תגובה: המלצה לג'ק הידראולי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אתה לא רציני..
אם הגאנט היה דקיק ושברירי ונכנסת לשטח, יש לך בעיה אחרת.
לא יקרה לו שום דבר בעליה איטית על אבן/קרש עבה כדי שהג׳ק ייכנס מתחת למתלה.
אסור לנסוע על הג'אנט כהדבר היחיד שמפריד בינו לבין האבנים זה פגר של צמיג שבמקור הוא בחתך 55. אין שאלה, יגרם לו נזק. אתה מוזמן לקבוצת הווטסאפ של דיסקו 3/4, לפחות פעמיים בחודש אנשים מחפשים איפה לתקן ג'אנטים עקומים (ואנחנו לא בעונת הטיולים).
אתה גם עלול לפרוק צמיג פנימה. במקרה של דיסקו 4 זה אומר שהצמיג יקח איתו, לכל הפחות, את חיישן הגובה ואז הדרך הביתה תהיה הרבה יותר "מעניינת".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ואם אתה מתעקש, אז תחפור גומה..
תקרא מה שכתבתי למעלה. לא תמיד אתה על מצע שאתה יכול לחפור בו. אני לא מחזיק קונגו ברכב.
עוד לא הסברת לי איך אתה מעלה את הרכב מהשלדה כשהמהלך של הג'ק קטן מהמלך של המתלה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לגבי השלדה:
ציינתי שזה במצב שקיעה, תחזור אחורה לתאור המקור.
אתה מסתכל על המצב דרך העיניים שלך על ג׳ק כלשהו שאתה מכיר, שאין לי מושג מה הוא.
אני אאתגר אותך. תראה לי מפרט של ג'ק בקבוק סטנדרטי (לא עם שתי בוכנות) שעולה מספיק גבוה כדי להרים דיסקו מהשלדה ועדיין נמוך מספיק כדי להכנס מתחתיה במצב הסגור. לא תמצא, כי פשוט אין כזה. תאמין לי, לא רק אני בדקתי. כל מי שמחליף לג'ק בקבוק בדיסקו קונה ג'ק דו בוכנתי (מרצדס ספרינטר זה תורם טוב).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
באותו טיול פנצרים עם הדיסקו 4, בעלייה סלעית מערוץ התפנצ’ר עוד גלגל.
הנהג לא עצר באמצע השיפוע, בצדק, כי אי אפשר להחליף שם גלגל ואחורה היה יותר מורכב.
השלים את העלייה על הגאנט, בזהירות ובאיטיות, ולא קרה כלום.
זה שלא קרה כלום פעם אחת זה באמת טיעון מנצח... אם מרפי לא היה בחופש באותו היום, והצמיג היה נפרק לו פנימה הוא היה בוכה כמו ילדה קטנה עם קוקיות.
2 קבצים מצורפים
כתבתי לכם כבר, תתחילו לחפש ג'ק של איווקו דיילי. שלושה שלבים. עולה לגובה של כמעט חצי מטר.קובץ מצורף 130045
קובץ מצורף 130046
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
jonys
אני אאתגר אותך. תראה לי מפרט של ג'ק בקבוק סטנדרטי (לא עם שתי בוכנות) שעולה מספיק גבוה כדי להרים דיסקו מהשלדה ועדיין נמוך מספיק כדי להכנס מתחתיה.
אייל ענה לך..
ויש עוד.
והבקשה שלך היא סוג של התעקשות למצוא משרה של ״מאלף אריות לבנים״.
בשטח יש אינסוף מתארים ולא יהיה לך ג’ק לכל מצב, צריך גמישות מחשבתית ולפעמים קרש/אבן עושים את ההבדל.
בחירה אישית, אף אחד לא מונע ממך לסחוב ברכב ג’ק עגלה שטוח, גדול כבד ומסוכן אבל שמגיע לשלדה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אייל ענה לך..
ויש עוד.
והבקשה שלך היא סוג של התעקשות למצוא משרה של ״מאלף אריות לבנים״.
בשטח יש אינסוף מתארים ולא יהיה לך ג’ק לכל מצב, צריך גמישות מחשבתית ולפעמים קרש/אבן עושים את ההבדל.
בחירה אישית, אף אחד לא מונע ממך לסחוב ברכב ג’ק עגלה שטוח, גדול כבד ומסוכן אבל שמגיע לשלדה.
התבלבלת. אייל ענה לך. ג'ק בקבוק של איווקו או של ספרינטר (כמו שאני משתשמש) הוא לא ג'ק בקבוק סטנדרטי (חד שלבי) שאפשר למצוא בכל חנות.
אתה מעדיף להביא מהבית קרשים, לסמוך על אילתורים ולהסתכן בנזק של אלפי שקלים ואני מעדיף שישב לי בבגאז' עוד ג'ק שעלה לי 400 שקל.
אני חושב שאפשר לסיים פה.
יש לי בקבוק 6 טון וגם הוא 20-40 ס׳מ לא מספיק בשביל להרים את הדאסטר מהשלדה. גבולי מאד בכביש. בטח לא בשטח. מרים מהמשולש.
2/3 טון יהיה קצר מעדי לרכב שטח גדול.
להשלמות .. יש לי את המספריים המקורי הדרעק. הבקבוק 6 טון והייליפט עם ליפט מייט.
הבקבוק וודקה. הגיע ממוסקבה. זה 1/4 מחיר שם. והוא שוכב בתא מטען כמה שנים כבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"קצת" מקורב ליבואן גדול.
מנסיון של החברה שמשפצים ג'קים (סוגים שונים ועוד מכונות שקשורות לתחום הצמיגים),
הג'ק בקבוק 5 טון הכי אמין .
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
jonys
התבלבלת. אייל ענה לך. ג'ק בקבוק של איווקו או של ספרינטר (כמו שאני משתשמש) הוא לא ג'ק בקבוק סטנדרטי (חד שלבי) שאפשר למצוא בכל חנות.
אתה מעדיף להביא מהבית קרשים, לסמוך על אילתורים ולהסתכן בנזק של אלפי שקלים
אני חושב שאפשר לסיים פה.
לי יש ג’ק דומה למה שאייל הציע..
אף אחד חוץ ממך לא אמר ג’ק חד-שלבי.
אתה שואל, עונה לעצמך ומתעצבן מהתשובה של עצמך.
יש בארץ בית מלאכה שיודע לשפץ ג'קים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
בוודאי !
פנצ'ריות שעובדות רצוף עם ג'קים , נדרשים לשיפוץ מידיי פעם.
בד"כ לא סיפור גדול, החלפת סט אטמים ולעיתים גם חריטה והחלפת בוכנה.
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
בבדיקה שעשיתי מול בית מלאכה לשיפוץ, היה יותר זול לרכוש חדש.
בכנות יש חנות אספקת ציוד כזה לפנצריות, כ-200 שח לגק בקבוק הידראולי.
הגיבוי שלי לעבודות חצר וכדי לא לפרק את המכני שמקובע ברכב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לי יש ג’ק דומה למה שאייל הציע..
אף אחד חוץ ממך לא אמר ג’ק חד-שלבי.
אתה שואל, עונה לעצמך ומתעצבן מהתשובה של עצמך.
תקרא שוב מההתחלה. הטענה שלי היתה שצריך להחזיק שני ג'קים אחד קצר להרמה מתחת למשלוש ואחד ארוך להרמה מהשלדה.
אם אתה טוען שאתה מצליח לדחוף מתחת למשולש את אותו ג'ק שאיתו אתה מצליח להרים מהשלדה, אז או שאתה מטפס על סלע קטן (לא אבן) או שאתה עם צמיגי 37".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
טוב איפה להתחיל לחפש??
https://www.ebay.com/itm/14547531130...mis&media=COPY
יש פה מק"ט.. אפשר לשאול את היבואן...
קשה לי להאמין שיש כאלו זרוקים איפשהו.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הג'ק המקורי של הפאג'רו הוא עם בוכנה דו שלבית. בעקרון הוא לא נוזל ולמיצובישי יש אמירה בוטה בענין: הג'ק ממותקן ברכב במצב שכיבה!
בלנדקרוזר אני מחזיק כזה שהורשתי לו מהפאג'רו 95 עליו השלום.
חפשתי כזה בנרות עבור הSUV החדש של אשתי (הגיע במקור בלי גלגל ספייר בכלל-הזוי) .
אחרי פאנצ'ר שתופעל עם הרבה מזל עם גלגל ספייר של מיצובישי של חבר ,שממש במקרה התאים, נסיעה לצמיגאי הקרוב ותיקון, הזדרזתי ורכשתי, בעזרת צמיגאי הבית, גלגל ספייר דק מקורי (ביבוא מקביל, ליבואן הרכב עדיין אין!) וציידתי בינתים בג'ק עגלה. שונא ג'ק מספריים וג'ק בקבוק סיני מייד נזל, כי...."כולם נוזלים"!! לא יכולתי להתחייב לחסן אותו רק במצב עמידה
יגעת ומצאת תאמין : אחרי שיטוט בEBAY רכשתי משומש של פאג'רו באנגליה (למזלי יש לי אח בלונדון שיהיה הבלדר)
הגיע יבש כצפוי. יחד איתו הגיע גם הג'ק המומלץ של איווקו, שנרכש במחיר כפול, אבל הגיע , למרבה האכזבה , שוחה בשמן והוחזר אחר כבוד למוכר!
לא התעצלתי ומצאתי עוד אחד משומש של פאג'רו בעסקה אפילו מוצלחת יותר! הגיע יבש כצפוי!
שניהם מקוריים תוצרת יפן.
ממליץ בחום ג'ק נהדר.
נמכר גם ג'ק דומה חיצונית המיועד לטנדר L200 אבל מיוצר בתאילנד! כנראה כי גם ה L200 מיוצר שם. לא בטוח. הג'ק לא בהכרח נחות מהיפני, אבל הייתי נזהר, מה גם שאין לו יתרון במחיר, לפעמים אפילו ההיפך.
הג'קים התאילנדים (כנראה בגלל היעדר בעיית מקום בטנדר) מצוידים בידית אחת ארוכה לעומת היפני המצויד בידית המתפרקת לשניים.
תזדרזו, כי הם נחטפים במהירות.
גילוי נאות : אומרים לי שעלולה להיות בעיית החרמה במכס ,כי מדובר באביזר בטיחות, עדיף להסתמך על "יבוא מזוודה"