חיפשתי את ה"יותר מזל בלאט משכל"
Printable View
חיפשתי את ה"יותר מזל בלאט משכל"
אני אישית הייתי פעמיים בכמריר עם ג'ימני (משופרים אמנם - צמיגי 235, 2 נעילות ויחסי העברה) - אבל הם עברו הרבה יותר באלגנטיות מהבחור בסרטון.
הבחור בסרטון עם ידני, משהו שנראה חסר יחסי העברה, ומנוע שבקושי זז. משהו שם לא תקין לדעתי.
זה אגב הסרטון האישי שלי מכמריר...
https://www.youtube.com/watch?v=AqMU8zsmkt4
יחסי העברה קצרים מאוד זה חובה שם.
הסרטון הזה מעורר בי מחשבה [emoji851]....
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני אישית לא מחזיק "זחלן"... אבל הצטרפתי מס פעמים עם חברים למסלול המדובר...
מאוד אהבתי!
ומי כמוכם יודע כמה קשה להינות מטיול במושב הנוסע כשהגיפ שלך בבית בחנייה.
הוא לא בשטח שמורה, הוא בתוואי של נחל שנשטף ומסתדר מחדש בכל עונה.
אפילו רואה בזה באופן אישי איזשהו פיוז... וזה לא שחסר מקומות חוקיים/לגיטימיים לזחול בהם בארץ.
יש בכמריר ייחוד ששונה ממעלות ביערות קק"ל... מעין מסלול עמידות לאורך זמן.. גם לרכב... גם לקבוצה... בעוד שהמעלות "גהינום, אלכסונים, טכנולוג ושות'" הם סוג של "ספרינט".. כמריר ערוץ נחל בכיוון אחד בלבד (לא כי הפקח קבע... כי הטבע החליט) ללא קליטה ממש עד סיום המסלול.. ומכשולים בדרגות שמתחילות קשה..הולכות ועולות עד לסיום.
הסיטואציה מייצרת מציאות שבה נהיגה אגרסיבית אולי תעלה אותך מדרגה או שתיים אבל אחכ לדדות עד לכביש וגרר זה לא הworst case... זה לא אופציה.. אתה הופך נטל. לעלות רכב ב3x4 מפלים... ואתה מבין למה אנשים נתקעים ימים..... צריך להעביר את כולם .. בסבלנות ובשיקול דעת גבוה. דווקא התגברות על היצר וחשיבה על הסיום זה מה שבולט שם.
ובדיוק כמו שאמרת כשהמטרה בסוף היא לסמן v...כי כמריר עצמו מאתגר... והדרך... איטית עם נוף עוצר נשימה ועוצמת הטבע מורגשת בכל רגע כשאתה זוחל לאיטך סופש שלם על מס חד ספרתי של קמ...
רוב החברה גם ככה הולכים ברגל... יש תחושה של חברותא לא רק בעצירות לאורך כל היום... יש המון הליכה והמון מעצ ..... הסטייקים סביב המדורה בערב הרבה יותר טעימים כך. קיצר בהחלט חוויה מיוחדת וכיף בלתי רגיל בשבילי.
הקטע הפחות נחמד בעניין,
כמקום מבודד בו הרשויות לא נגעו או התעסקו.... כמקום שמגיעים אליו רק הגיפאים הקשוחים ביותר... הליבה הקשוחה של התחביב... הנחל עומד לנו לרועץ. בכל פינה שאריות של מרכבים/פגושים/חלקי חילוף...
אנחנו עושים לעצמנו כרגיל יחצנות רעה... ולא נוכל להאשים את הsuv או הsbs ...או המסיבות טבע.
נטו מקום של גיפאים שנהנים מהטבע.. ומשתמשים בו שקית שוקו... מוצצים וזורקים על הרצפה..וואלה עצוב וחבל...
וואלה חראם. היה לי עצוב ממש לראות את זה.
עם כל הריתוכים והתיקונים שרצו בתוך הערוץ נחל הזה החלוצים... פורצי הדרך יכלו לעשות איזה שלט נחמד בכניסה עם "תנך" קטן ... סוג של עשה ואל תעשה...שנפתח גאווה בתחביב.. שנרגיש לגיטימיים... ולא נתבייש...
אם זה יעזור קצת לייצר שייכות למקום ופחות אשפה לא חושב שזה יזיז למישהו.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
מדהים , פשוט מדהים.
חבורה מופלאה , רוח צוות , חברותא מדהימה , המון אלכוהול ובעיקר כולם חזרו הבייתה שלמים (חוץ מהרכבים)
חושב שזו מהות תכלית הג'יפאות, להנות ביחד והלתעמת עם המכשולים ולעשות זאת בענק.
אם מחשבים את עלות כל הכלים בסרטון יחד , מקבלים פחות או יותר את הג'יפ השחור של יניב (כולל השיפורים)
אכן הסמוראי טיפל'ה נראה סובל , אבל הבעלים נראה מאושר וזה מה שחשוב.
אחד הסרטונים שיותר נהנתי לראות .