תגובה: קבוצת חילוצים אלטרנטיבית
1. אני זה שטופל/חולץ/הופתע/בורך ע"י עמית חיימוביץ מגגוני רוקס לפני כשבועיים עם בולגויינט שבור. לפני כן לא הכרתי אותו.
2. כחבר בקבוצת החילוצים השקטה של ארז ונדב? "קבצת חילוץ שקטה ג'יפולוג 2" אכן פתחתי קריאה לעזרה וזאת כאמור לא איחרה לבוא. המעניין פה שהפנו אותי לעמית, שאינו חבר קבוצת החילוץ....וזה כאמור, עזה הכל ובא לחלץ אותי. חברי קבוצה אחרים באו לתת יד ולהעלות מורל : )
3. כל קבוצות החילוץ למינהם ( לא רק ג'יפולוג תוסיפו "תופעת טבע" ו "ידידים" וכו..) נוצרו על מנת לתת עזרה ללא תמורה - "קהילה למען קהילה".
לדעתי, ריבוי תנאים והגבלות רק מעיק על עקרון הבסיס הטהור של לתת עזרה לכל אדם, באשר הוא, ללא הבדלי דת, מין ושיוך לקבוצה זו או אחרת.
4. "תעביר את זה הלאה"
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivviz
2. כחבר בקבוצת החילוצים השקטה של ארז ונדב? "קבצת חילוץ שקטה ג'יפולוג 2"
אתה מתכוון של לביא ובועז ..
(ארז הצטרף לניהול מאוחר יותר, ואני נותן יד מדי פעם)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivviz
לדעתי, ריבוי תנאים והגבלות רק מעיק על עקרון הבסיס הטהור של לתת עזרה לכל אדם, באשר הוא, ללא הבדלי דת, מין ושיוך לקבוצה זו או אחרת.
היו על זה דיונים וחפירות על פי מיטב המסורת הג׳יפולוגית, ובעקבותיהם קמה קבוצה נוספת "ערבות הדדית בשטח" שמנוהלת ע"י דרור ברלי
לא מעט מהחברים באתר רשומים בשתי הקבוצות, ואין ביניהן סתירה או תחרות. כל אחד ומה שמתאים לו.
הרשמה לקבוצות:
קבוצת חילוץ שקטה ג׳יפולוג: בהודעה פרטית ללביא/בועז/ארז
ערבות הדדית בשטח: בהודעה פרטית לדרור ברלי או לגיא.
לכל מי שמעוניין להצטרף לקבוצה:
לשלוח לי או לגיא בה"פ שם מלא ומס' טלפון.
אני מזכיר את כללי הקבוצה: קבוצה שקטה. בלי ברכות לחגים, סרטונים ודאחקות.
את סיפורי החילוצים, תמונות, סרטונים, תודות וכו', אפשר ורצוי להעלות לכאן, לשרשור הזה, אחרי החילוץ.
אין תחרות בין קבוצות החילוץ בג'יפולוג. יש שיתוף פעולה מלא ומועיל ביניהן. אפשר, מתבקש ורצוי להיות חבר בשתי הקבוצות.
שתי הקבוצות נהדרות ומוצלחות, ביצעו כבר חילוצים רבים מאוד ומוכיחות את עצמן בכל פעם מחדש עם הרבה רצון טוב, מקצועיות, נדיבות וערבות הדדית בין החברים - על כך תודה לכולם ובמיוחד למחלצים שטורחים ומגיעים ממרחקים בלי לעשות חשבון לדלק, לציוד ולזמן!
שיהיה חג שמח ומלא בטיולים מהנים לכולם!