תגובה: ג'ק לרכב. בדיקות שנעשות רק בימי קורנה
ג'ק מקורי של דיסקברי הוא הג'ק המושלם. כמובן שכמו כל דבר ברכב, הוא גם נוזל בסוף.
יש לי אחד זרוק ליום שבו אמצא מישהו שיהיה מוכן לשפצו (בנתיים כל מי שמתעסק בהידראוליקה, לא היה מוכן).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
שקול מחדש מגבה בקבוק מכני.
יש לי גם את המכני "האגדי" של טויוטה, וגם את המקורי של הטרופר (לדעתי של הטרופר טוב יותר :-) ולכן זה מה שנשאר ברכב).
(אני חושב שעשיתי סידרה של תמונות השוואה, אם אני אמצע אני אשים את זה פה).
ועדיין, עם הייתי מוצא, הידראולי קטן (4T?), טלסקופי (שייתן מהלך משמעותי יותר ארוך) בהחלט הייתי מהמר עליו.
ג'ק לרכב. בדיקות שנעשות רק בימי קורנה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
יש לי גם את המכני "האגדי" של טויוטה, וגם את המקורי של הטרופר (לדעתי של הטרופר טוב יותר :-) ולכן זה מה שנשאר ברכב).
(אני חושב שעשיתי סידרה של תמונות השוואה, אם אני אמצע אני אשים את זה פה).
ועדיין, עם הייתי מוצא, הידראולי קטן (4T?), טלסקופי (שייתן מהלך משמעותי יותר ארוך) בהחלט הייתי מהמר עליו.
קניתי כזה בנציגות למכירת ציוד למוסכים באזור תעשיה כנות, אחרי שהתברר שלתקן אחד נוזל יהיה יקר יותר.
עלה בסביבות 150.
הוא כבד משמעותית מהמכני, ומשמש בעבודות בית כדי שלא אצטרך לפרק מהרכב את המכני.
המכני עושה אותה עבודה בדיוק, ושוקל חצי ומתקפל קטן יותר.
לאיזה גובה עולה המכני המדובר דורון? יש תמונות?
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
אם מתייחסים לג׳ק כאמצעי להחלפת צמיג מפונצ׳ר, באמת מספיק אחד שמתאים לרכב, וזהו.
מבחינתי הג׳ק הוא גם אמצעי חילוץ עצמי, ולכן המגוון בצ׳רוקי. בויטארה יש לי את ג׳ק המספריים המקורי וזהו. אולי אזרוק שם גם בורגי של לנדקרוזר, סתם כי יש לי ...
די די נדב,... אתה סוחב משקל מיותר... בחריגה מהמשקל המותר... ומספר ש2-3 גקים זה הכרחי... ובכלל הארגז חלפים זה מה ששוקל. נו שווין...
את הגק של הקרוזר אני מוכן לקחת ממך, ראה בזה עזרה של חבר להפחתת משקל...
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
לאיזה גובה עולה המכני המדובר דורון? יש תמונות?
סגור: 19ס"מ
פתוח: 46 ס"מ
משקל:2.3 ק"ג
מדבקה צהובה - טויוטה
מדבקה לבנה - טרופר (הג'יק של הטרופר שוקל 3.1ק"ג ונראה חסון יותר).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
את הגק של הקרוזר אני מוכן לקחת ממך, ראה בזה עזרה של חבר להפחתת משקל...
איזה כיף שיש חברים כאלו [emoji16]
(היו לי כמה, עלו 100 ש"ח לאחד, לא יודע כמה נשארו, אם יש ספייר, בשמחה [emoji846])
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אני כבר חודשיים עם ג'נטלמן ג'ק.
דברי טעם. אני שמח לדעת שיש פה עוד חובבי מיץ תירס דרומי - ברבן אמריקאי ורצוי זול, הכי מתאים ללילה סביב המדורה.
תיכף יתקפו כאן אבירי הסינגל מאלט הסקוטי ובראשם ברלי-דה-ברוס, אבל אל תדאג, נוכל להם ביחד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
ברלי
טפו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
סגור: 19ס"מ
פתוח: 46 ס"מ
משקל:2.3 ק"ג
מדבקה צהובה - טויוטה
מדבקה לבנה - טרופר (הג'יק של הטרופר שוקל 3.1ק"ג ונראה חסון יותר).
מה המידות של המגב. של הטרופר?
״נראה חסון״?
מה אכפת לי המראה אם הם מתאימים למשקל?
אם אתה יודע את המפרטים, אני אשמח ללמוד.
מאחר ואין לי את המפרט, וזה של הטרופר כבד יותר ( למרות שהוא נמוך יותר) וכן הוא נראה חזק יותר....
אז אני חושש.
כולנו נוסעים עם רכבים עמוסים, לא רוצה לקחת סיכונים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אסף, תבדוק אולי בגק שקנית יש בורג נפתח בחלק העליון, לזכרוני בדרך כלל אלה שאינם טלסקופיים הם כאלה, שלי היה סגור דיי חזק.
כבר קניתי מל.כ גק שלא החזיק לחץ, למזלי אני בודק דברים כאלה לפני שאני נזקק להם בשטח, הם תיקנו אותו בלי לשאול שאלות...
קובץ מצורף 128858
צודק, אכן יש בורג שנותן טווח של עוד כמה ס"מ
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
זכית. זה פיטשר מעולה לדעתי. אני דאגתי להחזיק בזמנו פלטת עץ מלא (סתם אורן עבה) כבסיס לגק הזה, מעולה גם בחירום כשנגמרים לך העצים לסאג'.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
דברי טעם. אני שמח לדעת שיש פה עוד חובבי מיץ תירס דרומי - ברבן אמריקאי ורצוי זול, הכי מתאים ללילה סביב המדורה.
תיכף יתקפו כאן אבירי הסינגל מאלט הסקוטי ובראשם ברלי-דה-ברוס, אבל אל תדאג, נוכל להם ביחד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
טפו
את שניכם אני מקפל ביד אחת וקושר מתחת למסגרת החלון, שני יבחושים, בני עוולה.
ממי שמעת שאני לא אוהב ג'ק???....
האמת שגם זה גדול עליכם. בזבוז של ברבן ראוי.
לכם יתאים יותר ג'וני אדום שמשמש אותי לניקוי חלונות, יהיה מספיק טוב כדי לשטוף לכם את הפה.
יודעים מה? גם זה יותר מדי. אולי אמצא בשבילכם במבצע חיסול בסניף הכל בדולר, איזה בקבוק אולד-קליפר של פועלים רומנים, או הצויקה שנתת לנו לטעום באחד ממפגשי ג'יפולוג, שאחר כך איזה רומני אסלי (אחד שנוסע בדאסטר ובולס מיטיטיי נא לארוחת בוקר), טעם, גרגר ומצמץ, ירק וקבע שהפעם נחצו כל הגבולות כי זה מזוקק מחרא של חזירים.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
את שניכם אני מקפל ביד אחת וקושר מתחת למסגרת החלון, שני יבחושים, בני עוולה.
ממי שמעת שאני לא אוהב ג'ק???....
האמת שגם זה גדול עליכם. בזבוז של ברבן ראוי.
לכם יתאים יותר ג'וני אדום שמשמש אותי לניקוי חלונות, יהיה מספיק טוב כדי לשטוף לכם את הפה.
יודעים מה? גם זה יותר מדי. אולי אמצא בשבילכם במבצע חיסול בסניף הכל בדולר, איזה בקבוק אולד-קליפר של פועלים רומנים, או הצויקה שנתת לנו לטעום באחד ממפגשי ג'יפולוג, שאחר כך איזה רומני אסלי (אחד שנוסע בדאסטר ובולס מיטיטיי נא לארוחת בוקר), טעם, גרגר ומצמץ, ירק וקבע שהפעם נחצו כל הגבולות כי זה מזוקק מחרא של חזירים.
חכה חכה, חתיכת חוליגן חובב ברזל. מצייר ביד חופשית, מפיץ גריז כמו מחלות של סינים וסתת של ידיות הילוכים. חמישים מיליליטר בנזין על סלע כדי לשרוף לא נשפוך עליך וכשנצטרך לדבר בשבחך, נגיד שאין מה להגיד מרוב שאין מה להגיד. כשיגיע יום הטסט שלך נעשה חגיגה בבית ונדליק הטאבון ונשתה ונצחק עד לב שמים ונאכל כבד קצוץ, סרדינים, חמוצים ודברים טובים בחלה טרייה, רצועות בשר על פלנצ'ה ודברי מתיקה. כשיפתחו המכולות בדרום תל אביב נלך להביא לך ארגז בירה אורנ'בום של פועלים רומנים ונעשה לך חוקן למערכת הדיבור. וודקה בעשרים שקל ששותים ומתעוורים (סיכוי פיפטי פיפטי) לא היתי מבזבז על הקיבה שלך. סינגל מאלט לבזבז על חיה כמוך, מטר שמונים ומשהו של בילטונג, זה כמו לשפוך מי עדן לתוך מי ים, חתיכת חור בבלוק. ג'ק (מגבה) של קיה פיקנטו לא היתי נותן לך אם היית תקוע על זרדים.
פשש..
מזכיר את ר׳ יוני בימיו הטובים.
(כן, היו כאלו פעם).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
...אולי אמצא בשבילכם במבצע חיסול בסניף הכל בדולר, איזה בקבוק אולד-קליפר של פועלים רומנים...
הלו הלו, להרגע.
אולד קליפר זה הוויסקי הראשון ששתיתי, והוא גם השיג לי את החברה הראשונה שהיתה לי.
אמנם היה צריך חיזוק של כמה ליטרים קגלביץ' (בשבילי. כדי שאסכים. לא בשבילה), אבל זה עבד.