1 קבצים מצורפים
תגובה: steering box brace לג'יפ CJ
תושבת מחוזקת בהחלט ברשימה שלי, למתי שיבוא מזוודה מארה"ב יתאפשר, אבל אני לא בונה על זה בשנה הקרובה.
בכל מקרה מוט (brace) הוא חובה בכל מקרה, עם תושבת מקורית או מחוזקת. זה זול וקל לביצוע ואין לזה שום חסרון שאני מודע אליו. מוט מבוצע נכון עם תושבת מקורית מהודקת יתרום לקשיחות ההיגוי יותר מתושבת מחוזקת ללא מוט, בעלות נמוכה בהרבה.
סכמה של תושבת בכתום (לא משנה מקורית מפחים או מחוזקת - הן עושות אותה דבר) המוט בצהוב.
קובץ מצורף 129049
נמרוד מה עם קפיצים? מחליף או נשאר עם מה שיש? בשנתונים האלו זה קפיץ צר מקדימה כמו בסמוראי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
קניתי קיט BDS תקני חדש.
הם לא עושים חרם על ישראל?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הם שמים את הז*ן הגדול שלהם על ישראל.
אתם יודעים מה הראשי תיבות של BDS...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
הם לא עושים חרם על ישראל?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
נמרוד לא מישראל הוא מכפר יהושע .
עידו
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
תושבת מחוזקת בהחלט ברשימה שלי, למתי שיבוא מזוודה מארה"ב יתאפשר, אבל אני לא בונה על זה בשנה הקרובה.
בכל מקרה מוט (brace) הוא חובה בכל מקרה, עם תושבת מקורית או מחוזקת. זה זול וקל לביצוע ואין לזה שום חסרון שאני מודע אליו. מוט מבוצע נכון עם תושבת מקורית מהודקת יתרום לקשיחות ההיגוי יותר מתושבת מחוזקת ללא מוט, בעלות נמוכה בהרבה.
סכמה של תושבת בכתום (לא משנה מקורית מפחים או מחוזקת - הן עושות אותה דבר) המוט בצהוב.
אני חושב, שאתה עשית פה הרבה קביעות שלא בטוח כמה הן נכונות (בעיקר לגבי איכות הפתרון של תושבת מחוזקת) ואתה גם סותר את הפילוסופיה של עצמך.
אם תושבת מחוזקת בכל מקרה ברשימה שלך, כמה ק"מ הג'יפ הזה יעשה בשנה הקרובה???
וגם אם תפתיע פה את כולם, והג'יפ יעלה לכביש עוד השנה...... אז תסע שני טיולים ללא החיזוק, מה יקרה?
לדעתי, זה ממש לא עדיפות נכונה (וגם פתרון לא נכון), אתה סתם "מלכלך" את הרכב באילתור מיותר.
אתה לחוץ, תחפש תושבות יד-שניה (זה לא מתעייף, אין בעיה עם משומש).
אחרי שתהיה לך תושבת מחוזקת, תחליט אם זה לא מספיק ואתה רוצה להוסיף גם מוט.
הbrace עובד בסדר גמור.. תושבת מחוזקת זה לא חובה אלא אם עלית במידת הצמיגים ל35 ומעלה. כן הייתי עושה מאמץ ומחפש brace מוכן ומשומש במחיר הברזל.
גם תושבת מחוזקת זה לא ביג דיל להעתיק אם יש גישה לחיתוך בלייזר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
הbrace עובד בסדר גמור.. תושבת מחוזקת זה לא חובה אלא אם עלית במידת הצמיגים ל35 ומעלה. כן הייתי עושה מאמץ ומחפש brace מוכן ומשומש במחיר הברזל.
גם תושבת מחוזקת זה לא ביג דיל להעתיק אם יש גישה לחיתוך בלייזר.
גם עם מידת צמיגים 31 סטנדרטית התושבת הגה המקורית מתאבדת במיוחד עם נוסעים בשטח.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
יותר מ10 שנים עם 33, 2 נעילות, עבירות קשה, ותושבות תיבת הגה מקוריות אבל עם מוט חיזוק - אפס בעיות, אפס חופשים, אפס ברגים משוחררים
לא יודע.. נסעתי בלי הbrace ובלי תושבת מחוזקת עם ה31 שלוש שנים בלי בעיות. עם ה33 נסעתי רק עם brace שנה שלמה במסלולים קשים גם בלי תקלות.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
2 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 129057קובץ מצורף 129058
במסגרת הפינה של "עשה זאת בעצמך", אני הכנתי את ה"שלה" בעצמי. בוקסה מהשאריות מתכת שמצאתי אצלי נכתבה לשתיים ורותכו לה אוזניים בצדדים. אני יודע שהפיתרון אולי לא הכי אלגנטי אבל עושה את העבודה ובעיקר היה בחינם. הצינור והתושבת לשאסי בצד שני נעשו גם משאריות מפרוייקטים שונים
קניתי "שלה פיצוץ" 2 אינץ' בכמה שקלים. העובי 3.5 מ"מ. עם התאמת הרוחב ואולי צלע חיזוק קטנה היא תעשה את העבודה. תודה על התובנות לכולם. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d3a4ec49c4.jpg
שים לב רק לברגים.
ממה שאני זוכר, הם בדרגה 4.8. לא יתאים לכוחות הדינמים שמופעלים שם.
תתפנק בזוג של grade5 ומעלה (או 8.8 אם בא לך מילימטרי),
ואומי ניילוק או ספרינג שייבה