אז הטעות שלי. אני הבנתי שאתה מדבר על תופעה על מוטות שנשברים ספונטנית.
Printable View
אז הטעות שלי. אני הבנתי שאתה מדבר על תופעה על מוטות שנשברים ספונטנית.
הכל טוב.
לא מאמין?
קח תמונה של מוט רדיוס אחורי דיסקו 2(המוטות זהים אחורה וקדימה) ושחק "מצא את ההבדלים". יש עוד הבדלים במתלה עצמו, ב 2 אין זרוע A למשל.
קובץ מצורף 129918
או.קיי הבנתי.
הבורג נשבר, לא הזרוע. זה בורג ארוך שמחזיק את כל הבוקסה הבודדת של הרדיוס לשילדה.
ברגים יכולים להישבר מהרבה סיבות, סגירה לא במומנט הנכון(כמו למשל עם פטיש אוויר שמפתלת את הבורג).
בורג כזה שניתקע שם ולא נותן למתלה לעבוד(בדרך כלל יהיו רעשים גם), הכוח שמופעל עליו זה כמו חוט ברזל כשאין לך קטר אז שמכופפים אותו עד שניגזר.
או שפשוט בורג כבר עייף והיה צריך להחליף.... וכדאי כבר את כולם.
הלכתם רחוק עם פגמי תכנון אבל לדעתי הגאנט המעוקם עם הפגיעה התואמת בפח באותו הצד הם הרמז לגורם התאונה.
לא צריך להסתבך, זה לנדרובר זוכרים? הביצה לא באמצע. אף החזיר יכול לפנות גם לצד שני, אם מסובבים את הסרן, אבל....
הדיפ בצד ימין,
תושבות הרדיוס למטה
תושבת תמך ה-a למעלה
לכן הוא לא מסובב, והמכה בצד שמאל.
(אלא אם זאת תמונת סלפי הפוכה.... אבל אז ההגאים של הרכבים והמספרים גם היו הפוכים ;) ).
תודה לך ווטסון ידידי...
נראה שפקק מילוי השמן נמצא בחלק התחתון של הביצה במקום בעליון... 🤔
דווקא נראה במקום:
קובץ מצורף 129928
צודק...
טעות בזיהוי.
מעבר לעניינים הטכניים (החשובים והמעניינים) חידת מקום ?
מי מזהה את המיקום בו צולמו התמונות?
בטל
לא רואים את המספר אבל זה בשטחי C
סיכוי גדול שזה רכב שלהם שאולי הורכב מכמה רכבים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אכן, נראה שהרכב הגיע מכיוון תקוע לכיוון ירושלים.
מדובר בעליה לא קלה ובעקומה.
הרכב נשבר - סמוך לכפר חרמלה שקיבל את שמו מהצמח חרמל ובעברית שבר לבן .
לי זה נראה יותר כמו שבר ירוק
לגבי הדיפנדר הנ"ל ... נאמר לי שהקורונה פיניון בסרן האחורי נתפס
וזה הגיוני מפני שהסרן הקדמי ממשיך בפעולה , כך שסביר להניח שמישהו עשה שם משהו לא נכון בתוך הביצה
הרכיבו נעילה או ביצעו שיפוץ ועשו עבודה גרועה
נדב ש... :לא הזוי, תופעה מוכרת בדיפנדר ודיסקו 1 עקב מוטות רדיוס כושלים. רצוי ומומלץ לחזק.אינני יודע מאיפה הקביעה והאירועים הללו שאתה מביא ... זאת ממש לא תופעה מוכרת ...ה-4 - 6 מקרים ששמעת ולא בדקת למה ומדוע הם קרו ....כמו שקבעת תחילה :
בדיסקו 2 זה כבר שונה לגמרי.
נראה שפקק מילוי השמן נמצא בחלק התחתון של הביצה במקום בעליון... 🤔.אתה ממהר לשפוט ולקבוע ...קח אוויר תרגיע .. ...לקחת נזקים ואירועים שקורים בעקבות אדיוטיזם וטימטום של אנשים ולהשליך את זה על רכבים ועל חלקים ...זה מצטלם טוב אבל הזוי . הדיסקו הירוק שהעלת כאן ...רוב הסיכויים שהקפיצים הללו לא מתאימים לרכב ולא הותקנו כראוי מתערב איתך שהוא שיחק עם מוטות הרדיוס הבולמים והקפיצים ...כבר ראיתי כמה חמורים שהתקינו דרופקיט ושמו רצועות להחזרת הקפיץ במקום קונוס או בולם באורך לא מתאים לקונוס או ששמו את הקונוס למטה במקום למעלה .
מוט רדיוס המקורי לא נשבר !!!! ...אולי מתעקם ו....צריך להיות קצת כשרוני לעשות זאת להישבר??? דיייי תפסיקו ללכלך על האנגלים ולפסול ... מוטות רדיוס של דיפנדר ודיסקו 1 לא נשברים.... אם מוט רדיוס נשבר ..שיחקו בו !!!! חיממו אותו או ריתכו בו חיזוקים ..... בקיצור עשו משהו מטומטם .!
מוט רדיוס מתנתק....מישהו שיחק בו ועשה עבודה חרא ...