפוך, הם קטנות מידי) צריך בוקסות שמתאימות לסוג הבולם הספציפי אצלך...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
אני עוד לא הבנתי אם מדובר בבוקסות משולשים או בוקסות של הבולמים?
בכל אופן לא קשור בין אלה לבין פרונט לא מכוון לדעתי, ואם היית נוסע עם פרונט לא מכוון הרכב היה אוכל צמיגים מזמן...
הרכב מוגבה? אם כן אז בוקסות מקוריות לבולמים של טויוטה מן הסתם לא יתאימו.... גם אם זה רק נראה מתאים(יכול להיות שניכנסו בלחץ, או הפוך, הם קטנות מידי) צריך בוקסות שמתאימות לסוג הבולם הספציפי אצלך...
בוקסות של הבולמים.
אז מה שצריך זה בוקסות אחרות של ? הבולם של efs. כי כרגע שמתי עוד פעם של טויוטה😬
-
לדעתי כן. צריך בוקסות של efs.
-
הבוקסות של הבולם משפיעות על הכיוון כי מדובר בקוילאובר.
אם המקוריות של טויוטה מתאימות תשתמש בהן. הגומי הכי טוב שיכול להיות שם.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אסף.
אממ הוא החליף למקוריות של טויוטה שכשלו אחרי חודשיים....
אז או שהם לא באמת איכותיות... או שהם לא באמת מתאימות...
משאיר לבעל השרשור לענות על זה...
-
או שהן לא באמת חדשות
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
או שהן לא באמת חדשות
אסף.
חדשות. מקוריות. היישר ממוסך יבואן. במו עיניי
-
אז או שיש בעיה בהתקנה, או שהם לא מתאימות, או שהבולמים סיימו את חייהם מה שגורם לבעיות שונות ומשונות בפרונט ובהגה.
אסף.
-
אני חוזר למה שאמרתי מקודם, אני חושב שצריך בוקסות שמתאימות לבולם הספציפי הזה.
הרבה פעמים בבולמים אפטרמרקט האוזן בקוטר טיפה שונה, אם יש לך בולם מקורי ביד תמדוד עם קליבר מה ההבדל בקוטר הפנימי בינו לבין ה efs, אם הקוטר זהה אז כנראה באמת יש בעיה בתהליך ההרכבה של הבוקסה...
-
יקירי,
1. בוקסות של טויוטה - מתאימות לבולמים מקוריים של טויוטה. אתה צריך בוקסות של הבולם שיש לך בפועל.
2. בכלי רכב מוגבהים עם קויל אובר מקדימה, נוצר לפעמים חופש בגלל אובליות בתושבת העליונה (שיש בה שלושה ברגים בולטים) כתוצאה מתנועה ובלאי מתמשכים ואוטו זקן. זו לפעמים הסיבה לבלאי מואץ. יש כמה דרכים לבטל את החופש הזה.
3. אני חוזר על המלצתי הקודמת, על פרונט אלשיך בכנות. נשמע כמו האדם הנכון לריב עם הבעיה שלך.
בהצלחה בכל אשר תפנה
PW
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
PW
יקירי,
1. בוקסות של טויוטה - מתאימות לבולמים מקוריים של טויוטה. אתה צריך בוקסות של הבולם שיש לך בפועל.
2. בכלי רכב מוגבהים עם קויל אובר מקדימה, נוצר לפעמים חופש בגלל אובליות בתושבת העליונה (שיש בה שלושה ברגים בולטים) כתוצאה מתנועה ובלאי מתמשכים ואוטו זקן. זו לפעמים הסיבה לבלאי מואץ. יש כמה דרכים לבטל את החופש הזה.
3. אני חוזר על המלצתי הקודמת, על פרונט אלשיך בכנות. נשמע כמו האדם הנכון לריב עם הבעיה שלך.
בהצלחה בכל אשר תפנה
PW
תודה, אנסה להגיע אליו ואעדכן
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הבוקסות של הבולם משפיעות על הכיוון כי מדובר בקוילאובר.
אסף.
זה עובד גם הפוך? פרונט לא מכוון יכול להרוס את הבוקסות
-
המשך העלילה: המתלה חזר להרעיש ועלה על ליפט הבוקר שוב. נמצא חופש בבולג׳וינט משולש תחתון בצד המרעיש. המוסך המליץ להחליף. מקורי בלבד. האם צריך להחליף דו צידי באופן אוטומטי ( כמו בולמים או קפיצים) ? במוסך אומרים שאין צורך כי צד שני תקין