תגובה: הדיון על ה-גראנאדייר - לנד רובר דיפנדר החדש לא לטעמכם? קבלו הצצה ליורש אפשרי אמיתי
כל מה שצריך עכשיו זה מישהו עם קשרים במג"ב, חברת חשמל, מנהל אזרחי וצהל שירים את הכפפה.
הלו!
רב"ט!!
כן כן, אתה. קום עכשיו מהכסא ותביא לכאן את המפקד שלך!
תגובה: הדיון על ה-גראנאדייר - לנד רובר דיפנדר החדש לא לטעמכם? קבלו הצצה ליורש אפשרי אמיתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
כל מה שצריך עכשיו זה מישהו עם קשרים במג"ב, חברת חשמל, מנהל אזרחי וצהל שירים את הכפפה.
הלו!
רב"ט!!
כן כן, אתה. קום עכשיו מהכסא ותביא לכאן את המפקד שלך!
,-)
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
He we go
הוא מנתח \ מסביר כמה נקודות מאוד יפה.
והכי יפה, בסוף הווידיאו, הוא ממש מתחנן לשים יד על אחד כזה, ממש מוכר את עצמו, למה הם צריכים לתת לו לבדוק את הרכב הזה :-)
https://www.youtube.com/watch?v=wicvbE1jy0Q
חסר לי דבר אחד מאוד בסיסי.
אפשרות לפתוח.
אין צירים לחלון הקדמי, ואני מניח שהפסים השחורים מתחת לחלון צד האחורי וסביב הגג הם קישוט.
ג'יפ למדו אחרי הJK לחזור לחלון נפתח, לא חבל שהם יזכרו בזה רק בדגם הבא ?
חוץ מזה, אני רוצה, גרסת טנדר, תודה.
אם יהיה מקביל ל 130 שישקול 3501 קג זה יהיה נפלא....
בנתיים יש שמועות שהמפעל בווילס לא יקום ,כנראה שירכיבו אותו במפעל של סמארט בצרפת .
ובפורומים האנגלים כוס התה סוערת .....
גוברות הקריאות לא לקנות ...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אוי יא ברוך, לקנות רכב בריטי שהורכב בצרפת, זה שילוב מפחיד של סיבוך ואמינות.
זה אפילו יותר גרוע מלקנות רכב אמריקאי שמיוצר בישראל.
איך בריטי ?
שאסי אוסטרי
מנוע וטרנספר גרמני (bmw+zf)
וסרנים איטלקיים
לפי הכתבה האחרונה בנושא, ראטקליף קנה מפעל מוכן של דיימלר על גבול גרמניה.
אם זה נכון, זה יצמצם את זמן ההקמה ואת עלויות הייצור ואולי אפילו את העלות הסופית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
JohnnyEnglish
לפי הכתבה האחרונה בנושא, ראטקליף קנה מפעל מוכן של דיימלר על גבול גרמניה.
אם זה נכון, זה יצמצם את זמן ההקמה ואת עלויות הייצור ואולי אפילו את העלות הסופית.
ויודעים מה הצד הנכון להתקין בו הגה.... ?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
צד נכון? תלוי מי שואלים?
אם אותי, נעביר את כולם להגה ימני. אולי כך נוכל להרחיב את היצע הרכבים שנמכרים באוסטרליה, יפן ואנגליה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
איך בריטי ?
שאסי אוסטרי
וסרנים איטלקיים
זה בסוף אינטרפטציה של דיפנדר, לעד ישאר בזה משהו בריטי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
איך בריטי ?
שאסי אוסטרי
וסרנים איטלקיים
את פיצ'ר הסיבוך הטכני + שמני יהלומים אקזוטיים באלפי שקלים לליטר, מביאים מגרמניה. ב.מ.וו, מרצדס.... תענוג.
את פיצ'ר הסיבוך בטיפולים, שהחלפת אלטרנטור או נורת פנס קדמי ייקחו יומיים + פירוק חצי אוטו, יביאו מהצרפתים.
את נהלי העבודה ובקרת איכות בייצור - מאיטליה.
לוחות פח-פלדה זול וחלוד מרוסיה.
את הנזילות - יביאו מאנגליה.
קצת רכיבים יפניים כושלים כמו מצערות אלקטרוניות נתפסות של טויוטה וכריות אויר שמתפוצצות פתאום של טקאטה...
אפשר גם להוסיף קצת פלסטיקה וחשמל באיכות אמריקאית ואת הכל ידביקו בדבק מגע ומוחטא-סמארק, פועלי הרכבה שפוטרו מתע"ר.....
יהיה אחלה רכב-שטח קוסמופוליטי מתוסבך כהלכה, עם הרבה אופי. ;):rolleyes: בדיוק כזה כולנו רוצים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
את פיצ'ר הנזילות יביאו מאנגליה.
על זה אמרו גששינו
"החלונות משוודיה הזכוכית מנירוסטה"
היורש של הדיפנדר הוא בכלל רנגלר.
לפחות 5 חברים עשו את המעבר ולא באמת מתגעגעים...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
וסרנים איטלקיים
של יצרן טרקטורים.. ואחד מוצלח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
JohnnyEnglish
צד נכון? תלוי מי שואלים?
אם אותי, נעביר את כולם להגה ימני. אולי כך נוכל להרחיב את היצע הרכבים שנמכרים באוסטרליה, יפן ואנגליה.
אותם רכבים בדיוק כמו בשאר העולם בו הם נמכרים עם ההגה בצד הנכון.
למה אני לא יכול לקפוץ ליוניון מוטורס לאסוף לי סדרה 70 משובח?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
של יצרן טרקטורים.. ואחד מוצלח.
מכיר קררו
אכן לא רע
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
את פיצ'ר הסיבוך הטכני + שמני יהלומים אקזוטיים באלפי שקלים לליטר, מביאים מגרמניה. ב.מ.וו, מרצדס.... תענוג.
את פיצ'ר הסיבוך בטיפולים, שהחלפת אלטרנטור או נורת פנס קדמי ייקחו יומיים + פירוק חצי אוטו, יביאו מהצרפתים.
את נהלי העבודה ובקרת איכות בייצור - מאיטליה.
לוחות פח-פלדה זול וחלוד מרוסיה.
את הנזילות - יביאו מאנגליה.
קצת רכיבים יפניים כושלים כמו מצערות אלקטרוניות נתפסות של טויוטה וכריות אויר שמתפוצצות פתאום של טקאטה...
אפשר גם להוסיף קצת פלסטיקה וחשמל באיכות אמריקאית ואת הכל ידביקו בדבק מגע ומוחטא-סמארק, פועלי הרכבה שפוטרו מתע"ר.....
יהיה אחלה רכב-שטח קוסמופוליטי מתוסבך כהלכה, עם הרבה אופי. ;):rolleyes: בדיוק כזה כולנו רוצים.
דרור,
זה לא נראה טוב. זה נראה כמו שאתה מתעקש לאסוף תירוצים למה אין לך כסף לקנות רכב כזה.
הרכב הזה, בתפיסה הבסיסית שלו, פחות מסובך מהדיפנדר שאתה מהלל, ואני מוכן להמר שגם אם לא בשנה הראשונה, לאורך זמן הוא יהיה אמין יותר.
לפני כמה חודשים, היה פה שירשור על המס' הצהוב של הזיבר, אנשים פה ריירו על המקלדת.
אם אני צריך לבחור, אני אפילו לא מהסס ולוקח גראנדיר.